Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) :) Yürümek karda zordur diye o kadar şarkı söyleyerek uyardık sizi gizliden :)

2. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Esracım ,Nilsundan öğrendim hastnde olduğunu.Çokgeçmş olsn. Seninde kulaklarını çınlantık. Ben ilk geiden beri kozaya alışık olduğum için,zaten biliyosunuz fazla gelemiyorum :( bahar gelside çadır kampı yapalım
  3. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Keyifli bir hafta sonuydu. Cumadan gitmekle tadını çıkardığımızı söyleyebilirim. E biraz da erken yoruldum. Organizasyonda çok uğraşan arkadaşlarıma, Boluya götüren Fatih'e, geri getiren Faruk'a ,bizim odanın çıtır ve güzel sesli...

4. pınarkaracar

Ekolojik ve Ekonomik Temizlik

Ynt: Ekolojik ve Ekonomik Temizlik ve imeceevinde tarif: Merhaba arkadaşlar,Bizim şu an imeceevinde bulaşık ve çamaşır makinesi için çözümümüz Kül suyu ve üzüm sirkesi. Bunun için gerekli odun külünü herhangi bedel ödemeden çevrenizdeki "odun fırınında ekmek yapan" bir fırından...
  5. pınarkaracar

Ynt: Ekolojik ve Ekonomik Temizlik Bulaşık deterjanları Piyasada satılan bulaşık deterjanlarının çoğunda yüksek düzeyde fosfat ve klor bulunur. Yanlışlıkla yutulursa çok önemli sağlık sorunlarına yol açar. Bu nedenle bulaşıklarınızın çok iyi durulanması gerekir. Düşük düzeyde klor gazları...

6. pınarkaracar

Ynt: Ekolojik ve Ekonomik Temizlik Temizlikte kullanabileceğiniz doğal ürünler Çamaşır sodası: Sodyum karbonat adlı bir mineraldir. Çok az miktarda yakıcı olup katı ve sıvı yağlar, kir ve pek çok petrol ürününün etkin temizleyicisidir. Aynı zamanda su yumuşatıcı ve sabun köpürtücü...

7. pınarkaracar

Temizlik yapalım derken aslında zehirleniyoruz ve zehirliyoruz.İmeceevinde kullanılan yöntemleri ,(annemi ikna edebilirsem )evimde ve işyerimde uygulamaya başlayacağım.Aşağıda Buğday Derneği sitesinden edindiğim metni okumanızı tavsiye ederim. Pınar ------------...
  8. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) trekin yapcezmi :)
  9. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) çok geçmiş olsun :(

10. pınarkaracar

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) sizden sonra yine gittim,harikaydı :)Haydarpaşa Garı :)

11. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Arkadaşlar ulaşım için herkes kendi çaresinemi bakıyor? aracı olanlara( yol masrafını ortak olmak kaydıyla ) yoldaş olabilirmiyiz? yada atlayıp otobüse gidelimmi :)
  12. pınarkaracar

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) akşama sizi ayartıyım mı :)

13. pınarkaracar

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) sonamı kaldık :( kışlık çadır yok yoksa çok güzel olurdu e gelirsem tek gelirim oda kalmamış
  14. pınarkaracar

Duyun Beni

Ynt: Duyun Beni kaç kişi duyuyor yada duyma yetileri varmı :(
  15. pınarkaracar

Limonatanın En İyi Adresleri

Ynt: Limonatanın En İyi Adresleri bizim ev :) babamın limonatası :)

16. pınarkaracar

Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Bülent abi ve selma , süprizi hepimizi çok mutlu etti.Allah mesut etsin:)
  17. pınarkaracar

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) hakannnn ,fotograflarımı istiyorum ayrıca nilsun senden deee:)
  18. pınarkaracar

Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009) Çok güzel bir etkinlikti.Zerrin ,Ankara'da herşey kusursuzdu... Uykusuzluktan sızlansamda ,sonuna kadar direnmeyi başardım. Çok eğlendim... Anıtkabir'i gezerken,günümüzde yaşadıklarımızdan ,ülkemizin karmaşalığından...

19. pınarkaracar

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) ;D
  20. pınarkaracar

Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009) dervişin zikri ne ise fikride o olur :) trende alkol varmı yoksa ben eylem mi yapacam :) Vallahi Muratın avatarını görünce aklıma geldi,suç benim değil:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri