Arama sonuçlarınız

1. M

Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK

Ynt: Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK teşekkür ederim arşivimden paylaştığım bir kaç foto sizlerle paylaşmak istedim

2. M

Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK

Ynt: Kişisel Galeri Ve Son (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK teşekkür ederim :)

3. M

Kişisel Galeri (Dimage 7i & HS 10) K.O.TETİK

izleyen herkese tşkler

4. M

GAZ 67 ve 64

Ynt: GAZ 67 ve 64 si-ya-u_jokond@hotmail.com ilgin için tesekkürler

5. M

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 osman arkadasım çip canavar vallaha masallh. üzerinde ne diferansiyel var? amortisör için bilgilendirdigin için tsk
  6. M

Unimog

Ynt: Unimog http://intoko.kijiji.com.tr/c-Oto-Di-er-Vas-ta-Araz-Araclar-1974-MERCEDES-UN-MOG-4-4-ARAZ-CANAVARI-W0QQAdIdZ19241247 buda benzinli 8 ytl lik bir mog
  7. M

International

Ynt: International aydınlattıgın için sagol

8. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar mtec lerin 4350 kelvin olanları bi hondanın uzunlarına taktık.hondada cyclone 6000 k xenon vardı adam cok begendi mtec ii

9. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar bence osram kullanmayın narva kullanın osramın yerine daha iyi.osramda artık ampüllerini çinde yaptırıyo kaliteyi düsürdü bence.4300 kelvin bir hint malı normal beyaz ampul kullandık bi araca osramdan daha iyiydi diyebilirim
  10. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar çin malalrı pek saglıkllı olmuyo cyclone m.e.a gibi markalar piyasada cok.ben kalite derim sahsen

11. M

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? gerekli yükseklik saglansa kupa lasitk vs herhalde bi sorun yasatmaz?
  12. M

Willys Pickup

Ynt: Willys Pickup adı üstünde kaiser willys;) kışın kartal oto sanayinde calısıyodum orda vardı biraz geniş lastik takmış tüplü ama fazla inceleme fırsatım olmadı araba yok oldu birden bire.bikere fiyatını sordum adam bana güldü biz aklı az parası cok bi alıcı arıyoz dedi 11 milyr istemişlerdi...
  13. M

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? peki 7 nin 5 den kasa uzunlugu ne kadar bilen varmı ? arazide o kadar problem yaratmaz sanırım sasesinin uzun olması?

14. M

CJ5 mi CJ7 mi?

arkadaslar bir secim yapamaya kalksak 5 mi derdiniz 7 mi? tartısalım ;)
  15. M

Hummer H1 mi? Unimog 406 mı?

Ynt: Hummer H1 mi? Unimog 406 mı? http://www.youtube.com/watch?v=YNC56UuDfDE&mode=related&search= iyi tırmanıo bence
  16. M

International

Ynt: International bu international denen seyin kamyonları var enter diye herhalde o olması gerek.duyduguma göre cj 6 ların fabrika cıkısı orjinal motoru bu enter ciplerin motoruymuş. bir bilginiz varmı?

17. M

International

Ynt: International o 4x4 degil herhalde
  18. M

Soğucak Yaylası - Keşif Gezisi (13 Temmuz 2007)

hurricane motor mu var üzerinde yoksa baska bi motor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri