Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 Ağustos 2016
Saat 10:44 hareket ettik, hava pırıl pırıl açık güneşli fakat rüzgar acı esiyor, Arif direksiyon hidroliği olmadı, tekrar yağın değişmesi lazım dedi. Neyse yola koyulduk, yola bakalım neler görüp yaşayacağız, inşallah güzel bir gün geçiririz. Bir müze gezdik, Erdene Zuu...
Evet hocam ortalama o seviyelerde.
Devirdaim konusu olabilecek en iyi yerde oldu bizim için büyük şans aslında.
Aracın 4 çeker olması olası durumdan kurtardı bizi ama en önemlisi gezi boyunca bana verdiği huzur :smiley::smiley:
Görüşme dileğiyle....selamlar.....
Hocam çok yoğun geçen bir geziydi tek tek harcamaları not edemedim, yakıt giderleri biraz düzgün sayılır. Aklımda kalanları paylaşımın sonuna eklerim.
Selamlar........
Karavanlarınızın yapılış hikayesini ve gezilerinizi bu sayfalarda takip etmiştim. Öncelikle güzel günlerde va sağlıkla kullanmanızı dilerim.
O endişeyi bende yola çıkarken yaşıyordum, yolda da yaşadım. Tamir ettirecek insan hasbel kader bulursunuz ama parça konusu sıkıntı. Benim arabanın...
Moğolistanın bir bölümünde yol yok zaten Hasan hocam, arbaların gittiği bir den fazla iz var, siz de bir tanesini seçip yönü doğru ise devam ediyorsunuz. 2-3 gün yağmur periyoduna yakalandık, yağmur sonucu da yollar böyle oluyor. Allahtan bizdeki yağlı çamur gibi değil toprak yapısı, bayağı...
10 Ağustos 2016
Kalktık, kahvaltı etti, Ulanbatur'a gideceğiz, Arif direksiyon hidroliğine su karıştı diye geçtiğimiz şehir e geri gitmeliyiz dedi, morardık ama yapacak bir şey yok geri geldik. Neyse girişte yola çıkarken para ödediğimiz yerde para ödemeden geçtik, çünkü dün otobana 1.000 tögrük...