Arama sonuçlarınız

1. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Arkadaşlar,özellikle İstanbul başta olmak üzere belki diğer bazı illerde çanta imalatçılarıyla bağı-bağlantısı olan kimse yokmu? Ya da onlarla bağlantısı olan bir tanıdığı olan da mı yok?Bu branda kumaşını olsa olsa onlardan bulurum veya bulunacak adrese onlar...

2. S

Kocaoğlan Artık Satılık (cj5)

Ynt: Kocaoğlan Artık Satılık (cj5) Saygın satacak olmana üzüldüm. Üzerindeki hard top'un kapı kilitlerinin hem içeriden ve hemde dışarıdan yakın çekim fotoğrafı var mı?Şu sıralar benzer kapı kilidi de arıyorum.
  3. S

Branda Kumaşı-yardım

Herkese selam. Aşağıda ekli resimlerdekine benzer açık veya koyu "bej" tonda pamuklu dokuma,parafinli branda kumaşını nereden bulabilirim? Vinyl esaslı istemiyorum.Ortalıkta satılan tüm pamuklu-parafinli branda kumaşları son derece çiy bir yeşil renge sahip.Gerçi bir-iki sezon sonra rengi iyice...

4. S

Eğlencelik

Canı sıkılan videoları izleyip biraz deşarj olabilir http://foro.aacvm.com.ar/viewtopic.php?f=4&t=5561
  5. S

Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir... Tofaş değil.Jeep'in kendi Hurricane(Harikan) motoru.

6. S

Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...

Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir... Dış görünüş olarak temiz duruyor.Ancak bizde Tuzla diye bilinen buradaki erken dönem CJ5 lerin üretimi 1955 yılında başladı.1953 model dedeğine göre CJ3A (Alçak Kaput) ların son serisi veya CJ3B( Yüksek Kaputların çok erken serisi...

7. S

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Sinan bey,açıkta biryerlere nostaljik amaçlı bunu koyun da el altında biryerlerde fonksiyonel olan bir taneyi de ihmal etmeyin.Tam da az önce Gezenbilir benzeri bir Hindistan sitesinde daha sıfır olarak bayiden teslim alıp akşam evinin önüne park ettiği...
  8. S

Willys Jeep orjinal Harrison Heater

Ynt: Willys Jeep Orjinal Harrison Heater Hadi hayırlı olsun.Çocukluğumda ve erken gençlik yıllarımda kış kıyamet günlerde kalörifersiz CJ3B içerisinde durumun nasıl olduğunu hatırladım .Bir keresinde bir hamamın külhanından arka tarafa koyduğumuz bir mangal içerisine iki kürek ateş...
  9. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Aceleyle iki adet resim buldum,sanırım olayı açıklamaya yetecektir.

10. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Yine unuttuğum bir detay daha var; Kapağın iç kısmına destek koymazsan bidon kapağı çatlatıyor.Özellikle MB ve M 38 arka kapaklarının iç kısımların incelersen stepne ve bidon için içerden konulan destekleri göreceksin.

11. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Bidon sepeti harika olmuş.Ustan ustaymış vesselam.Hakkı bey ben bu bidonları (önceki Willys'i de dahil edersek) yaklaşık 50 yıldır taşıyor ve kullanıyorum.Hem sizdeki olandan ( Avrupa) ve hemde USA modeli olanlardan birkaç tane var.Bidonun arka kısmında kalan...
  12. S

64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum

Ynt: 64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum Bir hafta sonu Bafra'ya gelir,üzerine koyup gönderirsin.

13. S

Ynt: 64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum İsmail ustanın yazdığını ben niye görmedim acaba?Bak onunda fiyatı çok hesaplı,bir tenteyi o fiyata çıkaramazsın.
  14. S

Ynt: 64 Model Kısa Bel Aracıma Sac Kaporta Arıyorum Aydın'dan Yılmaz usta ( Yılmaz jeep) kısa süre önce bir kabin ilanı vermişti.Üstelik sağda solda yapma değil,orijinal metal kabin.Şahsen ben bu kabin üzerinde dururdum.
  15. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Bunun adı Willys.O civataları hepten söksen yine gider.Benzini bitirip köylerde evlerden şişelerin dibinde toparlayabildiğimiz gazyağını doldurup az dağ aşmadık. Hadi hayırlısı bakalım. Senin bölümde en bedavacı devre bu olsa gerek.Haybeden sınıf geçecek köftehorlar.

16. S

Bir 54'ü Daha Kurtardık.

Ynt: Bir 54'ü Daha Kurtardık. Hakkı bey ne oldu? Suyu kesilmiş değirmen gibi kala kaldık.Hani ilave resim ve açıklamalar gelecekti?Sınav haftası da kağıt okumaktan sıra gelmiyorsa koy birinin önüne kağıtları 50 den aşağı olmamak kaydıyla sıradan birer not yazıp geçsin.Asıl sınav burada.Zaten...
  17. S

Karakurum Dağları Ve Jeep

Ynt: Karakurum Dağları Ve Jeep
  18. S

Karakurum Dağları Ve Jeep

Ynt: Karakurum Dağları Ve Jeep Dünyanın çeşitli ülkelerinde olduğu gibi Pakistan'da da Willys döneminde imzalanmış bir lisans anlaşmasıyla veya belki evveliyatı Pakistan'ın Hindistandan ayrılmasından önceki Mahindra jeeplere dayanıyorda olabilir,K1 adı altında üretilmiş olan jeepler.Hindistan...

19. S

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Sayın Derya,bu ruhsatların orasında burasında abuk subuk şeyler yazmayanı varmı ki?Söz gelimi benim ruhsatın dün eklediğim fotoğrafını dikkatli inceleyin. " Arazi Taşıdı" yazıyor. "t" harfi yerine " d" harfi ile yazılmış.Yani ben veya bu araç...
  20. S

Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor.

Ynt: Tüv Türk'e Jeeplerin Anlatılması Gerekiyor. Niyazi bey( sisdagilli 61),öncelikle Allah yardımcınız olsun diyorum.Bu M1,M1G olayına gelince; benim ruhsatta böyle bir ifade yok.Belki ard arda çıkan yönetmelikler neticesinde benim ruhsattan sonra yürürlüğe giren bir husus olabilir.Ancak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri