Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Hoş geldin, geçmiş olsun.

2. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Yolun açık olsun, selametle gel.
  3. sisdagili61

2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.

Ynt: 2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım. Merhabalar, Arkadaşım ben Trabzon-Beşikdüzü ve yaylam SİSDAĞI rakım yaklaşık 2000 metre sahile uzaklığı 35-40 km (köyüm deniz kenarında) bizim yaylamız güzeldir sizleri misafirde ederler fakat geceleri yaz kış fark etmez sağlam soğuk olur...

4. sisdagili61

Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Antalya ya gelince bir tur bir tur verirsen arabayı düşünürüm.
  5. sisdagili61

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Ben şahidim (malum yalancı şahitlik pirim yapıyor günümüzde) asla başka yerde kullanmadı sadece inşaat işinde kullandı. Bir ara 3 cü köprü için istediler de vermedi 3 cü hava alanına verecek. Şaka bir yana bizim yayla yolunda ACI SU denilen bir...

6. sisdagili61

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Teşekkürler Emre. İstanbul a ilk gidişte bakıp almak lazım. Şimdiden bazı hazırlıklara başlamalı.

7. sisdagili61

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre, ilk fotoğrafta yerde duran çantalar çok güzel. Tek satılsa alınabilir.
  8. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Emeklerin için teşekkür ederim. Senin DEFENDER zaten en güzeli diğer kardeşleri gibi. Fakat 5 kapılı Niva çok güzel, ah birde dizel olup ülkemizde satılsa ve ve ve bizlerin de ulaşabilecek olduğu paralarda olsa dadından yenmez. Dönüş ne vakit...
  9. sisdagili61

Aracın Kilometresini Düşürene Mahkeme 17 Bin Lira Ceza Kesti

Ynt: Aracın Kilometresini Düşürene Mahkeme 17 Bin Lira Ceza Kesti Çok yerinde bir karar olmuş. Bu işi yapanlar artık daha iyi düşünmeliler.

10. sisdagili61

1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded

Ynt: 1982 Land Rover Series Iıı Swb Reloaded Merhabalar, Bu yeşil fıstık bir abimizin. Pek fazla kullanmıyor.

11. sisdagili61

Land Cruiser Hj60

Ynt: Land Cruiser Hj60 Güle güle kullan, kolay gelsin.
  12. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Teşekkür ederim, bekliyorum güzel fotoğraflarını. Sağlıkla kal.

13. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Merhaba Mehmet kardeş, Dün akşam Çanakkale de İzmir istikametine seyir halinde bir araba gördüm Bulgar plakalı. Araba LADA NİVA ve 5 kapılı. Hala üretiliyor mu, yada yakından gördünüz mü. Eğer yakından görebilme şansınız olursa fotoğraflayıp...
  14. sisdagili61

Defender Puma Motor Güncel Bilgiler

Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler Arkadaşlar, Benim 2000 model V6 3000 motor Galloper aracım vardı (sattım şimdi yok) dizel koymak için araştırdım hep yok dediler. Birileri koy dizeli nasılsa numaraya bakmıyorlar hafif kusur yazar okuyamadıkları için dedi. TUV personeline sordum hafif...
  15. sisdagili61

40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım...

Ynt: 40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım... Hasan kardeş, Km de 45 kuruş gayet güzel hem de kocaman arabaya göre. Güle güle kullan.

16. sisdagili61

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Bende daha erken gidip gelmeye çalışayım. Zaten köyde fazla kalmayacağım gibi.
  17. sisdagili61

Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur... Emre, güle güle kullan. Güzel bir Defender aldığına eminim. Tekrar hayırlı olsun. Gelecek olduğun zamanı bildir nisan 20 den sonra Trabzona gidebilirim.
  18. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Yakında bende bir arkadaşımın aracını buradan paylaşacağım, Güzel toplattı.

19. sisdagili61

İveco Daily 2005 , 15 M3 Dönüşümü

Güzel günlerde keyifle kullanın.
  20. sisdagili61

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay kardeş, Bir arkadaşımın arabasını sanırım ben getireceğim bakıma şaft balans işi var gibi. Gelince ararım, kendine iyi bak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri