Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
bildiğim kadarı ile km de oynama sadece yetkili servislerde anlaşılabiliyor.(o da aracın daha önce yetkili servise gitmiş ise)misalen arac en son falanca serviste 100.000 bakımına girmiş falanca tarihte diye .şayet sizin aldığınız...
Ynt: Off Road için Araç Tavsiyesi
abicim benim 60000 tl param olsa 1 adet 4*4 dizel duster alırım gerisinide kötü günler için kenara koyarım her türlü ihtiyacınıda fazlası ile karşılayacağını düşünüyorum.
yanlış anlaşılmasın ben koyu bir nivacıyım.
Ynt: Etik Araç Satışı
:) benimde başıma geldi arabayı aldım 20000 kmde km orjinal bir kapıda boya var. satacağım servise götürdükki arabanın bir taraf komple diğer taraf 3 parça boya adam ankardan geldi arabayı almaya.
e sonuçta ben yalanı duruma düştüğümemi yanayım.Garibim adamı ankaradan...
Ynt: Kuzey Kıbrısta Çamur Dansı (06 Şubat 2011)
özlemişim kıbrısı 4 senedir gitmiyorum. sanki oralarda sizinle beraber off road yapıyorduk fotoğraflara bakınca?
güzel gezi olmuş bol çamurlar...
Ynt: Neden LADA Niva ?
niva bir aşk öyle ki evdeki karın ve çocuğun bile kıskanıyor onu. birde inatçılığı varki keçinin off off hiç sorma. DURSUN USTAM anlat sevdamızıda arkadaşlar duysun....neden keçi dediklerine gelince aşağıda....(not:sen son resimdeki keçide dursun ustamın imalatı)