Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) ve karşılaştığımız ikinci sürü yakışıklı çoban mustafa sevmem için keçi peşinde rehberimiz doğada nasıl amuda kalkılır eğitimi verirken :)

2. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) benim mevsimim SONBAHAR :) mert yoktu ama uğur da bizi yalnız bırakmadı hatta bizi teknolojik bilgisi ile aydınlattı :) seviyorum sonbaharı
  3. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Sağolsun Miraç abi,seveyim diye yakaladı bir tane :)

4. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) başladık bilo bir an bütün yolu geri dönecek sandık :) ama korktuğumuz olmadı kaybettiği sandığı telefon bulundu Erdal ve benim kendimi kaybettiğim anlardan biri ,sürü göründüüüüü
  5. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) birazdan süpriz fotoları ekleyeceğim :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18458.new#new bu linkten devam edelim

6. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) gittim gittim yayalada kendimi kaybettim genelde keçi sürüsünün içindeydimde :) fotofraflarımı çekemediler:)

7. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) Evet sevda , miraç abinin zehir oğlu uğur :) ikisi bir arada tam macera olurdu vallahi :) aynılar macera peşinde koşan iki delikanlı :)
  8. pınarkaracar

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınnn ve iyi haftalar bol kazançlar.....
  9. pınarkaracar

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008)

9. İsoff Off-Road Oyunları Gezenbilir Grubu (31 Ekim - 01-02 Kasım 2008) Treking dönüşü İzmit otabanında bir grup offroadcu gördüm...Araçlar bol çamurluydu ..Fotolarınızı bekliyoruz

10. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) şayet gelebilirsem ikinci kampım olacak, sankim gelicem :)

11. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Erdalcım anca beraber ... sensiz olurmu ? olmazzz
  12. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :) düşünüyorum Hakancım Murat etkinliği açsın bakıcam tarihlere uyarsa tüyecem:) senin grubuda duyursun :)

13. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ya ben izmiri de özledim :( zaten ne işim varsa bu keşmekeş şehirde emekliliğimi beklemeden kuzey egede bir yer bulmam lazım kaçmak için ...ahh kazdağları:(
  14. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) forum kuralları gereği gülümsüyorum :)
  15. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

16. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tek benmiyim yanii e ben kendi kendime çözmeye çalışayımmm
  17. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kazdağları etkinliğini açtınızmı benmi bulamadım Yolum geldi acillllll:)
  18. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arada oluyo valla :) sıkıntıdann yav bu büyük şehir belediyesine ulaşamnın özel bir yolu varmııı istanbulluluarrr yoksa izmirdenmi yardım istesem:)

19. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yav bende alındım selam sabah yok >:(
  20. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) serbest muhabbet bensizde kalmasın :) hayırlı cumalar mübarek günde dua edelimde ülkemiz bu halden kurtulsun :(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri