Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Arkadaşım, dayım TEK de müdür şoförü olarak çalışıyordu müdürün makam arabası bu arabadan idi ve boncuk mavisi rengindeydi. Zaman zaman yolda denk gelirsek arabaya binerdik. Çok güzeldi. Dayım Ankara da Genel Müdürlük deposundan 0 km olarak teslim almıştı. Tekrar...

2. sisdagili61

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe Sahil Elden Gidiyor!!! İyi ki o katliam yapılırken, gözünü toprak doyurasıların gözleri parayla dolduruluyorken Maltepe den uzaktaydım. Üç dört defa gittiğim halde sahile inmedim ve çok sevdiğim halde sahil yolunu kullanmadım. Artık Çamlıca ya çıkmak yerine Maltepe sahiline...
  3. sisdagili61

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Merhabalar, Özay kardeş her an ziyaretine gelebilirim ve bende bir kopya isterim. Sağlıkla kal.

4. sisdagili61

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Emeklerine sağlık, çok güzel olmuş. Güle güle kullan.
  5. sisdagili61

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhabalar, Bahadır bey, malum çok uğraşınca bir şeyle bazı şeyler fark ediliyor. Başka arabaları bilmem benim arabamdan çıkan şanzıman Japon aısın markaydı. Hatta söküldüğünde beynin üzerinde de aısın yazıyordu. Ben arabayı İstanbul da Ford bayii Gürbaşlar...

6. sisdagili61

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhabalar, Ben arabamı alıyorken baştan hata yaptım. Kullanılmamış yatmış otomatik 5 kapı bir araba aldım. Önceki yaz komple şanzıman yaptırmıştım. Bu yaz tekrar aynı arızayı verdi Kaç defa takıp söktüğümüzü hatırlamıyorum. 20 gün için gittiğim memleketim den...

7. sisdagili61

Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4

Ynt: Benim Camperim; Yüksek Tavan Vw T4 Güle güle kullanın.
  8. sisdagili61

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Geçmiş olsun, keyifli bir dönüş yolculuğu bekliyoruz gelinimiz refakatinde.
  9. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Günaydın Mehmet bey. Güzel yolculuk olmuş, gerçi tek kişi ve tek araç biraz zor olur ya sizi cesaretinizden dolayı kutlarım. Devamını bekliyoruz.

10. sisdagili61

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Mehmet bey, Yolunuz açık olsun demekte belli ki geciktim. Yine de geç te olsa yolunuz açık olsun. Seyahatinizin kalan bölümünü bekliyorum bende. Zaten zor bölüm bitmiş gibi. Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

11. sisdagili61

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Aramıza hoş geldiniz. Arabanı güle güle kullan. Ben arabamı yeni satmış olsam da aklımda tekrar satın almak var ve de alacağım. Usta için Kartal veya Bostancı Sanayii sitesine gidebilirsin, fakat ilk önce dikkat ederek yayan olarak gez bak hangi dükkanlarda...
  12. sisdagili61

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Merhabalar, Yeni görselleriniz çok güzel de nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Eminim sizde daha çok şeyler vardır bizlere sunulacak malum koca bir yaz geçti. Bekliyoruz yeni güzelliklerinizi.

13. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Teşekkür ederim Bahadır bey ve semaver beyler. Darısı satmak isteyenlerin başına.
  14. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Çok sağ ol Emre kardeş. Şimdilik hesaplı bir dizel almaya niyetliyim. 82-83 model 200 dizel Mercedes düşünüyorum. Bakalım kısmet. Kendine iyi bak.
  15. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Evet sattım. Hayırlı olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Fakat, satmakla iş bitmiyor. Teslim ettikten sonra hemen arayışlar başladı aklımda bir şeyler var bakalım ne olur. Darısı satmak...

16. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Arabamı dün sabah İstanbul dan gelen bir arkadaşa sattım, güle güle kullansın.
  17. sisdagili61

2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz

Ynt: 2.6 Pajero Acill Bilgi Verebilir Misiniz Avcı ile sağa sola rast gele ateş eden yaratıklar asla aynı kefede olamazlar. Hiç bir avcı asla doğaya zarar vermez. Ben avcı filan değilim köydeki evimizde yerli yapım olan tek kırma bir av tüfeğim var, belki de 10 senedir kullanmadım.
  18. sisdagili61

Aspava Kadikoy

Ynt: Aspava Kadikoy Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. İstanbul a ilk yolum düşünce uğrayıp yiyeceğim tıka basa. Çok sevdiğim halde Çanakkale de döner yapan bir yer bulamadım.

19. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Evet yanıldım, Obama değildi haklısınız Bill Clinton idi.
  20. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Bazı ülkelerde yalan, hırsızlık, başkasının hakkına tecavüz büyük suç. Hatırlayan mutlaka çıkacaktır Obama'nın oval ofis maceralarında eşini aldatması için "o eşiyle arasında bizi ilgilendirmez, biz onu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri