Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK CJ7
yazmıştım ama herhalde resımleri yüklerken alt kısımda kalmış fiyat olarak 20.000 istiyorum ancak senin için daha önceki fiyat gecerli
Ynt: SATILIK CJ7
araç 1977 model MTA cıkışlı olup ihale usulu ıle alınmıstır.orjınal tentelı idi daha sonra harttop ve kapılar orjınal ölçülerde ve malzemeyle birebir yapılmıştır.4200 83 model orjınal cj8 motora sahip elektronık atesleme hıdrolik direksiyon t150 sanzuman ve arazı sorunsuz...
1977 MODEL 4.2 LT 83 MODEL CJ8 MOTOR HIDROLİK DİREKSİYON LPG MERKEZI KİLİT CAM OTOMATİĞİ ÖZEL YAPIM HARTTOP WRANGLER ÖN VE ARKA EMNİYET KEMERLİ DERİ KOLTUKLAR KOMPLE KIROM AKSESUAR 33X12.5X15 LASTİK 10 İNC JANT FİYAT 20.000 TL
Ynt: 2. El 31X10.50R15 Lastik + 5X139,7 15 Inch Jant
şu an kullandıklarımdan dar 7 inc den buyukdur dıye dusunmustum.sadece lastıkler olabılırmı dusunurmusunuz
..