Arama sonuçlarınız

1. M

Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013)

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Kapı sonrası zirve başlangıcı. Hava buraya kadar fena değildi

2. M

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Kapıya çıkış
  3. M

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Mezovit zirve günü

4. M

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Mezovit'e çıkış
  5. M

Ynt: Kaçkar Kavrun Dağı Etkinliği (17-19 Ağustos 2013) Ayder ve Yukarı Kavrun Yaylası

6. M

Merhaba, Ağustos ayında kardeşim ile beraber ayırdığımız 1 hafta süre içerisinde, Kaçkar Kavrun dağı zirve tırmanışı, göller bölgesi, dönüşte Yukarı Kavrun yaylası üzerinden Samistal yaylası, Hazindağ yaylası ve son olarak Pokut yaylası üzerinde etkinliği tamamlamayı düşünüyorduk. Son ayda...

7. M

Yenice Ormanları, Keltepe

Ynt: Yenice Ormanları, Keltepe Merhaba, Karabük üzerinden gidilecekse, Şenler Sipahiler ve Karaağaç köyleri üzerinden geçen yolu takip edebilirsiniz. Karaağaç köyünden sonra dağın güney yamacındaki (Sorgun yaylası) kayalıklar gündüz vakti etkileyicidir. Karaağaç köyü üzerinden güney rotadan...
  8. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Geçmekle bitmeyen günler nihayet geldi çattı. Askerin şafak sayması gibi son 5 günümü sayıyorum :D 17-24 Ağustos tarihleri arasında etkinliği gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bizim için bir ilk olacak. Gerekli olabilecek tüm malzeme ekipman tedariğini sağladığımı...
  9. M

Bu Jantları Bilen ?

Arkadaşlar merhaba, Fotoğrafta görünen jantlardan nasıl bulabiliriz ? Herhangi bir marka model araca ait olabilir mi ? Yada markası var mı bu jantların ? Syg

10. M

Garmin Etrex 20 ? Magellan Explorist 110 ?

Merhaba arkadaşlar, Önümüzdeki yaz aylarında, kardeşim ile birlikte doğu karadenizde kamp, trekking ve kavrun dağına kuzey rotadan tırmanış planlıyoruz. Kendimize, bir arkadaştan ödünç olarak Gps temin edecektik ki; ufak bir kaza sonrası arkadaşım Gps'e veda etmek zorunda kaldı. Açıkçası...

11. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Teşekkürler Ahmet bey Rota çok güzel görünüyor. Güney yamaçtan öküzyatağına dönüş işi bizi biraz aşar gibi :D Sal yaylasından çamlıhemşine kadar olan rota araba yolu üzerinden çizildi. Biraz kaba bir rota. Önerdiğiniz rota da çok güzel ama ilk öküzyatağı gölüne...
  12. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve zahmet ne demek :) o zaman yıldızlardan uzun pozlama yapacağım :)

13. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Değerli yorumlarınız için hepiniz ayrı-ayrı teşekkür ederim. Ağustos ayının son haftası yola çıkış, rize pazar ve ayder, oradan yukarı kavron, öküzgölü, mezovit ve zirve, karadeniz gölleri ve tekrar yukarı kavron. Dönüşü yolu ise pokut, sal yaylaları üzerinden...
  14. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Kuzey rotasını kullanacağız öyle karar kıldık. İlk önce ayderden araçla yukarı kavruna oradan öküzyatağı gölü yada mezovite kamp atmayı devrisi günü zirve yapmayı ve tekrar kamp yerine dönmeyi karar kıldık. Sonraki gün ise büyük deniz, meterez ve karadeniz gölü...
  15. M

Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 Vallahi Husky her zaman kalitenin göz bebeği olmuştur. Ama çadırını kullanmadığım için yorum yapamıyorum. (Etik olmaz) Soğuk karın üstünde uyuduğum oldu ama ekstrem koşullarda çadır kurmadım bende genelde sonbahar ilk bahar gibi aylarda çadır kuruyorum ve...

16. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Değerli bilgileriniz için teşekkürlerimi sunarım. Herkes o aylarda aynı şekilde kar olacağını söylüyor. Hatta temmuz ayında kar yağdığını okudum bir forum sitesinde. Bizde bu işin ehli kişiler gibi ağustos ayının sonlarına doğru zirve yapmaya karar kıldık:)...
  17. M

Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2

Ynt: Husky Bizam vs. Coleman Cobra 2 Biraz geç cevap oldu. belkide çadırı aldınız :) Coleman Cobra 2 kullanıyorum. Kaç mevsimlik çadır olduğunu ben çözemedim ama bolu'da hava sıcaklığı 0 altında aralık soğuğunda -5 tulum içerisinde terlediğimi hatırlıyorum. Aynı çadırı kullanan iki farklı...
  18. M

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları biraz geç oldu hard disk memleketteydi ama olsun:) keçikıran kapıtaş güney eren ve incedereye kadar olan dağ silsilesinin bi kaç fotoğrafı :)

19. M

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları
  20. M

Ekipmansız Kaçkar Zirve

Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve Umarım :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız