Arama sonuçlarınız

1. frkbdr

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kırmızı

2. frkbdr

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Eyvallah Hakan paşam sende çok uzun yılları göresin..
  3. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Mustafa abi teşekkür ederim..

4. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) çavuşbaşı off-road'cular başına..
  5. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Gökalp kardeşim çok güzel görünüyorlar teşekkür ederim..

6. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Nadir abim çok teşekkür eder nice mutlu günlerimizi birlikte yaşayarak ve paylaşmak dileğiyle.. esenlikler abi..

7. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) nice yıllar ve güzel dilekleriniz sağolun varolun. kalın sağlıcakla..
  8. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Eyvallah Dostum sağol..Bu arada çok sakat yerde kalmışsın..Bizim Uğur abiyle(jeep34) buna benzer tatsız bir anımız olmuştu ve ondan sonra denizden uzak durmuşumdur (Araçla )..
  9. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Canımsın Yeğenim Ömrün uzun bereketli olsun..

10. frkbdr

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bu geziye benide yazın bi tanede cj bulalım ve alalım..

11. frkbdr

Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)

Ynt: Kavaklı'da Cherokee'nin Çırpınışı Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009) Serkan cesaretini ve gayretini tebrik ederim..güzel ve eğlenceli görünüyor..
  12. frkbdr

Board Oyunu II

Ynt: Board Oyunu II koşmak boğaların önündemi ? belgrad ormanlarındamı ?

13. frkbdr

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... voltaj
  14. frkbdr

Off-Road Atasözlerimiz

Ynt: Off-Road Atasözlerimiz 1- Offroadçu, offroadçunun 10-11 anahtarına muhtaçtır. 2- Sakla avadanlıkları gelir zamanı Smiley 3- ben battım sende batma
  15. frkbdr

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Valla isme gerek yok diye düşünüyorum en iyi ihtimalle kalbimizle ve yüreğimizle ordayız.. iyi ihtimalle diyorum..ki kötü ihtimalle gelicem.. :) :) Bu arada ben listenin en başlarında katılımcı olarak kendimi duyurmuştum..

16. frkbdr

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Organizasyon fena görünmüyor lakin anladığım kadarıyla odalar dolmuş..gidicek olan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız bol eğlenceli bir hafta sonu olmasını dilerim.. selamlar..
  17. frkbdr

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kral faruk :) :) ;)
  18. frkbdr

Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)

Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009) Kemalcim ( MUSA ) geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..şükür cana bişey gelmemiş..Bu arada kafama takıldı yahu ben o kadar zorladım iki tekere kalkamazken Kemalcim sen nasıl becerebildin o koca alameti yan yatırdın...

19. frkbdr

Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009) Kralların buluşması süper olmuş..Katılıp emeği geçen katılamayıp güzel yorumlar yapan herkese selam sevgiler..
  20. frkbdr

Geçmiş Olsun İrfan Usta

Ynt: Geçmiş Olsun İrfan Usta ALLAH tekrarını size ve hiç kimseye yaşatmasın büyük geçmiş olsun..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri