Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz
Merhaba
cihaza prog yükleme işini arkadaş yapıyor. baofeng,wouxun ve vx7 için kablo var .her modele uyarmı bilmiyoruz. arkadaşa sorup cevap yazdığım için bilgi verme işi gecikmeli oluyor.
satılık.
yaesu vx-7r amatör el telsiz.
temiz sorunsuz. yazılarda hafif silinme var.
orijinal anten. yedek pil. yeni bel klips. masaüstü şarz adaptörü.
fiyat:670 tl.
cihaz sağlam sorunsuz ve temizdir. ön üst köşe ve yazılarda hafif silinme var.
gri renk. orijinal anten. yeni kılıf.yeni bel klips. yedek pil. masaüstü şarz adaptörü.
FİYAT: 700tl.
Ynt: Amatör Telsizciler İçin Full Telsiz Programları Downloand Edebilirsiniz
Merhaba 73.
yaesu vx-7 için prog. kullanın,ayar vb. olan varmı içlerinde göremedim.varsa link i belirtirmisiniz.
Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz
Merhaba
forumda esas telsiz usta ve uzman arkadaşlar var ama bilgiğim kadar yazayım:
birkaç km içinde kullanmak için pmr denen lisanssız telsiz iş görüyor ama oyuncak gibi olan çiftini 150-200 satılan pilli olanlar değil. midland cobra vd. tipler.
yazmıştım...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-acil-baofeng-cihazlar-sifir-kutularinda-147927711/detay
profosyonel tip(pmr ) demiştik de örnek ilanda var . en azından oyuncak gibi olan cobra vb. cihazdan çok iyi ve...
Merhaba
arkadaş benimde söylemek istediklerimi söylemiş .gerçekten 3 adet cihazı 300 tl alırsan anca oyuncak vasfında olur.
hem pmr olup hem sağlam olsun ses iyi olsun daha uzak mesafede çeksin dersen .profosyonel tip denen işyerinde rahat kullanılabilecek...
Merhaba
yazılan markalar kalite olan tercih edilen cihazlar. lisans olmadığına göre pmr denen telsiz almanız gerek.
sahibinden. ... baktım 2.el 85 tl başlıyor yani 300 tl ye 3 telsiz bulunur.
Ynt: Yaesu Vx-7 Frekans Ve Ton Girme
Merhaba
internetde çok var buldum da. bütün siteler aynı klavuz çevirisini kullanmış detaylı yazan yok. Aslında cihazı kullanan arkadaş varsa detaylı tarif eder diye sormuştum.
Ynt: Pmr Telsiz Tavsiyesi.
Bende telsiz ustası değilim çok iyi bilen arkadaşlar var. yalnız resime bakılırsa ekran da çift frekans var sanıyorum bu da amatör denilen cihaz lisans sorulabilir( türkiyede kullanırken polis araması gibi). satıcılar uyanıklık yapıyor fazla sorulmasın gümrük sorun...