Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Nadir abim çok teşekkür eder nice mutlu günlerimizi birlikte yaşayarak ve paylaşmak dileğiyle..
esenlikler abi..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Eyvallah Dostum sağol..Bu arada çok sakat yerde kalmışsın..Bizim Uğur abiyle(jeep34) buna benzer tatsız bir anımız olmuştu ve ondan sonra denizden uzak durmuşumdur (Araçla )..
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Valla isme gerek yok diye düşünüyorum en iyi ihtimalle kalbimizle ve yüreğimizle ordayız..
iyi ihtimalle diyorum..ki kötü ihtimalle gelicem.. :) :)
Bu arada ben listenin en başlarında katılımcı olarak kendimi duyurmuştum..
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Organizasyon fena görünmüyor lakin anladığım kadarıyla odalar dolmuş..gidicek olan arkadaşlara şimdiden kazasız belasız bol eğlenceli bir hafta sonu olmasını dilerim..
selamlar..
Ynt: Şile Alacalı Köyünde CJ Denerken ZJ' nin Başına Gelenler (01 Şubat 2009)
Kemalcim ( MUSA ) geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın..şükür cana bişey gelmemiş..Bu arada kafama takıldı yahu ben o kadar zorladım iki tekere kalkamazken Kemalcim sen nasıl becerebildin o koca alameti yan yatırdın...
Ynt: Gezenbilir, 1. Jeep CJ Tanışma ve Off-Road Gezisi (25 Ocak 2009)
Kralların buluşması süper olmuş..Katılıp emeği geçen katılamayıp güzel yorumlar yapan herkese selam sevgiler..