Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Keyifli bir hafta sonuydu.
Cumadan gitmekle tadını çıkardığımızı söyleyebilirim. E biraz da erken yoruldum.
Organizasyonda çok uğraşan arkadaşlarıma, Boluya götüren Fatih'e, geri getiren Faruk'a ,bizim odanın çıtır ve güzel sesli...
Ynt: Ekolojik ve Ekonomik Temizlik
ve imeceevinde tarif:
Merhaba arkadaşlar,Bizim şu an imeceevinde bulaşık ve çamaşır makinesi için çözümümüz Kül suyu ve üzüm sirkesi.
Bunun için gerekli odun külünü herhangi bedel ödemeden çevrenizdeki "odun fırınında ekmek yapan" bir fırından...
Bulaşık deterjanları
Piyasada satılan bulaşık deterjanlarının çoğunda yüksek düzeyde fosfat ve klor bulunur. Yanlışlıkla yutulursa çok önemli sağlık sorunlarına yol açar. Bu nedenle bulaşıklarınızın çok iyi durulanması gerekir. Düşük düzeyde klor gazları...
Temizlikte kullanabileceğiniz doğal ürünler
Çamaşır sodası: Sodyum karbonat adlı bir mineraldir. Çok az miktarda yakıcı olup katı ve sıvı yağlar, kir ve pek çok petrol ürününün etkin temizleyicisidir. Aynı zamanda su yumuşatıcı ve sabun köpürtücü...
Temizlik yapalım derken aslında zehirleniyoruz ve zehirliyoruz.İmeceevinde kullanılan yöntemleri ,(annemi ikna edebilirsem )evimde ve işyerimde uygulamaya başlayacağım.Aşağıda Buğday Derneği sitesinden edindiğim metni okumanızı tavsiye ederim.
Pınar
------------...
Arkadaşlar ulaşım için herkes kendi çaresinemi bakıyor?
aracı olanlara( yol masrafını ortak olmak kaydıyla ) yoldaş olabilirmiyiz?
yada atlayıp otobüse gidelimmi :)
sonamı kaldık :(
kışlık çadır yok yoksa çok güzel olurdu
e gelirsem tek gelirim oda kalmamış
Ynt: Geleneksel 2. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (17 Ocak 2009)
Çok güzel bir etkinlikti.Zerrin ,Ankara'da herşey kusursuzdu...
Uykusuzluktan sızlansamda ,sonuna kadar direnmeyi başardım.
Çok eğlendim...
Anıtkabir'i gezerken,günümüzde yaşadıklarımızdan ,ülkemizin karmaşalığından...
Ynt: Gezenbilir Geleneksel 2. Anıtkabir Ziyareti (16 - 17 Ocak 2009)
dervişin zikri ne ise fikride o olur :) trende alkol varmı yoksa ben eylem mi yapacam :)
Vallahi Muratın avatarını görünce aklıma geldi,suç benim değil:)