Arama sonuçlarınız

1. akın61

niva ses yalıtım

Ynt: niva ses yalıtım yer olarak nerdesin bilmiyorum ama istanbul sefaköyde güven oto lada var envayi çeşit parşasını bulabilirsin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79295.0 dursun ustam (reis ) bu işin duayenidir.

2. akın61

niva ses yalıtım

Ynt: niva ses yalıtım ben kendi aracımı soyup komple pütür ve zift işleminden sonra en incesinden tahmin ediyorum 3mm idi mebran yapıştırıp üzerine kendi keçesi ile bayağı bi ses ve ısı yalıtımı yapmıştım detaylar için örnek bi uygulama...
  3. akın61

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (11 Aralık 2011) .

4. akın61

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk takip
  5. akın61

lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock

Ynt: lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock takip

6. akın61

niva için krikosuz ve çelik telsiz cam çekeceği varmıdır

Ynt: niva için krikosuz ve çelik telsiz cam çekeceği varmıdır montaj hatası olmasın ? ben kendi krikomu kendim takmıştım 2 sene kullandım ve şimdiki sahibi hala kullanıyor aynı camı.

7. akın61

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı ..
  8. akın61

Tavsiyelerinizi bekleriz

Ynt: Tavsiyelerinizi bekleriz aracınız enjeksiyonlu zaten hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum kaliteli bir sıralı lpg sistemi ile hem yakıtınızı çok çok düşürecek hemde ekstra olarak yakıt deposu kazandıracaktır.
  9. akın61

Bu Araç Bu Sudan Çıkar mı?

Ynt: Bu Araç Bu Sudan Çıkar mı? aslan gibi çıkar (tabi adam gibi bi lastikle)

10. akın61

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri .

11. akın61

LADA Niva Hakkında

Ynt: LADA Niva Hakkında dursun ustamdan çok güzel tavsiyeler alırsın bizde de var bi kaç tavsiye ama onun olduğu yere konuşmak düşmez bize. ayrıca nivatr.com a bakarsan bütün inceliklerini anlayacaksındır. aramıza hoş geldin ....
  12. akın61

Bir Ranger Bir Defender Karadeniz'de (04 Aralık 2011)

Ynt: Bir Ranger Bir Defender Karadeniz'de (04 Aralık 2011) 2 tanesi de yetmiş zaten :) oralara kadar gitmiş kadar oldum. teşşekkür ederim.

13. akın61

Bir Ranger Bir Defender Karadeniz'de (04 Aralık 2011)

Ynt: Bir Ranger Bir Defender Karadeniz'de (04 Aralık 2011) yaklaşık 60-65 km sonra yedi göller var ve aralrında ortalama 2-4 km var asıl güzellik orada bence temmuzun ortasında yolunu kaybetmezsen (yoğun sisten )şanlı birisin .
  14. akın61

3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011)

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) Mustafa Bey size canı gönülden katılıyorum.Biz doğayı bu kadar seven insanlarken bu tür davranışlarda bulunmak bizim için bir tezat olsa gerek.Neyse ki sizin gibi duyarlı arakdaşlarımız ssayesinde bu konular gündeme...
  15. akın61

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) izlediğim en güzel video mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık

16. akın61

Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :) enişte diycez o zaman sana
  17. akın61

Satılık - 2000 Model - Toyota VX100 (Off Road Modifiyeli)

Ynt: Satılık - 2000 Model - Toyota VX100 (Off Road Modifiyeli) güzel araç değerini bilene gider inşallah
  18. akın61

Ynt: 3. BEYOFF Oyunları - Mazhar Demiralp Anısına ( 19 - 20 Kasım 2011) kısmetse bende varım araç bulabilirsem yarışa bulamazsam tribüne

19. akın61

Bir Günde 4 Yayla,Pazar Eğlencesi . . .

Ynt: Bir Günde 4 Yayla,Pazar Eğlencesi . . . GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER.
  20. akın61

İstanbul'a Bir Unimog Daha :)

Ynt: İstanbul'a Bir Unimog Daha :) ÇOK YAKIŞIKLI OLMUŞ MAŞALLAH.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri