Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Erden beyin bloğunda eklediği fotoğrafların arasında, Alaybey camii sinden sonra liman çevresinden görüntüler olarak ilk sıradaki baştan bağlı sandalların en sağda olanı bizim eniştemizin sandalıdır. Birde Alaybey camii nin avlusunda olan tarihi...

2. sisdagili61

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Doktor, 10 günden sonra bence tayinini oraya yaptırmak için uğraşırsın. Ben eylül ve sonrasını seviyorum daha sakin oluyor. Ekim de biz denize girmiştik tabi bizim bahçenin dibindeki denize göre bir hayli tuzlu.
  3. sisdagili61

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Benim 2000 model V6 bir Galloper im var LPG li satıyorum. Satarsam benimde niyetim ya İngiliz veya Ford Ranger olacak kısmet. Fakat sen Disko dedin bende şöyle bir baktım zaten severdim de fakat DEFENDER daha ağır basıyor gibi...

4. sisdagili61

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Merhaba Hasan, Ben 10 ağustos dan sonra köydeyim, sende geri dönmemiş olursan SİS çıkışlı, Kadırga, Alaca, Kazık beli gibi gezip arkadan Torul a iner birde Karaca Mağarası yaparız ne dersin. Disko yu aldınmı, ne yaptın. Görüşmek...
  5. sisdagili61

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Doktor, en güzeli aracı Geyikli sahilde iskelenin yanında otopark var belediye ye ait, veya uygun bir yere bırakıp günübirlik feribotla gidip gelmek. Yaz tarifesini ekliyorum,

6. sisdagili61

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Doktor, Gelibolu yarımadasını gezdikten sonra, Eceabat tan devam et Kilitbahir köyüne in limandan GESTAŞ a ait feribotlar dolunca kalkar, pek sıra olmaz, gelenler genellikle Eceabat-Çanakkale yi tercih ederler halbuki Çanakkale de aynı yere...

7. sisdagili61

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Burak bey, Nato kancasını sormuştum muayene öncesinde söktüm. Ruhsata işli değil, trafik polisine sordum, bizim için eğer bu kancaya römork takmamışsan sıkıntı yok dedi, daha önce bir trafik polisi kanca var işlem yapacağım demişti. Asıl mesele...
  8. sisdagili61

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off Hayırlı uğurlu olsun yeni işiniz, eleman lazım olursa çalışırız Bülent bey, Fakat turboyu söktükten sonra,
  9. sisdagili61

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Mayıs 20 de TUV den sadece LPG çıkartmaları yok diye hafif kusurla geçtim, Darısı diğer arkadaşların başına.

10. sisdagili61

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor Mu? Merhabalar, Arkadaşlar bu cihazlar çok faydalı, çok güzel ve de para kazandırıyor. Bu cihazların en büyük faydası satıcılara, bence aldanmayın. Belki gerçekten çok kaliteli olup tasarruf sağlayan üründe vardır fakat inanmayın derim. Tasarruf sadece...

11. sisdagili61

Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor??

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Ben birkaç sene önce TEKNO SA dan HP 1005 yazıcı aldım, ürün arızalı çıktı ilk yaz dediğini yazıyor ondan sonrakini yazmıyor. Aldığım yere gittim bana servise git dediler, ne iade isteğimi kabul ettiler nede değişim...
  12. sisdagili61

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Umut kardeş, kahveni afiyetle iç, kahve için resmen kriz geçiren birini gördüm adamın her tarafı titriyordu çiftliğinin sınırlarının tespitini yapıyorduk adam birden sallanmaya başladı arazide işi bırakıp en az 10 km gidip kahve içtik adam...

13. sisdagili61

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Umut bey, 8 senede o zayiat hiç bir şey değilmiş. Size de kolay gelsin ve geçmiş olsun. Bu hikayeleri okuyunca araba alıp toplatmaya vallahi korkmaya başladım. Fakat benim bir şansım var ben emekliyim ve işim yok, sabah dükkanı adamla açar akşam...
  14. sisdagili61

Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor??

Ynt: Tüketici Olarak Haklarım Nelerdir >>> Xxx Firma Ürün İadesi Almıyor?? Merhabalar, Bir firma var birçok yerde neredeyse her mahallede yerleri var. Kredi kartı filan kullanmazlar sadece senet le alış veriş yapılır senetler sadece alış veriş yapılan yerlere ödenir bankayla işleri olmaz...
  15. sisdagili61

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Ne sabırmış, Çoktan almıştım ben arabamı. Allah sana öyle güzel sabretme yeteneği vermiş ki çok şanslısın, Neyse araban biter bitmez paylaş hep birlikte bekliyoruz, kolay gelsin.

16. sisdagili61

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Şimdiden afiyet olsun dedim bile, Malum seçim için oy kullanıp yola çıkacağız.
  17. sisdagili61

Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası

Ynt: Trabzon Tonya Kadıralak Yaylası Arkadaşlar, Vakfıkebir den Tonya ya kadar yol asfalt, Murat beyin dediği gibi Tonya ya gidin önünüze gelen ilk kişiye sorun yolu tarif eder. Sakın ha size ikram edileni geri çevirmeyin, aslında çevirin çünkü alışkanlık yapar ve her yerde bulamazsınız...
  18. sisdagili61

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Burak bey, Ben aslında o virüsü çok önce kaptım. Birinin bir DEFENDER ini satmak için kısa süre kullandım, 90 lık orijinal bir arabaydı. Öyle yerlerden girip çıktım ki yanımdakiler şaşırıyordu. Ben zaten çok ta yabancı sayılmazdım. O dönemde GEZENBİLİR den haberim...

19. sisdagili61

Kiralık Def Aranıyor

Ynt: Kiralık Def Aranıyor Arkadaşlar, Burak Uysal arkadaşımız yazmış, DEFENDER le uzun ve maceralı yolculuklara katılmak için "delikanlı, genç insan işi" demiş. DEFENDER' ciler zaten hep genç ve dinç insanlardır. Bende aracımı satar satmaz DEFENDER alıp hep bu yaşta kalmaya kararlıyım...
  20. sisdagili61

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre geçmiş olsun, şimdiden kolay gelsin önemli bir sıkıntı olmaması çok güzel.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri