Arama sonuçlarınız

1. M

GAZ 67 ve 64

arkadaslar gaz ın 64 ve 67 serisi hakkında bilginiz varmı?

2. M

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 vallaha 9 yasındaki edindigim bilgimle yazdım aslında pek bişe bilio sayılmam gaz lar hakkında. bizim cj 5 imiz vardı AMA gazdaki o arazi kabiliyetini hiç bir aracta tadamadım. bence arazide bir numara derim.amartisör sistemi hakkında pek bi bilgim yok sadece bi kere kullandım ve...
  3. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar size bir tüyo vereyim xenona cok para vermek istemiyorsanız yada xenon kalitesinde normal ampul kullacagım derseniz plihips in diamond vision adlı ampulü var 4300 ve 5000 celvin xenon gibi yanıyor 180 metre uzaga ısık verir xenondan ayırt edemezsiniz 90 tl fiyatı degişkendir

4. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar 450 den 1 500 tl ye kadar cesitli xenonlar var
  5. M

Xenon Farlar

Ynt: Xenon Farlar xenon lar ın cok cesitleri var.ben oto elektrik parcacısıyım.4ooo celvin ve 12000 celvin aralıklarda ısık veren xenonlar var.xenon normal ampuller gibi tellerin ısınmasıyla ısık vermez içi gaz doludur 2 kutbu vardır bu 2 kutup arasında elektron parcacıkları atlayarak ısık...

6. M

Bolu Gezilecek Yerler

Ynt: Bolu Gezilecek Yerler bolunun mengen ilçesindeki bürnük köyünde sirinyazı göletini tavsiye ederim

7. M

Willys Pickup

Ynt: Willys Pickup willys kaiser. bir zamanların tarım ve ciftcilerin traktörü.:D gecenlerde gazetede okudum adam babasının kaiserini 50 sene sonra alıyo ve beyaz yanaklı lastiklerinden kapı kolalrına kadar orjinalini bulup topluyo ve maliyetinin bir jaguar parası oldugunu söylüyodu cok güzel...
  8. M

CJ5 İle Alakalı Sohbet

aracta bir kaç gıcıklık olarak tabir edecegim sey var. 1.cisi madem cj 5 topluyosunuz arka bagaj kapagını neden iptal ediyolar bütün yapıolar. 2.cisi cadırlı resme bakın.cipin cadır profiline ayrı bir gergi koymuslar. o kocaMANNNNNN BORU NEYE YARIYO SÜS OLSUN DİYEMİ
  9. M

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 slm arkadaslar aranıza yeni katıldım bu gaz 69 lardan bikere 9 yasımdayken kullanmıstım.amerikan ciplerine benzetmeye calısmıs sovyetler.amerikan cipi gibi virajlarda besik gibi yatmaz amartisörü yoktur ama temizine ras gelirseniz ömür boyu bin.agac köklerine vurmayla defransiyel...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri