Arama sonuçlarınız

1. mountaineer16

Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Aynen öyle bir kullanalım bakalım artısını eksisini görelim nasıl olsa malzemeden ve işçilikten yana sıkıntımız yok :)

2. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürler... Bende aynı şeyi düşünüyorum yorum yapılmamasının sebebi sanırım işin sonunu beklemeleri :) aslında saca birazdaha mukavemet kazandırsaydık sanırım daha iyi olacaktı birde genişliği biraz abartmışım 20cm...
  3. mountaineer16

Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60

Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60 moderatör abiler silmezse alırım artık :) napimmm :)

4. mountaineer16

Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60 moderatör abilerim ben eşiminde siteyi takip ettiğini unuttum rica etsem az önceki yorumu silermisinizz... Semih bey çok isabetli bir karar almışsınız evlilik çook güzell çoookkkkk.....
  5. mountaineer16

Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60 ben olsam evlenmemmm :)

6. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Buda bitmiş hali :) Her ne kadar konu kimsenin dikkatini çekmese de belki ileride yapmak isteyenler olursa bir yol gösterebilir...

7. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı kilidin yerinden sıyrılmaması için L sacı kilit dilini geldiği yere punto kaynağı ile kaynattık..
  8. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı :)
  9. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Kilitler takıldı...

10. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı evet..... Kilitler ve menteşelerde hazır sıra montajına geldi... Kilitler için tanesine 3 TL menteşeler için tanesine 50 kuruş verdim yani toplamda 7 TLye geldi :D Üst kapak için kulpları şirketteki eski çekmecelerden söktüm :) değerine paha...

11. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı sırada yapılması gerekenler... *)Kilitler *)Ara bağlantı demiri *)En son fırın boya....
  12. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı 40x30x20cm boyutlarında oldu egzozdan dolayı ancak bu kadarı kurtarıyordu.. ama yeter ya sonuçta kalkıpta türkiye turu yapıca halimiz yok yaaaa :) ama neden olmasın :)

13. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı kapak kilitlerini nasıl yapacağımı düşünüyorum.... ama bulamıyorum...
  14. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Bu arada ufak çaplı gezi ve balık amaçlı tekrar gezilere dönmek için motoruma çanta yapımına başladım... Havalandırma işleri ile uğraştığımda dolayı malzeme ve imalat konusunda sıkıntım yoktu. Bu çantaların imalatına başladım :) bakalım beğenecek...
  15. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı :)

16. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı stickerlarımıza yapıştırdık biraz daha iyi oldu :) bir tek gezenbilirim eksik onuda pazartesi halledicem :)
  17. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı Buda şimdiki hali :)
  18. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı en sonunda motorumu toparladım fakat arada hiç resim çekemedim.... Geri aldığım kişi maşallah motora zerre bakmamış ne debriyaj kalmış ne piston herşeyini değiştirdim bana maaliyeti grenajları dahil 325 TL tuttu. eee 62 TLde motora verdim toplamda...

19. mountaineer16

Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı buda motor işte :( yaa bir insan motoruna nasıl böyle bakabilir..
  20. mountaineer16

Arkadaşlar yıllar önceki motorumu buldum :) 2006 yılında alıp nerdeyse bütün marmarayı dolaştığım çin malı motorum... Geçen gün sanayide malzeme ararken bir anda gözüme ilişti plakasından tanıdım zaten tanıycak başka bir halide yoktu :( harap bitap haldeydi heryeri sökük darma dağınıktı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR