Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan.

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Her şey gönlündeki gibi olsun. Benzer sıkıntılar bende de var. Sağlıkla kal.

2. sisdagili61

Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan.

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Benim sadece ana şanzımandan sıkıntım oldu, Güvendim birine Ankara ya gönderdim 4 defa sökülüp takıldı olmadı. Kısaca benim güvendiğim arkadaşımı ve beni dolandırdılar. Yaptıkları işe sahip çıkmadılar...
  3. sisdagili61

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Sattım kardeşim. Allah kurtardı beni ondan. Sadece şanzımanına 13500 nakit elden gitti sanırım 3-4 de kartlardan gitti olmadı. 18 yazdım 15 e verecektim 17 dedi biri gel al dedim geldi abi bir yemek parası...

4. sisdagili61

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Derya muhtemelen bitmiştir artık. Güle güle kullan. Çanakkale ye geliyorken haber verirsin herhalde. Bu gün hava açık fakat soğuk. Sağlıkla kal.
  5. sisdagili61

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Bekir bey, benim gördüğüm karavanın sahiplerinin araçları muhtemelen şirket adına kayıtlı ve ticari. Sağlıkla kalın.

6. sisdagili61

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Ben bir yerde terk edilmiş gibi bekleyen bir tane gördüm. Ayakları üzerinde bekliyor yaklaşık 5-6 senedir aynı yerde. Beklediği yer sahiplerine ait bir oto park, ellerinde çok sayıda çift kabin araç var...

7. sisdagili61

Ynt: Çift Kabinli Kamyonetin Kasası Çıkartılmadan İçine Yük Gibi Koyulabilen Karavan. Tabi yapılmayacak şey değil çok doğru hatta bir sürü yapılmışı da var. Benim bildiğim 5 seneden beri her hafta önünden geçiyorum olduğu yerde duruyor. Sıkıntı ruhsata işletip işletememek. İşletirsen...
  8. sisdagili61

Merhaba arkadaşlar. Dün Çanakkale de bir otelin açık otoparkında çift kabin 4x4 olduğu her halinden belli olan, vinçli ve ön tamponu yapılmış koyu mavi 06 DC (gerisin, okumadım) plakalı çift kabin TOYOTA gördüm. Bir süre sonra sahiplerini de aracın yanında gördüm iki tane köpekleri vardı...
  9. sisdagili61

93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Bende teşekkür ederim. İki sene içinde sadece şanzımana 5000 liraya yaptırdım, bir sene sonra yangına neden oldu en az 15000 daha verdim. Sonunda alıcıya hepsini anlatıp bak mal bu dedim 18 istemiştim 15 tamam diyecektim 16800 dedi caymasın diye al git...

10. sisdagili61

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Bakın arkadaşım, Ne olursa olsun ben Galloper arabasını kapıma koymam. Rahat, konforlu, lüks, güçlü, güvenli ve emsallerinden ucuz. Gel gör ki bu arabanın bir çok parçası (kaporta aksamı olarak) yok bulamazsınız. Çıkması yok zaten ülkemizde toplam...

11. sisdagili61

Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero Merhabalar, 428 kişi okumuş. Demek ki okuyanların arasında sorduğum konu hakkında bilgi sahibi olan kimse yokmuş ki bir tek harf dahi yazmamışlar. Ne güzel bilmedikleri konuda ahkam kesilenlere duyurulur.
  12. sisdagili61

Merhabalar, Arkadaşlar çok acelem yok fakat aklımdaki araç 93 model 2,5 TD veya 2,8 TD Pajero. Olmazsa olmazım, dizel ve manuel şanzımanı olacak. Asla otomatik olmayacak. Kilometre çok önemli değil (2000 model ve düşük km li araba anamı ağlattı) yeter ki bakımı zamanında yapılmış olsun. Sıkıntım...

13. sisdagili61

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre, geçmiş olsun şimdi gördüm.
  14. sisdagili61

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Derya bitti demektir güle güle kullan.
  15. sisdagili61

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Teşekkür ederim abi, Tigem i biliyorum. Notlarıma ekledim. Sağlıklı güzel gezmeler diliyorum.

16. sisdagili61

Yeti & Vap

Ynt: Yeti & Vap Ahmet abi, arada sizleri görüyorum gidiyorken. Son hafta herkesi önünüze almış gidiyordunuz. Abi su kemeri nerede hangi tarafta. Kolay gelsin şimdi sizin yoğunluk en üst seviyelere çıkmıştır.
  17. sisdagili61

Çektiğimiz Fotoğraflara Adımızı Veya İmzamızı Nasıl Ekleyebiliriz?

Merhabalar, Arkadaşlar hepimiz bir sürü fotoğraf çekip bazı yerlerde paylaşıyoruz. Fakat bu fotoğrafları hiç alakası olmayan kişiler hatta ömründe o bölgeyi hiç görmemiş kişiler sanki kendileri çekmiş gibi imzalayıp paylaşıyor. Benimde çektiğim birkaç fotoğrafı bir yerlerde kendi çekmiş gibi...
  18. sisdagili61

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Derya kolay gelsin.

19. sisdagili61

Burak Bulut Fotoğraf Atölyesi - Strobist - Tepeflaşı Kursu

Ynt: Burak Bulut Fotoğraf Atölyesi - Strobist - Tepeflaşı Kursu Merhabalar sayın Suleyman0482, arkadaşım ben Burak hocanın 2008 yılında İstanbul-Maltepe Belediyesi için açmış olduğu kursa katılmıştım. Sağ olsun bizlere çok şey öğretti. Benim çektiğim bazı fotoğraflar kendileri çekmiş gibi...
  20. sisdagili61

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm Aracınızı güle güle kullanın. Motor değişikliğine gelince; Önce faturalı ve araca uygun bir motor satın alınır, yetkisi olan bir makine mühendisine proje çizdirilir, makine mühendisleri odasından onaylattırılır, bulunulan yerdeki (sanayii ve teknoloji...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri