Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)
starex mi ? o da ne ?
o resimdeki 61 plakalı araç mitsubishi delica dizel otomatik ve sağdan direksiyon hemde 4 çeker
Yanlış görmüşüm demekki 4 çeker olması da enteresan aracı yakından görmek isterim 19-20 kasım gelicek galiba..
Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)
Bende diyorrum ki starex te bir gariplik var. sonradan dikkat ettimki kesinlikle garip değil nede olsa bize her yer trabzon. :)
Ynt: Keçimi Satıyorum :((
arkadaşlar araç 1991 model
ARAÇ 1991 MODEL MASRAFSIZ VE YAŞINA GÖRE MUAYYER BİR ARAÇTIR. 1,5 SENE DAHA MUAYNESİ MEVCUTTUR.
ARACA YAPILAN BAKIMLAR AŞAĞIDADIR.
1-BASKI BALATA VALEO OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
2-TRİGER ZİNCİRİ VE PALETLERİ ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR...
ARKADAŞLAR ÜZÜLEREKTE OLSA HEVESLE ALIP AYNI HEVES İLE TOPLAMAYA BAŞLADIĞIM VE BENİ HİÇ BİR ZAMAN ÜZMEYEN KEÇİMİ SATIYORUM.UMARIM DIŞARIYA GİTMEZ BİZDEN BİRİLERİNE NASİP OLUR MALUM SİTEDE Kİ İLANI 47282417 .
1991 model bütün ağır bakımları yapılmış beykoz off road oyunlarında 6. olmuş sade ama...
Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
abicim rica ederim bilgi paylaştıkça güzeldir. araç boşta çalışıyorken n konumunda iken devir saaatini 0,9-1 arasında olmalıdırbazı araçlar 1-2-3 diye gider bazı araçlarda 10-20-30 ama tamamında ki mantık rpm üzerinde hesaplanır ve...
Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel
tam olarak istediğim o idi zaten stokta var galiba teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere (montaj da yapıyormusunuz)
abicim tekrardan selamlar.
özellikle vitara için konuşmayacağım ama otomatik viteslerin genelinde ayağını frenden çekince araç hangi viteste ise ona uygun hareket etmeye başlar. sanada sadece gaza basıp araca hız vermek kalır. bunun...
Ynt: İşte Niva' m ve Küçük Bir Öğle Paydosu
off roadın altın kuralını daha önceden tecrübe etmiştim.(sakın yalnız çıkma kuralı) ama şuda bir gerçekki altında niva var ise şeytan ile arkadaş oluyorsun. 2 dk yerinde durmak istemiyosun.
şairinde dediği gibi 'Heavy terrain Niva only' zemin ağır...
çocukluğumudan beri arabaların üstündeyim. bir çok konuda tecrübem var yaşımın o kdar büyük olmamasına rağmen ama bir o kadarda eksiklerim var onları da yaşayarak öğreniyorum. kısmet olur istanbula gelirsen tanışmayı umuyorum...
doğrudur sürekli bir yanılma payı mevcut ama şuda bir gerçekki orjinal araba kendini belli ediyor.hele bide güzel işin ehli bir usta bakarsa tadından yenmez.
bundan önceki aracım hyundai accentti. tamircime tam 13 tane accent...