Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mondial Rs151 Toplama Ve Yan Çanta Yapımı
Aynen öyle bir kullanalım bakalım artısını eksisini görelim nasıl olsa malzemeden ve işçilikten yana sıkıntımız yok :)
Yorumunuz ve düşünceniz için teşekkürler... Bende aynı şeyi düşünüyorum yorum yapılmamasının sebebi sanırım işin sonunu beklemeleri :) aslında saca birazdaha mukavemet kazandırsaydık sanırım daha iyi olacaktı birde genişliği biraz abartmışım 20cm...
Ynt: Satılık 1987 Land Cruiser Hj 60
moderatör abilerim ben eşiminde siteyi takip ettiğini unuttum rica etsem az önceki yorumu silermisinizz...
Semih bey çok isabetli bir karar almışsınız evlilik çook güzell çoookkkkk.....
Buda bitmiş hali :) Her ne kadar konu kimsenin dikkatini çekmese de belki ileride yapmak isteyenler olursa bir yol gösterebilir...
evet..... Kilitler ve menteşelerde hazır sıra montajına geldi...
Kilitler için tanesine 3 TL menteşeler için tanesine 50 kuruş verdim yani toplamda 7 TLye geldi :D
Üst kapak için kulpları şirketteki eski çekmecelerden söktüm :) değerine paha...
40x30x20cm boyutlarında oldu egzozdan dolayı ancak bu kadarı kurtarıyordu.. ama yeter ya sonuçta kalkıpta türkiye turu yapıca halimiz yok yaaaa :) ama neden olmasın :)
Bu arada ufak çaplı gezi ve balık amaçlı tekrar gezilere dönmek için motoruma çanta yapımına başladım...
Havalandırma işleri ile uğraştığımda dolayı malzeme ve imalat konusunda sıkıntım yoktu.
Bu çantaların imalatına başladım :) bakalım beğenecek...
stickerlarımıza yapıştırdık biraz daha iyi oldu :) bir tek gezenbilirim eksik onuda pazartesi halledicem :)
en sonunda motorumu toparladım fakat arada hiç resim çekemedim....
Geri aldığım kişi maşallah motora zerre bakmamış ne debriyaj kalmış ne piston herşeyini değiştirdim bana maaliyeti grenajları dahil 325 TL tuttu. eee 62 TLde motora verdim toplamda...
Arkadaşlar yıllar önceki motorumu buldum :) 2006 yılında alıp nerdeyse bütün marmarayı dolaştığım çin malı motorum...
Geçen gün sanayide malzeme ararken bir anda gözüme ilişti plakasından tanıdım zaten tanıycak başka bir halide yoktu :( harap bitap haldeydi heryeri sökük darma dağınıktı...