Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fethiye Kabak koyundaki kamp yerleri
Rica ederim. Kampta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Denize uzaklağıda 3-5 dk kadardı. Resimlerde gördüğünüz hamağın olduğu yerin manzarası çok güzeldir.
Ynt: Fethiye Kabak koyundaki kamp yerleri
3 sene önce Kabak koyunda Helin Camp'ta kalmıştım. Gayet güzel bir yer. Sahipleri çok misafirperver ve sıcakkanlılar. Denize tepeden aşağıya patika gibi bir yerden iniyorsunuz. İnternet adresinden bilgi alıp resimlerini görebilirsiniz.
Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Tic. A.Ş.' nin Yeşilköy-Teknoport şubesinden satın almış bulunduğum ACER marka diz üstü bilgisayarım touchpad'ın (dahili mouse) kendi kendine tıklaması sorunu sebebi ile Bimeks aracılığında servise gönderdim. Bu sorunun çözümü için üst kapak kısmını değiştirip ürünü...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
Müthiş bir haftasonuydu. Emeği geçen ve özverileri ile her alanda yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Ynt: Dalan İnsanlar Neden Sürekli Gülümser?
Kelimelerle bundan daha iyi anlatılamazdı herhalde bu duyguyu yaşamayan insanlara. Müthiş bir anlatım
Yazana da ve burada paylaşana da ayrı-ayrı teşekkürler.
Ynt: Çok Dikkat Edelim...Dalış Kazası.
Kesinlikle katılıyorum. Temmuz ayında Marmariste discovery dalış yaptım. ilk dalışta 3mt ikinci dalışta 15mt derinliğe kadar indirdiler bizi. Sonusuzca dalışımızı tamamladık. Daha sonra bu hobiyi devam ettirmeye karar verdim ve İstanbul'da CMAS 1 yıldız...