Arama sonuçlarınız

1. sisdagili61

Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Oğuzhan bey, ben horozları nasıl güvenle her mevsim gönderdiğimi anlattım. Bilenler bilir bu horozlar gerçekten çok değerli, hem soyu sopu belli. Büromuzda beslediğimiz pitpull u muzu Şile tarafında bir çiftliğe bırakmak için gidiyorken zavallı perişan...

2. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Güncel,
  3. sisdagili61

En Güzel Seriesi Seçiyoruz

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Ben oyumu kullandım, kimin arabasına olduğunu oylama bitince açıklayacağım. Ne yapayım bana dört oy için izin vermediniz.

4. sisdagili61

Benim Karavanım Euramobil Mb 100d Mercedes

Ynt: Benim Karavanım Euramobil Mb 100d Mercedes Güle güle kullanın.
  5. sisdagili61

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Bana dört oy kullanma hakkı verilip ben oyumu kullandığım zaman. Yoksa haberin yok mu?

6. sisdagili61

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Benim dört oy işini ayarlayın herkese eşit oy vereyim. Ne bileyim belki müşteri çıkarım, yüzüm kızarmaz.

7. sisdagili61

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Erdal kardeş, Bizim ülkemizin her yeri güzel, kısmet belli mi olur belki yolum düşer.
  8. sisdagili61

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Evet hepimiz haklıyız, Arkadaşımız köpeğini bence çok rahat bir şekilde bir sıkıntı olmadan otobüs bagajında koli içerisinde taşıyabilir.
  9. sisdagili61

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Evet arkadaşlar, Beş tur ve komple veren iki arkadaşımız var sizlerde en azından önünde yaslanıp bir fotoğraf çektirmeye izin verin ve bana bir kıyak yapıp dört oy kullanma hakkı verinde hepinize birer oy vereyim yoksa ibre yönünü bulacak.

10. sisdagili61

Ynt: En Güzel Seriesi Seçiyoruz Kolay yarışma olsun, Ben kime oy verirsem o kazanıyor (asla siyasi seçimler için geçerli değil) hani eskiden olan yarışmada Umut Kılıç arkadaşımızın BEYAZ PUMASI seçilmişti ve ben BEYAZ PUMA ya oy vermiştim. Geçmiş yarışmada Umut ismi duyuldu, biraz da şanslı...

11. sisdagili61

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Arkadaşlar, Ben ömründe bir tavuk dahi kesmemiş biriyim. Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Fakat benimde yazdığım gibi diğer günahların yanında bu günah bence yine de hafif sayılır. Bir dönem benimde bir köpeğim vardı kendim ne yiyorsam o da...
  12. sisdagili61

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur mecnunbalci tüvtürk muayenesi gibi hafif kusurdan sıratı geçerim hesabı Evet Mecnunbalcı arkadaşım birazda benzer. oguzhan3434 kuzu pirzola yemekle hayvan dovusturmek cok farklida neyse.hayirli gunler dilerim Oğuzhan bey, ben başka günahlar da...

13. sisdagili61

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Doğrudur Oğuzhan bey, fakat cana kast etmek, hayvan haklarını savunup kuzu pirzolası yemek, kul hakkı yemek, iftira atmak, yalan konuşmak, beytül malı çalmak, doğayı tahrip edip yandaşa kazanç sağlamanın yanında bence hafif kusur dur. Zaten öbür tarafta çok...
  14. sisdagili61

Ynt: Arabalı Bi Yardımsever Yok Mudur Sıkıntı olmaz gider, ben İstanbul-Esenler otogardan Trabzon otogara çok defa mukavva kutu içerisinde şaka değil kıymetli horoz gönderdim. Hem de her mevsim gönderdim hiç bir sıkıntısı olmadı. Horozlar ve tavuklar ve de onların yavruları aynı şekilde...
  15. sisdagili61

Arçelik Marka Araba?

Ynt: Arçelik Marka Araba? Merhabalar, Konuyu hortlatayım dedim, Yanılmıyorsam MURAT 124 ler in ön panjurlarında bir dönem BEKO yazıyordu. Belki hepsinde değil fakat bir komşumuzun vardı BEKO yazısı çok dikkatimizi çekerdi o günlerde.

16. sisdagili61

2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız

Ynt: 2000 Model Hyundai Galloper Iı, V6, 3000 Motor, Otomatik, Kazasız, Boyasız, Masrafsız Merhabalar, Satış günceldir, aracımızın masrafı yoktur. Ha illa bulmak isteyen 0 km ye de buluyor zaten, benim aracıma da bulur nede olsa 14 yaşında bir araç. Kesinlikle darbe, boya, değişen yok. Boya...
  17. sisdagili61

Yeni Aracım Opel Frontera 2.2

Ynt: Yeni Aracım Opel Frontera 2.2 Güle güle kullan,
  18. sisdagili61

Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense...

Ynt: Ramazan Bayramı Sonrası Trabzon Da Bir Etkinlik Düzenlense... Hasan kardeş, bu sene benim niyetim de Kazıkbeli, Alaca, birde Akılbaba yaylası. Akılbaba Tirebolu yaylası zirve bizim evin yanından görünüyor. Rahmetli Şener abimin küçük kızı Tirebolu da Orman İşletme şefiyken onun bölgesiydi...

19. sisdagili61

Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi

Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi Haşmet kardeş, çok teşekkür ederim. Hani bir şarkı var "bir gece ansızın gelebilirim" diye. Bir gün aniden AT ıma atlayıp gelebilirim.
  20. sisdagili61

Hyundai Galloper Club Türkiye

Ynt: Hyundai Galloper Club Türkiye Merhabalar, Arkadaşlar, günden güne çoğalacağız belli oldu. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Haşmet bey size de kolay gelsin, sayenizde toplanıp başaracağız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri