Arama sonuçlarınız

1. euzlu

P1270 Motor Rpm Veya Hız Sınırına Ulasılmıs

Ynt: P1270 Motor Rpm Veya Hız Sınırına Ulasılmıs Detaylı bir ön araştırma yapmışsınızdır eminim, bulunduğunuz yerin sanayisine giderek aracı bilgisayara bağlattırın, hatayı ve hata geçmişini sildirin, bir de böyle deneyin bakalım derim, açıkcası bu hata kodu açılımı bana bir şey ifae etmedi...

2. euzlu

Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor kesinlikle geriye kaymayı engelleyen bir durum var, belki de tavan döşemesinin sökülmesi gerekebilir bakmak için. İstanbul'da forumlarda adı geçen bir iki sunroof ustasının adı vardı hatırladığım kadarı ile, bir göz atın isterseniz... Selamlar..
  3. euzlu

1996 Grand Cherokee 5.2 V8 Almak İstiyorum

Ynt: 1996 Grand Cherokee 5.2 V8 Almak İstiyorum forumu gezerseniz bu konuda her türlü bilgi ve görüşü rahatlıkla bulabilirsiniz...

4. euzlu

Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor normal bir durum değil, hangi ildesiniz bilmiyorum ama tam ehlini bulmadan sunroof'u elletmeyin her önüne gelene, şimdilik tavsiyem budur..
  5. euzlu

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Ne diyelim!!?, alana hayırlı olsun artık... Sizin adınıza bir parça üzüldüm açıkcası ama kısmet alanaymış, biraz da o sürsün keyfini şimdilik kazasız, belasız.. Saygılar...

6. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Sevgili "micoz", özelden yazdım ama ulaşmamış olabilir sana, izmirde füme 2002 overland?? 35 AS 5333 ü gelip incelemişsiniz, araca talip olmayı düşünüyorum, durumu hakkında bilgi verebilirsen sevinirim, selamlar, çaldırırsanoz telefon ile de...

7. euzlu

Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı tekrardan geçmiş olsun.. kazasız, belasız binmeniz dileği ile....
  8. euzlu

Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Grand Cherokee 2.7 Crdi 2005 Abs Ve Park Uyarı Lambası İkazı abs sensörleri (balataların orada bulunur),balatalar veya el freni balatasından olabilir, bu arada siz fren hidroliğinide kontrol edin, ayrıca abs yi devreye sokacak kadar sert bir frenlemeyi (emniyet kemerini...
  9. euzlu

Wj 4,7 Hararet

Ynt: Wj 4,7 Hararet cherokee'ler biraz hararetli çalışmayı sever, normalde de 100 derece civarında bir ısı ile çalışıyor araçlar...

10. euzlu

16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk. teşekkürler...

11. euzlu

16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk. 520 tl yi şahsen ödediniz mi, yoksa kağıt üzerinden bilgi veya duyumlarla mı yazdınız arkadaşlar, şahsen ödediyseniz biz de ona göre işlem yapalım
  12. euzlu

Motor Ömrü

Ynt: Motor Ömrü Etkiyen o kadar çok parametre varki bu mevzuya... Kimse net birşey diyemez ancak bakılan bir araç 500.000 km civarında ciddi bakım ister , ben bir çok 300.000 bini aşmış, saat gibi çalışan ve ellenmemiş 5.2 biliyorum ama 100.000 de motor indirilen araba da var... Bakım ve...

13. euzlu

16 Yaş Üzeri Mtv Hk.

Ynt: 16 Yaş Üzeri Mtv Hk. Ben 728 ödedim Ocak ayında... 97 5.2 için..
  14. euzlu

Grand Cherokee "zj" Parçaları,

Ynt: Grand Cherokee "zj" Parçaları, arka sağ aks lazım, bir de her iki ön kapının el tutma aparatının oradaki küçük döşeme kısmı... fiyat olarak ne düşünürsünüz?? özelden yazabilirsiniz, selamlar ve iyi satışlar..
  15. euzlu

97 5.2 Siyah Zj'em İle Takaslı 2001 Civarı 4.7 Wj Arıyorum, Satabilirim De

Ynt: 97 5.2 Siyah Zj'em İle Takaslı 2001 Civarı 4.7 Wj Arıyorum, Satabilirim De araca yaptıklarım aşağıdadır; Aracın ekstraları; -2" yükseltme (amacıma bu kadarı uygun olduğu için sadece bu kadar yükselttim, lastikler için) -31" BF Goodrich MT henüz 500 km'lik lastik - ET -44 ofsetli...

16. euzlu

97 5.2 Siyah Zj'em İle Takaslı 2001 Civarı 4.7 Wj Arıyorum, Satabilirim De

Arkadaşlar aracımın görselleri mevcut, aslında kafama göre "mümkünse" siyah bir 2001 model civarı WJ bulursam üzerini ödeyip takasa girmeyi düşünüyorum, veya benim ZJ'yi isteyen olursa verebilirim, aracın şu hali ile bana maliyeti 23.000 TL, mümkünse ona göre konuşalım ama site dostluğumuzun...
  17. euzlu

Şanzımanda Titreme

Ynt: Şanzımanda Titreme Merhabalar, az önce Iğdır'da Tarık aradı bu probleminiz hakkında bir fikrim veya tecrübem olup olmadığını sizinle paylaşmam için ancak maalesef yok, yalnız size Ankara Şaşmaz'dan "HMC Amerikan Garaj" dan Murat usta'nın telefonunu vereyim, çekinmeden arayın, selamımı da...
  18. euzlu

ZJ LASTİK ?

Ynt: Zj Lastik ? ben normalde 245x70x16 kullanıyorum ZJ de, sıfır sorun yaratıyor, 255 ler davlumbazlara sürter ki bizzat test edilmiştir, 2" yükseltme ile 31" lastik takabilirsiniz ancak ön tampon ucu ve ön çamurlukların arka taraflarında içten biraz (1-2cm) traşlama gerektirir, başka bir şey...

19. euzlu

Discovery Vinç Tamponu

Ynt: Discovery Vinç Tamponu ciddi güzel bir çalışma olmuş.. elinize sağlık, yalnız bir önerim olacak; orada vinç üstündeki demirn tampona bağlanma yerlerinde açı kullanmayın bence, yukarıdan aşağı o boru düz inse daha güzel görünür diye düşünüyorum... tekrardan ellerinize sağlık..
  20. euzlu

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. yaksın koçum benim, onun sesi yeter : )))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri