Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Camper için Cam Seçenekleri
Metin Bey,
Izmir'de 5. sanayiide teknelere cam yapan bir atolye vardi. olcu vererek istediginiz surgulu cami yapiyordu. yarin telefon ve adresini bulayim.
Ynt: Benim Karavanım; VW T2 Westfalia Camper - Tayfun Güner (tayfunvw)
Merhaba Tayfun. vosvos ve busciliga devam. yanina bir de karavan ekledim ama o da vw. sadece biraz daha yeni. Eski buscilar yavas yavas karavanci olmaya basladi. Ahmo da buralarda karavan araniyor.
Ynt: Camper için Cam Seçenekleri
minibus camlari yerine karavan camlarinin yerli uretimlerine ulasabilirsek daha estetik durabilir belki. karavancilarda cam fiyatlari cok yuksek. kampkaravan forumunda karavan cami ve muslugu uretimi yapan emekli teknik ogretmen bir beyden bahsedilmisti. fakat...
Ynt: Ahşap ile İlgili Teknikler
Merhaba Levet Bey.
internette yaptigim arastirmalar sonucunda bahsettiginiz gibi lamine kapli kontrada sadece uc renk secenegi var. bu durumda kontrayi cilalamak ya da pvc kaplatmak secenekleri kaliyor. yaptigim arastirmalar sonucunda yuzey kalitesi olarak...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
mutlaka daha pahalidir. benimki de 97 transporter. 90'li yillarin voltlari hala tas gibi fakat 2000 model bir ducato artik hurda sayiliyor. ayni fiyata daha eski model bir volt ya da siprinter ki motoru haric ayni araclardir...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Arkadaslar, neden hep PSA grubu araclar tercih ediliyor? Volt ve siprinter'in da ic hacmi yeterli bence. ote yandan daha saglam ve guvenilir araclar.
Tesekkur ederim Levent Bey.
kenara hic bant yapmasam. sadece zimparalayip akrilik esasli kaliteli bir vernik atsam. uzerine yapilacak kaplamanin (laminant ya da pvc) kenarlardan kalkma riski olur mu? ayrilmayi engellemek icin kenarlari freze ile bombelendirmeyi...
Hosgeldiniz Levent Bey.
Avrupa karavanlarda, kontraplak uzerine ahsap gorunumlu pvc benzeri bir kaplama var. Daha once kontra uzerine laminant kaplatarak ayni goruntuyu yakaladim. Bu konuda laminant disinda gelismeler var mi? Ayni malzemenin kenar bantlari...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
Gecmis olsun Yusuf Bey.
Iyi gunlerde kullanin, cok sevindim.
anladigim kadariyla Tuv'de bir standart yok. yani onu da kendimize gore uydurmusuz. insanlarin ongoru ve insiyatifine bagli hersey. icinde insan olan bir cok seyde...
Cem Bey; Agziniza saglik. konuyu cok guzel ozetlemissiniz.
Yusuf Bey; Kolayliklar diliyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz.
Merhaba Yusuf Bey,
Denizli'deki firmanin web sayfasi ya da telefonunu verebilirmisiniz.