Arama sonuçlarınız

1. akın61

Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

2. akın61

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :) starex mi ? o da ne ? o resimdeki 61 plakalı araç mitsubishi delica dizel otomatik ve sağdan direksiyon hemde 4 çeker Yanlış görmüşüm demekki 4 çeker olması da enteresan aracı yakından görmek isterim 19-20 kasım gelicek galiba..
  3. akın61

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :) Bende diyorrum ki starex te bir gariplik var. sonradan dikkat ettimki kesinlikle garip değil nede olsa bize her yer trabzon. :)

4. akın61

Keçimi Satıyorum :((

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( araç (inşallah değerini bilecek bir arkdaşa) satılmıştır. konu kapatılabilir.
  5. akın61

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( Vallahi yukarıda Allah var ya istemeden satıyorum. Ama ne yapalım ki uğraş dünyası ilerde alırız bir tane daha.

6. akın61

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( yüz yüze görüşsek daha iyi olur arkadaşım ufak bi pazarlık yaparız.

7. akın61

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( arkadaşlar araç 1991 model ARAÇ 1991 MODEL MASRAFSIZ VE YAŞINA GÖRE MUAYYER BİR ARAÇTIR. 1,5 SENE DAHA MUAYNESİ MEVCUTTUR. ARACA YAPILAN BAKIMLAR AŞAĞIDADIR. 1-BASKI BALATA VALEO OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. 2-TRİGER ZİNCİRİ VE PALETLERİ ORJİNALİ İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR...
  8. akın61

ARKADAŞLAR ÜZÜLEREKTE OLSA HEVESLE ALIP AYNI HEVES İLE TOPLAMAYA BAŞLADIĞIM VE BENİ HİÇ BİR ZAMAN ÜZMEYEN KEÇİMİ SATIYORUM.UMARIM DIŞARIYA GİTMEZ BİZDEN BİRİLERİNE NASİP OLUR MALUM SİTEDE Kİ İLANI 47282417 . 1991 model bütün ağır bakımları yapılmış beykoz off road oyunlarında 6. olmuş sade ama...
  9. akın61

Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? abicim rica ederim bilgi paylaştıkça güzeldir. araç boşta çalışıyorken n konumunda iken devir saaatini 0,9-1 arasında olmalıdırbazı araçlar 1-2-3 diye gider bazı araçlarda 10-20-30 ama tamamında ki mantık rpm üzerinde hesaplanır ve...

10. akın61

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel tam olarak istediğim o idi zaten stokta var galiba teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere (montaj da yapıyormusunuz)

11. akın61

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel niva için kafa kısmı arkaya bakan varmıdır. safari tip olmayan .
  12. akın61

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? abicim tekrardan selamlar. özellikle vitara için konuşmayacağım ama otomatik viteslerin genelinde ayağını frenden çekince araç hangi viteste ise ona uygun hareket etmeye başlar. sanada sadece gaza basıp araca hız vermek kalır. bunun...

13. akın61

İşte Niva' m ve Küçük Bir Öğle Paydosu

Ynt: İşte Niva' m ve Küçük Bir Öğle Paydosu off roadın altın kuralını daha önceden tecrübe etmiştim.(sakın yalnız çıkma kuralı) ama şuda bir gerçekki altında niva var ise şeytan ile arkadaş oluyorsun. 2 dk yerinde durmak istemiyosun. şairinde dediği gibi 'Heavy terrain Niva only' zemin ağır...
  14. akın61

İşte Niva' m ve Küçük Bir Öğle Paydosu

BU GÜN ÖĞLEN PAYDOSUNDA CANIM SKILDI BİR DE BAKTİMKİ DERE TEPE GEZİYORUM . HEPİ TOPU BİR SAAT AMA YETER BÜTÜN STRESİMİ ALDI .
  15. akın61

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) sıkı takip

16. akın61

KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011)

Ynt: KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011) takip
  17. akın61

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? her zaman beklerim
  18. akın61

Ayazağa Fatih Ormanı - Apo Dayı - Jeep Garaj Gezisi (27 Şubat 2011)

Ynt: Ayazağa Fatih Ormanı - Apo Dayı - Jeep Garaj Gezisi (27 Şubat 2011) ..

19. akın61

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? çocukluğumudan beri arabaların üstündeyim. bir çok konuda tecrübem var yaşımın o kdar büyük olmamasına rağmen ama bir o kadarda eksiklerim var onları da yaşayarak öğreniyorum. kısmet olur istanbula gelirsen tanışmayı umuyorum...
  20. akın61

Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ? doğrudur sürekli bir yanılma payı mevcut ama şuda bir gerçekki orjinal araba kendini belli ediyor.hele bide güzel işin ehli bir usta bakarsa tadından yenmez. bundan önceki aracım hyundai accentti. tamircime tam 13 tane accent...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri