Arama sonuçlarınız

1. colt45

Kullanıcı Adı

Forumda sıkıntımı yazacak ilgili yeri bulamayınca buraya yazıyorum. kullanıcı adımı nasıl değiştiririm. profil bölümünde izin vermiyor..

2. colt45

pmr telsiz tavsiyesi.

Ynt: Pmr Telsiz Tavsiyesi. Merhaba link deki cihazlar da dual yazıyor yani çift kanal dinleyen amatör telsiz ve amatör telsiz lisanssınız olması gerek rahat kullanmak için. satıcı lisans sormuyor ama türkiyede bu cihaz la sorun olur cezası var. cihazları ararken PMR yazması gerek lisans...
  3. colt45

Yaesu Vx-7 Frekans Ve Ton Girme

Merhaba. Haziran da amatör telsiz sınavına girip lisans aldım. iyisi olsun diye de vx-7 aldım. fakat hiç bir telsizcilik bilgim olmadığından frekans ve ton girip kullanamadım.sadece gülsuyu role ayarını bilen birine yaptırdım mesela yalova keklik role ye ayar nasıl yaparım. tek tek tuşların...

4. colt45

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi lisans alan kişi amatör cihaz alabiliyor. avmarketde ilk cihaz amatör ama bunun fiyatına 2. el iki cihaz alırsınız. biraz araştırdım telsiz de en iyi japonlar ..yaesu marka ilk sıralarda çok sağlam . yaesu vx-7 düşünüyorum . sıfır 1200 tl civarı ama 600-700 temiz ve...
  5. colt45

Amatör Telsiz Tavsiyesi

Ynt: Amatör Telsiz Tavsiyesi Merhaba Bende sınavı kazandım. Birkere alayım iyi bir cihaz olmasını istedim RF iletişimde Onur bey teset ederek bana(kendisinden daha önce pmr cihaz almıştım) vx-7 bulacak. sizde görüşebilirsiniz ellerinde başka tür ve özellikde cihaz olabilir yada bulabilir.

6. colt45

İstanbul Anadolu Yakasında Telsiz Tamircisi Varmı?

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında Telsiz Tamircisi Varmı? Merhaba RF iletişim de Onur bey ve usta Kubilay var Telef. önceden ararsınız gündüz işyerinde olmuyorlar genellikle .

7. colt45

İstanbul Anadolu Yakasında Telsiz Tamircisi Varmı?

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında Telsiz Tamircisi Varmı? yeni sahra da metro markete yakın ara sokakta RF iletişim var. ben oradan Onur beyle tanıştım pmr cihaz almıştım. teknik servis birimide var ustaları da iyi bana birkaç kez cihaz konusunda da yardımcı oldular.. http://www.rf.com.tr/
  8. colt45

2013 YILI AMATÖR TELSİZCİLİK BAŞVURU KOŞULLARI

Ynt: 2013 YILI AMATÖR TELSİZCİLİK BAŞVURU KOŞULLARI sabıka kaydı isteniyor diyen bir kişi var ama başvuru bilgilerinde rastlamadım??
  9. colt45

bir pmr cihaz aldım aldımda kullanamıyorum..

Ynt: bir pmr cihaz aldım aldımda kullanamıyorum.. Merhaba kartal da yüksek binada işyeri (vertex standart cihaz) belki ondan uzak mesafe den çekmiş olabilir.

10. colt45

bir pmr cihaz aldım aldımda kullanamıyorum..

Ynt: bir pmr cihaz aldım aldımda kullanamıyorum.. Merhaba Bende arkadaş gibi telsiz merakım var birkaç senedir 150-200 tl ye cobra iminton ve benzeri çok basit nerdeyse oyuncak gibi telsiz alacaktım sonra telsiz ci biriyle tanıştım sakın alma şehirde hiç çekmez pişman olursun dedi.yaesu marka...

11. colt45

pmr telsiz tavsiyesi.

Ynt: pmr telsiz tavsiyesi. Merhaba Kaliteli oyuncak gibi olmayan yaesu vertex 146 pmr çift telsizlerimi satıyorum.ilan bölümünde sorun olunca amatör telsiz bilgi bölümüne yazdım.Arayan soran arkadaşlar vardı resim ekleyemedim ama internetde çok rahat bulunuyor.
  12. colt45

satılık yaesu vertex 146 pmr telsiz

Merhaba ilan panosunda hata veriyor ekleyemedim. Başka model telsiz alacağımdan elimde olan çift takım yaesu vertex 146 pmr lisanssız telsizler satılık. Cihazları telsiz operatörden almıştım sağlam ve bakımlıdır.İnternetde araştırırsanız ne kadar sağlam ve kullanışlı olduğunu anlarsınız.Çift...

13. colt45

pmr telsiz tavsiyesi.

Ynt: pmr telsiz tavsiyesi. Merhaba Birkaç ay önce vertex146 pmr cihaz aldım. Bu kişiye mesaj attım pmr cihazlarda konuşma mesafesi hakkında cevabı altda iletiyorum bilgilerinize sunayım. Cihaz almak veya soru sormak için Onur beyle iletişim kurabilirsiniz. onurtekelioglu@gmail.com Açık alanda...
  14. colt45

Yaesu vertex 146

Ynt: Yaesu vertex 146 Merhaba Cihazın önünde üç tuş var :zil simgesi--mode-- scan tuşları ne işe yara . internetde bulamadım.sadece pil takılması açma kapama anlatılıyor.Yani bu cihazla ne yapabilirim .
  15. colt45

Yaesu vertex 146

Merhabalar. 2.el yaesu vertex 146 aldım 2 ad.takım. tuşların özelliklerini de anlatan türkçe kullanım kavuzu arıyorum.

16. colt45

Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Bilgiler için Sağolun. 41 -42 giyiyorum.
  17. colt45

Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı

Ynt: Satılık Salomon Exit 2 Aero Ayakkabı Merhaba 44 numara mı? özellikler türkçe olsa daha iyi olacak. yürüyüş içinmi hava alma (terletmeme) özelliği varmı.
  18. colt45

intek-mt-446ex

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-lisanssiz-telsiz-intek-mt-446ex-profesyonel-telsiz-cift-sifirrr-71110283/detay/# Cihazlar tanıdım bir kişiye ait. üye olamadığı için ilanı ben ekledimhayırlı günler.

19. colt45

Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz

Ynt: Satılık: Aselsan Cobra Mt 975 El Telsizi 2 Adet Cihaz Bu telsiz lere kulaklık nasıl buluruz nekadardır.
  20. colt45

yabantv de satılık amatör telsiz

Merhabalar yabantv de amatör el telsiz i satılık ilanı çıkıyor gören arkadaşların bilgisi varsa alınabilirmi?? ben amatör olup çift takım olacak en iyi kalitede olan telsiz arıyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri