Arama sonuçlarınız

1. AnDeRsSoN

Hangi Grand Vitara

Dizel istiyorsanız zaten model ve motor seçeneklerinin çoğunluğu eleniyor geriye 2007+ model DDIS'ler kalıyor. Ben de aynı aracın sahibiyim. İstediğiniz kullanım özellikleri için fazlasıyla yeterli bir araç. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

2. AnDeRsSoN

Arazi Vitesi Kullanımı ?

Zaten 4L modundayken isteseniz de hız yapamazsınız yüksek devirdeyken gideceğiniz hız max 50 km kadar olacaktır, eğer bundan daha fazla hıza ihtiyacınız varsa 4H kullanmanız gerekir. Ben şahsen kendi aracımda 4H modunu neredeyse hiç kullanmıyorum. Tutunmanın az olduğu çamur gibi zeminde 4L...
  3. AnDeRsSoN

Fatma Kadın Koyu

dün gece orada kaldım ama gece geç saatte geldiğimden çadır kurmayla uğraşamadan direkt arabada sızdık :) Sabah uyandığımda koyu inceledim, çok kalabalık değildi bir kaç büyük bir kaç da küçük çadır vardı. Plajda şezlong ücreti 10 TL idi. Dışarıdan yiyecek içecek, şemsiye, sandalye getirmek...

4. AnDeRsSoN

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Ben de yaptığım her kampta mutlaka bagajımdaki ayrı bir çantada çeşitli bıçaklar, balta ve testere taşıyorum. Bugüne kadar bir kontrole tabi tutulmadım ama problem olacağını da sanmıyorum zaten bu şekilde taşındığı için saldırı amaçlı olmadığı çok belli
  5. AnDeRsSoN

Uludağ-alaçam Girişi Ücretli Mi Oldu?

Bimer sadece kamu kurumlarıyla ilgili şikayetleri almıyor mu? Aracım 2007 Suzuki Grand Vitara Alaçam köyünü geçtikten sonra yol toprak ve kaya parçalı şekilde yaklaşık 10KM. Göllere kadar tırmanıyorsunuz ancak bu rota için illa arazi aracı şart değil zira yukarıda kartal, murat 131, citroen...

6. AnDeRsSoN

Grand Vitara Yükseltme Kiti

Muzaffer Bey, Aynı modifikasyonu ben de 2007 GV'mde yapmayı planlıyorum. Peki genel olarak yorumlarınız nasıl? Aracın arazi konforu arttı mı? olumlu ve olumsuz etkileri neler oldu? Paylaşabilir misiniz?

7. AnDeRsSoN

Uludağ-alaçam Girişi Ücretli Mi Oldu?

Merhaba, Geçtiğimiz haftasonu daha önce de sürekli gittiğim Uludağ - Göller bölgesine Alaçam köyü tarafından ulaştım. En son orman içine girilen yolda 2 görevli aracı durdurup ücret istedi. Yolun devamındaki piknik alanını kullanmayacağımı, göllere çıkacağımı söylememe rağmen "Farketmez oraya...
  8. AnDeRsSoN

Merhba Grand Vitara Almayı Dusunuyorum Yardım Edebılırmısınız

Ben de aynı kaygı içerisindeydim ancak iyi araştırıp 2007 1.9 dizel GV aldım hiç de pişman değilim. Yakıt olarak da eskiden kullandığım Ford Focus ile neredeyse aynı sarfiyatı yapıyor. Zaten bakıldıında Dacia Duster dan sonra en ekonomik arazi aracı diyebiliriz. Tabi eğer dusterı arazi aracından...
  9. AnDeRsSoN

Merhba Grand Vitara Almayı Dusunuyorum Yardım Edebılırmısınız

Merhaba, Eğer illa 4 x 2 seçeneğim olsun diyorsanız <2005 model tercih etmelisiniz Vitara için zira 2006 dan itibaren kasa değişti ve sürekli 4 x 4

10. AnDeRsSoN

Biolite Kamp Ocağı

Merhaba, Aynı üründen bende de var bende ihtiyacım kalmadığı için elimden çıkartıyorum. İlgilenen olursa bilginize, Biolite Kamp Ocağı - Ateşten Elektrik Üretin - Kampçılık & Outdoor Doğa Sporları İçin Spor Malzemeleri sahibinden.com'da - 421891065

11. AnDeRsSoN

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Merhaba, Uzun zamandır bir şey yazılmamış olan bu başlığı, yeni sahip olduğum 2007 GV DDiS'ime almayı düşündüğüm AT lastik vesilesiyle hortlatmak isterim. Aracımın mevcuttaki lastik ölçüsü 225 / 65 / 17 . Yine bu başlıkta öğrendiğim kadarıyla 235 / 65 / 17 sorunsuz takılabiliyor. Yapmış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri