Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Farid Farjad Konserleri

Ynt: Farid Farjad Konserleri berkistm biliyorum :(

2. pınarkaracar

Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma şimdiden rastgele :(
  3. pınarkaracar

Farid Farjad Konserleri

Ynt: Farid Farjad Konserleri hadi hep birlikte gidelimmmm

4. pınarkaracar

Naylon Poşet ve Zararları

Ynt: Naylon Poşet ve Zararları Seval'cim güle güle kullan...Ne kadar sık kullanırsak , o kadar dikkat çekmiş oluruz. Market alışverişleirnde özellikle manav bölümünde ,aldıklarımı tartırıp sepete atıyorum,herbirine ayrı poşet kullaınımı engeliyorum ,etiketleri fileme yapıştırtıyorum yada tek...
  5. pınarkaracar

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) şimididen sabırsızlanıyoruz :)

6. pınarkaracar

Ynt: Naylon Poşet ve Zararları Ben filelerime kavuştum.Hatta fazlasını dostlarıma verdim.Yeni fileler almam lazım. Sizde isterseniz ;Tahtakale'de tanesi 2 Ytl ye satılıyor. ya da http://www.pasahamak.com/default.asp?git=7&kategori=12167

7. pınarkaracar

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) Hakan ,ben SAKLAMBAÇ fotografını ilk gördüğümde de hayran olmuştum.Hatta izinsiz kaydetmiştim :) şimdi söylemişolayım :) Hoşgeldin.
  8. pınarkaracar

Ynt: NAYLON POŞET ve ZARARLARI Eskiden pazar alışverişi file torbalarla yapılırdı. Bakkal,manav aldıklarınızı gazeteden yapılmış kese kağıdna koyardı. Eskiye dönmek sağlığımız ve geleceğimiz için şart oldu. Alışverişlerimizde file yada çok kolay ve ucuz temin edebileceğimiz bez torbaları...
  9. pınarkaracar

Ynt: NAYLON POŞET ve ZARARLARI HANGİ ÜLKE NASIL MÜCADELE EDİYOR? ABD: San Francisco kentinde alışveriş merkezleri ve eczanelerde petrol bazlı poşet kullanmak yasaklandı. FRANSA: Paris’te plastik poşet kullanımı bu yıl yasaklandı. Yasak 2010 yılından itibaren tüm ülke genelinde uygulanacak...

10. pınarkaracar

Naylon poşet kullanırsak Naylon poşetler petrol türevi olan polietilenden üretilir. Ücretsiz ve kullanışlı olduğu için çok tüketilir ve çöplerle beraber doğaya atılır. Ortalama 15 dakika kullandığımız bir naylon poşetin doğada tümüyle yok olması için bin yıl gerekir. Naylon poşetlerin...

11. pınarkaracar

Küresel Isınma ve Yapabileceklerimiz

Ynt: Küresel Isınma ve Yapabileceklerimiz bu konuyu gündem tutmak lazım
  12. pınarkaracar

İstanbul İçin Bu Hafta Trafiğe Dikkat!

5. Dünya Su Forumu ve Devlet Başkanları Zirvesi için İstanbul 16-22 Mart tarihleri arasında 14 devlet ve hükümet başkanını ağırlayacak. "Devlet başkanlarını forum alanına deniz yoluyla götürmeyi düşünüyoruz" diyen İstanbul Valisi Muammer Güler, "Devlet başkanlarının geçişleri sıraında kısa...

13. pınarkaracar

Türkiye Soluk Alsın-Greenpeace

Kömürden Kurtul, İklimi Kurtar Kömürlü termik santraller küresel ısınmanın başlıca kaynağıdır. Düşünün ki, tüm dünyadaki enerji kaynaklı karbon salımlarının %41’ine tek başına kömür neden oluyor. Yani kömür santrallerinden kurtulmadıkça iklimi kurtarmamız imkansız. Bu tabloya rağmen Türkiye’de...
  14. pınarkaracar

Greenpeace

Ynt: Greenpeace Doğru söze ne gerek dimi :(
  15. pınarkaracar

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) insanın canı çamur çekermi ? böyle bol çamurlu fotografları görünce çekiyormuş:)

16. pınarkaracar

Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Arkadaşlarımızın,dostlarımızın isimlerini fotograflarda okumak ,çok keyifli ve gurur verici... Tekrar tebrik ederim arkadaşlar...
  17. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) Dünya Emekçi Kadınlar Günü... Emekçi biri olarak,güzel kadınlarımızı daha da güzelleştirmek için hala çalışıyorum... :( Gelicem inşallah... :)
  18. pınarkaracar

Son Anadolu- Lütfen Okuyun

Doğa Derneği'nden alıntıdır. ------------------------ Son Anadolu 'Büyük erkekler' aksini kanıtlamak için ne yaparsa yapsın, dünya anaların memesinden damlayan sütle hayat bulur. Gidin. Bırakıp köklerinizi bu topraklarda, satıp yüreğinizi gidin! Dünyanın neresine giderseniz gidin, sizi...

19. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) bence yanlış anlıyorsunuz mesaj tepki görmüyor,sizin yazdıklarınıza cevap veriliyor
  20. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Kadınlar Günü Sergisi (08 Mart 2009) tepki verilecek bir durum yokki,mesajı ilk okuduğumda da aynı şeyleri düşündüm şimidi de... güzel bir bilgilendirme yapılmış,yanlış bir bilgi yok...daha ne söylenebilirki... fotograflarda da zaten emekçi kadınları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri