Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elbette bir keşif yapacağım cumartesi kalacağım yeri ayarlayacağım davetiniz için teşekkürler muhakkak uğrayacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet yarın yola çıkacaklar ben Büyükçekmece den saat 13.30 gibi kızım ve eşimle çıkıyorum cuma akşamı baysal otel cumartesi kampta olmak istiyorum
Baysal otel fiyatı yazdığınız gibi değilmiş eğer tekrardan görüşürseniz iyi olur ben görüştüm ama farklı fiyatta anlaştık bir gün önceden geleceğim için cuma akşamı orada kalacağım arkadaşlara yanlış bilgi olmaması babında sizi bilgilendireyim dedim teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone...
Bir şey sormak istiyorum bu kalacağımız kamp yerinde çadırı ve karavanı olmayanlar için kiralık bungolov tipi ev veyahut sabit karavan varmı yahutta pansiyon otel gibi yakınlarda konaklayacak yerler müsaitmi gelmek isteyen bir kaç arkadaşım sorduda ondan yazdım herkese iyi akşamlar
Tapatalk...
Evet bizde istanbul Büyükçekmece den geleceğiz bir toplanma merkezi ayarlayalım mesela kurtköy opet Mehmetçik vakfı