Arama sonuçlarınız

1. E

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Kaldığımız yerden devam..... Bakü istikametinde yola devam ettik YAHŞİ YOLdenilen upuzun bir yol bizi bekliyordu yol üzerinde sık sık radar vardı vede kesinlikle tabelada yazılı olan hız...

2. E

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Devamı gelecek.......
  3. E

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Arkadaşlar Cümleten Merhaba ; İki arkadaş Transporter marka aracımla Adanadan startı verdik istikamet Azerbaycan Başkonsolosluğu KARS pazartesi sabah orda olacak şekilde yola koyulduk...

4. E

Macerasever arkadaşlarım kafkasya gezisinden yeni döndüm en sıcak ve en güncel bilgi ve fotoğrafları kısmetse yarın sizlerle paylaşacağım Yarın buluşmak dileklerimle.....
  5. E

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı? Aynen doğrudur pasaportta ermeni kaşesi varsa azerbaycana girmeniz zor israil kaşesi varsa irana girmeniz zor abhazya ve güney osetya kaşesi varsa gürcistana girmeniz sıkıntılı bunun haricinde avrupa ve...

6. E

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı? Hiç bir Problem teşkil etmez ayrıca İkinci Pasaport filan bahseden arkadaşlara sormak istiyorum sınır kontrolleri sadece pasaporta bakmakla kalmıyor ayrıca kişinin ülkeye kaç kez girdiği sistemden...

7. E

İran Gezi Yazısı

Ynt: İran Gezi Yazısı kısmetse bende aracımla girmeyi düşünüyorum bayramdan sonra fakat iran polisi için hiç iyi konuşmuyorlar kafam karıştı bilginiz var mı?
  8. E

Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin E 6 Ay Sürecek Yolculuk evet şuan yolculuk arefesindeyim son hazırlıkları yapıyorum kısmetse çarşamba yola koyuluyorummm bu arada görüşüp tanışalım faydamız olabilir görüşmek dileğiyle
  9. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk haklısınız ama dediğim gibi zamanı çok iyi değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım gün doğmadan neler doğar teşekkürler link için

10. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Hasan Bey Üstün bilgileriniz için teşekkürü bir borç bilirim verdiğiniz linki inceledim çok ilginç ve bi okadarda güzel bakalım çine girme konusunda epey bi iidialıyım araştırmalarım sürüyor baharada epey bir var o zamana kadar...

11. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Sayın süleyman bey Evet maalesef izin olayı işi alt üst ediyor bizler kendi işimizi yapıyoz o yüzden izni kendi kedimize veriyoruz bu arada gelmek isteyene kapımız her daim açık beklerim sizede geziniz boyu iyi eğlenceler dilerim...
  12. E

Kars - Tiflis - Bakü Demiryolu Hattı Projesi

Ynt: Kars - Tiflis - Bakü Demiryolu Hattı Projesi herşey insan için dün ne durumdaydı bugün ne durumda en şanslı çocuklarımız olacak

13. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Haklısın seyahatte mazeret zaman ve maddi imkan değil galiba evli yada bekar olmayla alakası var çünkü evli kişinin ailesinden ayrı uzun bir yolculu yapması hemde söz konusu tamamen eğlence amaçlı olunca hal zorlaşıyor işin aslı bizim...
  14. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk değerli bilgileriniz için bilahere teşekkür ederim tamamını not aldım en büyük yol yardımcım olacak bilgileriniz teşekkürler
  15. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk anlaşılan sizinde yol tecrübeniz var yol arkadaşına gelince kafalar uyum sağladıktan sonra uzaya bile giderim hiç sorun değil hatta ne kadar kalabalık olursa o kadar eğlenceli olur diye düşünüyorum bakalım kısmet

16. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk levent bey ben de o yönde bilgi almıştım fakat birebir konsolukla bağlantı kurarak teyid ettirdim gerekli prosüdür tamamlandıktan sonra sorun olmuyor kaldı ki araca vize vermeme ticari ve turistik açıdan büyük bir eksiklik olurdu...
  17. E

Ynt: Transporterimle Adanadan Çin e 6 ay sürecek Yolculuk Arkadaşlar tek sorun o bölgelerde ingilizce şayet bilen denk gelirse bir şekilde anlaşırız :) yoksa tarzanca anlaşmak çok zor zaman kaybı reklamcı olmamında avantajlarını kullanacağım sosyal bir insan olduğum için o konuda zorluk çekmem...
  18. E

Arkadaşlar Nisan ayında Allah kısmet ederse batum tiflis osetya inguşya çeçenistan dağıstan kazakistan moğolistan ve çin devamında ise şartlar müsait olursa gerekli bilgileri almam durumunda japonyaya kadar gitmeyi düşünüyorum vakit olarak epey bi zamanımız var kısmet artık tecrübeli abilerimin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri