Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
Haziran 2012 de yaptığım Hırvatistan gezimi blogumda yazıya aldım.Her seferinde yazıyorum ama notları yolda yazıya döküyorum.Bu nedenle affınıza sığınarak burada tekrar yazmak istemedim.
http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2012/06/hirvatistan.html
Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA
Selamlar
yunanistan girişde uluslararası ehliyeti isteyip baktı.Aklınızda olsun.Biz gitmeden istemiyorlar almayın dediler ama biz gene de almıştık.
Herkese selamlar
Yeni döndüm,yolculuk sırasında her zaman internet olanağı bulamadım.Bu nedenle yazamadım ama en kısa zamanda tüm seyahatimi fotoğrafları ile yazacam.
Bugün 29 Nisan yola çıkmak için son hazırlık günümüz.Yarın aylardır planladığımız yolculuk resmen başlamış olacak.Vizelerimiz 1 Mayıs dan başladığı için 30 Nisan sabahı Keşan a hareket edip orada konaklayacağız.Böylece hem İpsala sınırına yakın olup hemde...
Ynt: karadeniz ve gürcistan turu
Son bir not daha ileteyim.Ülkede polis çok etkili ve her yerdeler gördüğüm en güvenli yerlerden biri,halk polisten çok çekiniyor bu yüzden hiç sorun yaşanmıyormuş.Halkı sindirmişler bu da turistler için iyi birşey :)
Ülkede para bozduracaksan hangisi ucuz...
Batum sahilinde yürüyüş yolu 2-3 tane beach club var ve akşamları club bar a dönüyor.Kaliteli yerler.Benim dediğim yer batum dan sonra halkın tatil yaptığı turistik olmayan ama denizi plajı güzel olan KOBULETİ yaklaşık 25 km Batum dan sonradır.Yoluda gayet...
Selamlar, Saruhan Bey
Biz araçlarımızdaki yataklarda kaldık onun için otel tavsiyesinde bulunamıyacam.Ama Batum dan Kobuleti ye devam ederseniz yolun solu plaj ve restaurantlar bulunuyor.Akşamları bu restaurantlarda eğlence var ama bizdeki düğün havasında...
Selamlar,
Affınıza sığınarak kendi bloğumda yazdığım için tekrar yazmak istemiyorum ama yol notlarını günlük olarak yazmaya çalışacağım,tüm sorularınıza buradan(gezenbilir) cevap verebilirim.
Blog : http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2012/04/arac-ile-avrupa.html
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Mustafa Bey selamlar
Yunanistan vizesi alırken,ben VW transporteri camper yaptım.Ruhsatta sadece ticari araç yazıyor.Yine de otel rezervasyonu isterlermi yoksa ben camperla gidecem campinglerde kalacam demem yeterli mi?
Vize için terretütte...
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya
Selamlar,
Bizim aynı rotada plandığımız mayıs 2012 tatili için güzel bir rehber kaynağı oldunuz.Buradan teşekkür etmek isterim.
Herkese selamlar,
Kendi bloğuma yazdığım için tekrar yazmak istemedim.Gezinin tüm ayrıntılarını buradan bulabilirsiniz.
http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2011/11/gaziantep.html