Arama sonuçlarınız

1. S

Amatör El Telsizleri Ve Yedek Parçalarını Alabileceğimiz Güvenilir Online Satış Siteleri Tavsiyesi

Ynt: Amatör El Telsizleri Ve Yedek Parçalarını Alabileceğimiz Güvenilir Online Satış Siteleri Tavsiyesi Bu mobilcom sitesini gezdimde bu arkadaşların ya piyasadan haberi yok yada .... Yaa insan bi data kablosuna 158 ₺ fiyat mı çeker yuh diyorum insaf be kardeşim....

2. S

Amatör El Telsizleri Ve Yedek Parçalarını Alabileceğimiz Güvenilir Online Satış Siteleri Tavsiyesi

Ynt: Amatör El Telsizleri Ve Yedek Parçalarını Alabileceğimiz Güvenilir Online Satış Siteleri Tavsiyesi Ebay ve aliexpress bu sitelerde ucuz malzemeler var fakat geliş süreleri çok uzun yerli sitelerde makul fiyatlar yok malesef uçuk fiyatlar hep sanalpazar diye bir site var oradada bazı...
  3. S

Arkadaşlar dediğim gibi her türlü amatör telsiz ve yedek parçalarını bulabileceğim güvenilir online alışveriş yapabileceğim firma tavsiyelerinizi bekliyorum şuanki ihtiyacım baofen uv-5r plus cihazım var buna data kablosu, anten ve yedek batarya almak istiyorum bilgisi olan arkadaşların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri