Arama sonuçlarınız

1. kudesci

2 Gün Önce L200 Aldım Ve Güç Bilmecesine Girdim 136,167,178 Hp ? + Ralliart

Eger aracinizin L200 oldugundan eminseniz, olmama ihtimali yoktur :) iki tane sag olacak viteste. İlk sag 4hlc. Ondan da daha ileri sagdaki bastirarak gecen viteste 4llc. Vites topuzundan silinmediyse gorebilirsiniz. Ekranda aralarinda fark yok. İkisindede orta kilit devrede gosteriyor. Belki bu...

2. kudesci

Merhaba. Vites şekli aşağıdaki resimdeki gibi. 4Llc için vites N konumunda bastırarak en sağda.
  3. kudesci

Merhaba. Aracınız hayırlı olsun. Ralliart genelde akünün yanındaki boşlukta olur. Aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretli olan parça . Ralliart 167 hp, düz olanlar 136 hp güç vardır. Ralliart aracın alt devirlerdeki hantallığını hissedilir şekilde azaltıyor. Arazi vitesleri; 2H : Arka...

4. kudesci

Baofeng Uv 5 Ile Midland Alan 42 Görüşebilme

Merhaba. İki telsizin calisma frekanslari farkli oldugu icin birbirleriyle iletisim kuramazlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. kudesci

Otomatik Şanzıman L200 Araçlarında Arıza

Aynı problemi 2008 model L200 de ben de yaşıyordum. Yetkili serviste yazılım güncellemesi yaptıktan sonra problem ortadan kalktı.

6. kudesci

Yaz Kampı

Ynt: Yaz Kampı Sualti magarasinin disaridan temiz hava alacak bir noktasi yoksa ciddi tehlikeler olusturabilir.

7. kudesci

L200 Hakkında Bilgi

Ynt: L200 Hakkında Bilgi Araciniz hayirli olsun. Spacer basit olarak jantlarin 40mm disariya cikmasini saglayan parca. Genis lastik kullaniminda saga sola direksiyonu cevirdiginizde surtmeleri engeller. Yukseltme kitinin dezavantaji agirlik merkezini yukari tasidigi icin yol tutus ve devrilme...
  8. kudesci

2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

Ynt: 2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı 50 tl vakiflar bankasina tc kimlik no ile yatiriyorsunuz.
  9. kudesci

2015 Yılı 1. Dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Sonuçları Açıklandı

2015 YILI BİRİNCİ DÖNEM AMATÖR TELSİZCİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR. 5809 sayılı Kanunun 43 ncü maddesi ile Amatör Telsizcilik Sınavlarının yapılması ve Belgelendirilmesi Kuruluşumuza devredilmiş olup, 09 Mayıs 2015 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Erzurum...

10. kudesci

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Gercekten cok faydali bir bilgi olmus.

11. kudesci

Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları

Ynt: Yedi Göller Milli Parkı Gezi Notları Benim o yolda ayni anda iki lastigim yarildi. Aman dikkat !.. :D
  12. kudesci

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Bence bu uzun kampı yapmadan önce çevrenize yakın bir yerlerde günübirlik bir kamp yapmalısınız. Böylece eksiklerinizi ve ihtiyaclarınızı daha iyi görebilirsiniz. Milli parklar ve kamping alanlarında yapılan kamplar daha konforludur. Tuvalet ve temizlik ihtiyacı için idealdir...

13. kudesci

Dalış Ekipmanı Bakımı

Ynt: Dalış Ekipmanı Bakımı Diğer arkadaşlar zaten açıklamışlar. Ben sadece BC konusunda bir ekleme yapmak istiyorum. BC'yi hafif şişirerek sezon sonunda saklamak gerekiyor. İçindeki balonun iki tarafı birbirine yapışmaması için tamamen havasını boşaltmamak gerekli. Birde ben BC için satılan...
  14. kudesci

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Bende 2008 otomatik var. Cok kararsiz kaldim chip takma konusunda. Ariza verdigi ile ilgili yorumlardan sonra tereddut etmekteyim . Sizin tecrubenizi ve sonuclarinida merakla bekliyorum.
  15. kudesci

Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc

Ynt: Husky Anapurna -28c & Evolite Dreamer Ultralight -32ºc Husky Anapurna kullaniyorum. Gayet memnunum. -18 dereceye kadar denedim, sorunsuz. Digerini bilmiyorum o yuzden birsey diyemem.

16. kudesci

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları İnsanların sıcaklığı havanın soğukluğunu hissettirmedi. Gerçekten çok güzel bir kamptı, havanın güzel olması da ayrı bir güzellikti. Düzenleyen arkadaşlara teşekkürler. Bir daha ki kampta görüşmek üzere. (Fuat fotolar cok güzel...
  17. kudesci

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fuat Bey size ozelden yazmaya calistim fakat yetkim yokmus :) Sabah 6 gibi Beylikduzu'nden cikacagim. Yoldan arkadasimi alip yola revan olacaz insallah.
  18. kudesci

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) 1 - Fuat Dayıoğlu 34 TL 9000 suziki vitara 2 - Serkan Kudesci 20 AVC 25 Mitsubishi L200 ( CB: 5 , PMR: 5)

19. kudesci

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Katılımcı listesine başlayalım; 1. Ender KURUTLU - İstanbul - Cumartesi Sabah 2. Bobo - İstanbul - Cumartesi sabah 3. Gurkan - Bursa - Cumartesi sabah 4- Cenk SARIKAYA - İstanbul - Cumartesi sabah 5- Doğukan GÜNGÖR +3 kişi - Zonguldak - Cuma...
  20. kudesci

Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? merhaba Bende sizin gibi uzun sure ikilemde kaldım. Tek araçmı yoksa ikinci bir araçmı alsam derken, yabantv izci programında L200'ü öven bazı konuşmalardan sonra bu aracı araştırmaya başladım. Bir baktım 2008 model otomatik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,637
Kayıtlı Üye Sayımız
166,931
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri