Arama sonuçlarınız

1. E

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? kısa şase LT 35 ile 8 litre/100 km yakıyorum. kamp yükü olmadan, depolar boş ve normal karavan donanımıyla 7.2 ye kadar düşürebildim.

2. E

T4 Yüksektavan ile ilgili birkaç soru

Ynt: T4 Yüksektavan ile ilgili birkaç soru benim aracım 5+1 panelvandan koltuk çıkarılarak 4+1 karavana cevrildi. arkadaki koltuklar orjinal haliyle kaldı. bu sekilde izin veriliyor. yatak olabilmesi için önüne açılır kapanır bir mekanizma yaptım. öndeki ikili koltuğu söküp yerine şoför...
  3. E

T4 Yüksektavan ile ilgili birkaç soru

Ynt: T4 Yüksektavan ile ilgili birkaç soru ortadan sadece soğuk hava gelir. piyasadaki sürgülü camlar silikonla yapıştırılarak monte ediliyor. sorun yaşamazsınız. 1600 tl fiyat çok yüksek. güle güle kullanın.

4. E

Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

Ynt: Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden? "ileride daha mantıklı bir karavan alırım" demişsiniz. LR'nin mantıksız olduğunun farkındasınız yani. inanın ileride alacağınız mantıklı karavan da hiç mantıklı olmayacak. paşa paşa evde oturmak, tatilde yazlığa gitmek varken...
  5. E

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? küçük bir güncelleme yapayım. 1.KARAGOZLERS 2.TAİGA 3.İNSEL 4.TOFFY 5.OSAK 6.BURALPDİ 7.SABİHA33 8.centilmen 9.cesuregelim 10.DALGIÇ 11.Salih 35 (SalihGüranç) 12.güngör camper ve çekme karavan 13 Dagciark28 T3 Westfalia 14 Mehmet Hoca T4 Camper 15...

6. E

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? perşembe'den beri Boncuk Kamp'dayız. cok kalabalık olmayan guzel bir kamp yeri. en onemlisi de serin olması.

7. E

2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan

Ynt: 2012 Mercedes Sprinter Alkovenli Karavan yat tipi tuvalet kullanmışlar. hemen şiddetle kınayalım arkadaşlar.
  8. E

VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu ellerinize sağlık. mobilya malzemesi olarak ne kullandınız? kontranın üzerinde kaplama var mı?
  9. E

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 2100 cc benzinli oldugunu da unutmayın.

10. E

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) bilgi için teşekkür ederim. ilk fırsatta kipa'ya bakarım.

11. E

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) kolay gelsin Ahmet Bey. tabaklar cok guzelmiş. ben de pazarda yeşil ya da turuncu melamin tabak aradım, bulamadım. camperin rengiyle aynı olsun ya da nüanslı olsun istedim. herseyimiz tamam ya iş tabaklara kaldı. Dış dikiz aynalarını kapıya...
  12. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) köşedeki sacları söktüğünüz panellerin altına düz bir satıh olusturmak için monte etmiş olduklarını tahmin ediyorum. benim aracımda da aynı şekilde profil vidalanmıştı. yapıştırıcı artıklarını selilozik tinerle boyaya...

13. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) İlhan Bey sehpasıyla birlikte aldınız sanırım. fiyat ve telefon bilgisi verebilir misiniz? baska LT 35 koltugu varmıydı?
  14. E

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

transporter sizin icin yeterli ise on koltuklari cevirip yasam alanina katarak icine tuvalet ve dusu rahatlikla sigdirabilirsiniz. istemezseniz sizin bileceginiz is. sanki fikir almaya calisiyor gibi degil de, tuvaletsizligi savunur gibisiniz.
  15. E

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) hayirli olsun Hakan Bey. cok saglam ve guvenilir bir karavan almissiniz. kullanimi cok duyarlidir. asfalti, motoru, aracin her aksamini tek tek hissedebilirsiniz. bunlarin yaninda cok da konforludur. T1, T2, T3, T4 ve LT35 kullandim simdiye kadar...

16. E

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Erden Bey, turnayi gozunden vurmussunuz gule gule kullanin
  17. E

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Ahmet Bey siz zaten olayi cozmussunuz. aldiginiz piknik tupu uzerine takilan sobanin musluklu alt parcasini cikarin. bu parcayi tupe baglayin. mavi ince uzun tuplerin pasolu dedantorleri bu parcaya takilabilir. tombul tuplerinki gecmeli oldugu icin takilmaz. sobanin...
  18. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) guzel oldu gule gulekullanin. isiticinin cikisindaki pvc boru eriyebilir. aliminyum takviyeli karton boru kullanmalisiniz.

19. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) demek ki elo'yu photosoplamaktan fazlasini yapmissiniz. elo konverter 24 volttan 12 ye dusurur siz onu modifiye ederek 36 dan 12 ye dusurur hale getirmissiniz.tebrik ederim benim aklima gelmemisti tamamen yeni...
  20. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) merhaba Atilla Bey, cam cerceve calismaniz guzel olmus elinize saglik. aku, solar sarz cihazi olan fotodaki konvertorun markasi nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri