Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2015 Yaz Doğu Karadeniz Yayla Turu İçin Yardım.
Merhabalar,
Arkadaşım ben Trabzon-Beşikdüzü ve yaylam SİSDAĞI rakım yaklaşık 2000 metre sahile uzaklığı 35-40 km (köyüm deniz kenarında) bizim yaylamız güzeldir sizleri misafirde ederler fakat geceleri yaz kış fark etmez sağlam soğuk olur...
Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...
Ben şahidim (malum yalancı şahitlik pirim yapıyor günümüzde) asla başka yerde kullanmadı sadece inşaat işinde kullandı.
Bir ara 3 cü köprü için istediler de vermedi 3 cü hava alanına verecek.
Şaka bir yana bizim yayla yolunda ACI SU denilen bir...
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu
Emeklerin için teşekkür ederim.
Senin DEFENDER zaten en güzeli diğer kardeşleri gibi. Fakat 5 kapılı Niva çok güzel, ah birde dizel olup ülkemizde satılsa ve ve ve bizlerin de ulaşabilecek olduğu paralarda olsa dadından yenmez.
Dönüş ne vakit...
Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu
Merhaba Mehmet kardeş,
Dün akşam Çanakkale de İzmir istikametine seyir halinde bir araba gördüm Bulgar plakalı.
Araba LADA NİVA ve 5 kapılı. Hala üretiliyor mu, yada yakından gördünüz mü.
Eğer yakından görebilme şansınız olursa fotoğraflayıp...
Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler
Arkadaşlar,
Benim 2000 model V6 3000 motor Galloper aracım vardı (sattım şimdi yok) dizel koymak için araştırdım hep yok dediler. Birileri koy dizeli nasılsa numaraya bakmıyorlar hafif kusur yazar okuyamadıkları için dedi. TUV personeline sordum hafif...
Ynt: Overland Turkey // Keyfi Hizmete Mahsusdur...
Emre, güle güle kullan. Güzel bir Defender aldığına eminim. Tekrar hayırlı
olsun. Gelecek olduğun zamanı bildir nisan 20 den sonra Trabzona gidebilirim.
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
Özay kardeş,
Bir arkadaşımın arabasını sanırım ben getireceğim bakıma şaft balans işi var gibi. Gelince ararım, kendine iyi bak.