Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Umut bey, Bende öyle bir araba alacağım. Hiç bir elektronik şey olmayacak. İçine telefon dahi girmeyecek fakat radyo benim olmazsa olmazım, türkü dinlemezsem ben biterim.

2. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Böyle bir dernek olduğunu şimdi sizden öğrendim. Bizde bu güne kadar hep söz esas alındığından söze güvenildiğinden kaybediyoruz. Kaç para ödediğime sıra gelince sanırım bir DOĞAN SLX alıp 4 lastik...
  3. sisdagili61

Galloper Almalımıyım....

Ynt: Galloper Almalımıyım.... Merhabalar, Bu özellikte olup başka bir marka aracı almak için en az yarısı kadar daha para vermek lazım. Bence parasına göre çok güzel. Ben Galloper imi şimdilik satıyorum, ilerde yine Galloper alacağım. Fiyat olarak hesaplı vereceğim. Tek masrafı otomatik...

4. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Beni yardımcı olacağını söyleyen bir yakınım yanılttı. Trabzon da şanzımanı söktürüp iki defa Ankara ya gönderdik hala beyin sıkıntısı var. Ankara da ki usta işini iyi yapamadığı halde ve de garantili...
  5. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Zor işler zor. Birkaç defa 0 km araba alma şansım oldu fakat eskiyle uğraşmayı seviyordum Çanakkale de yaşadığım barça bulamama sıkıntısı ve son yaşadıklarım beni bezdirdi.

6. sisdagili61

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor Merhabalar, Ben tesadüfen görüştüğüm bir ustayla bu konuyu konuştum kendi arabam Galloper için bana verdiği cevap çok mantıklı geldi ve halen bu işi yaptığını şu anda elindeki Pajero yu dizele çevirdiğini söyledi. Şimdilik adını vermek istemiyorum fakat...

7. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Beyin arızası gayet normal diğer arızalar gibi normal bir arıza. Yeni nesil arabaların şanzıman beyinleri şanzımanın dışında bulunuyormuş soketi çıkartılıp takılabiliyormuş diye duydum doğruluk derecesi...
  8. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Burak bey, öyle soğudum ki kesin satış için kararlıyım hatta bir süre araba almayacağım.
  9. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Merhaba Burak bey, Hoş buldum sizleri asla unutmadım da malum sebeplerden biraz uzunca kaldım köyde. Arabamın şanzımanıyla ilgili çok kötü sıkıntılar yaşadım hala da bitmedi. Daha çok görüşeceğiz kısmet...

10. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız ouzhn06, Özel mesajlarınıza bakarmısınız.

11. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız sakyuz, Arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Benim arabamın şanzımanını Ankara da birisi yaptı, olmadı tekrar yapıldı filan sök tak beni bezdirdi. En son Trabzon da bir usta buldum...
  12. sisdagili61

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Güzel olmuş, güle güle kullan. Ben derim ki menteşelerin üzerini boya daha güzel olur. Sağlıkla kal.

13. sisdagili61

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Ynt: Hyundai Galloper Yedek Parça Olan Arkadaş Varmı? Geçmiş olsun, Benim de geçen sene yaptırdığım sorunsuz şanzımanın bitti yaptırdık Ankara da taktık arabaya 100 km de o da bitti. Şimdi söktürüp aynı ustaya geri gönderdim. Şans diyeceğiz.
  14. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Şu anda arabamda şanzıman sıkıntısı var, Almak isteyene hesaplı veririm eğer birileri isterse. Şanzımanını yeni yaptırdım komple olarak, bu cumartesi arabayı aldım pazar günü 5 derecelik rampayı çıkamadı...
  15. sisdagili61

Tavan Sepeti Port Bagaj Jeep Toyota Suzuki Honda

Ynt: Tavan Sepeti Port Bagaj Jeep Toyota Suzuki Honda Çok güzel görünüyor, fiyat olarak da gayet uygun. En azından fiyat sorduğum ve beni tanıdığını söyleyip benim için verdikleri fiyatın çok çok altında, bana o fiyatı veren sinek avlasın şimdi.

16. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim Bu arabalar çok yakışıklı çok.
  17. sisdagili61

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Galloper camiasının ve herkesin ramazan bayramını kutlar mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
  18. sisdagili61

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Satış güncel, Takas 5 kapı 2,5 DEFENDER veya 2004-2007 arası Ford Ranger XLT ile olur.

19. sisdagili61

Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :)

Ynt: Karavan Kiraladık,kuzey Ege Bekle Bizi :) Telefonumu sanırım daha önce vermiştim, 0535 294 86 55 beklerim doktor. Birinci gün öğlene kadar Çanakkale de sonrasında Bozcaada da olacağız, hanımın halası ve eniştesi orada yaşıyorlar 80 yaşında lar, birde hanımın kuzeni yılbaşında vefat etmişti...
  20. sisdagili61

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Emre, bu defa haberim olsun. Bayramın ilk günü Bozcaadaya mezara gideceğiz, sonra buralardayız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri