Arama sonuçlarınız

1. colt45

Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz

Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz Merhaba cihaza prog yükleme işini arkadaş yapıyor. baofeng,wouxun ve vx7 için kablo var .her modele uyarmı bilmiyoruz. arkadaşa sorup cevap yazdığım için bilgi verme işi gecikmeli oluyor.

2. colt45

Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz baofeng uv5re telsizden elimde 2 adet var.
  3. colt45

Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz var ama pc den kablo ile hepsini birkerede yüklemek kolay.elle girmek için iyi bilmek gerek.

4. colt45

Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz telsiz de roleler. pmr. marin kanal. echolink yüklü.
  5. colt45

Waccom El Telsiz Pili Aranıyor.

waccom amatör el telsiz pil(batarya) arıyorum.

6. colt45

Ynt: Satılık Sıfır Kutuda Baofeng Uv-5re El Telsiz 230 tl. unutmuşum ilanı düzenlerim.

7. colt45

Sıfır kutusunda Baofeng uv-5re el telsiz kutu içeriği tamdır. dual bant amatör telsiz. fiyat:230 tl. kargo alıcıdan amatör lisansı olan alabilir. TA2IKV
  8. colt45

Satılık Yaesu Vx-7r Amatör El Telsiz.

Ynt: Satılık Yaesu Vx-7r Amatör El Telsiz. Merhaba aynı cihaz. unutup tekrar ilan vermişim. kılıf dahil değil. kargo hariç fiyat 645tl.
  9. colt45

Ynt: Satılık Yaesu Vx-7r Amatör El Telsiz. http://imagesyukle.com/di/0PLW/IMAG0552.jpg http://imagesyukle.com/di/JPW6/IMAG0553.jpg satılık yaesu vx-r foto güncelledim.

10. colt45

Ynt: Satılık Yaesu Vx-7r Amatör El Telsiz. Merhaba evet kendi resmi. amatör frekans role. pmr,marin.simplex yüklü. vx7 cihaz.orjinal anteni+59 mhz anten.bel klips. yedek pil. şarz adaptör masa şarzı ile. 645 tl.

11. colt45

satılık. yaesu vx-7r amatör el telsiz. temiz sorunsuz. yazılarda hafif silinme var. orijinal anten. yedek pil. yeni bel klips. masaüstü şarz adaptörü. fiyat:670 tl.
  12. colt45

Satılık Yaesu Vx-7r Amatör El Telsiz

cihaz sağlam sorunsuz ve temizdir. ön üst köşe ve yazılarda hafif silinme var. gri renk. orijinal anten. yeni kılıf.yeni bel klips. yedek pil. masaüstü şarz adaptörü. FİYAT: 700tl.

13. colt45

amatör telsizciler için full telsiz programları downloand edebilirsiniz

Ynt: Amatör Telsizciler İçin Full Telsiz Programları Downloand Edebilirsiniz Merhaba 73. yaesu vx-7 için prog. kullanın,ayar vb. olan varmı içlerinde göremedim.varsa link i belirtirmisiniz.
  14. colt45

Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Merhaba forumda esas telsiz usta ve uzman arkadaşlar var ama bilgiğim kadar yazayım: birkaç km içinde kullanmak için pmr denen lisanssız telsiz iş görüyor ama oyuncak gibi olan çiftini 150-200 satılan pilli olanlar değil. midland cobra vd. tipler. yazmıştım...
  15. colt45

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-lisanssiz-telsiz-satilik-acil-baofeng-cihazlar-sifir-kutularinda-147927711/detay profosyonel tip(pmr ) demiştik de örnek ilanda var . en azından oyuncak gibi olan cobra vb. cihazdan çok iyi ve...

16. colt45

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Merhaba arkadaş benimde söylemek istediklerimi söylemiş .gerçekten 3 adet cihazı 300 tl alırsan anca oyuncak vasfında olur. hem pmr olup hem sağlam olsun ses iyi olsun daha uzak mesafede çeksin dersen .profosyonel tip denen işyerinde rahat kullanılabilecek...
  17. colt45

Ynt: Fabrikada Kullanmak İçin Telsiz Merhaba yazılan markalar kalite olan tercih edilen cihazlar. lisans olmadığına göre pmr denen telsiz almanız gerek. sahibinden. ... baktım 2.el 85 tl başlıyor yani 300 tl ye 3 telsiz bulunur.
  18. colt45

Yaesu Vx-7 Frekans Ve Ton Girme

Ynt: Yaesu Vx-7 Frekans Ve Ton Girme Merhaba internetde çok var buldum da. bütün siteler aynı klavuz çevirisini kullanmış detaylı yazan yok. Aslında cihazı kullanan arkadaş varsa detaylı tarif eder diye sormuştum.

19. colt45

pmr telsiz tavsiyesi.

Ynt: Pmr Telsiz Tavsiyesi. Bende telsiz ustası değilim çok iyi bilen arkadaşlar var. yalnız resime bakılırsa ekran da çift frekans var sanıyorum bu da amatör denilen cihaz lisans sorulabilir( türkiyede kullanırken polis araması gibi). satıcılar uyanıklık yapıyor fazla sorulmasın gümrük sorun...
  20. colt45

Kullanıcı Adı

Ynt: Kullanıcı Adı sağol. yönetici admin kimdir?.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri