Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

09 Ağustos 2016 Saat 09.30 hareket ediyoruz, hayırlısıyla yeni bir güne başlıyoruz. Bu günü özetleyim, güzel güzel giderken arabanın altında ses gelmeye başladı fakat dere yatağında gidiyorduk, devam ediyoruz, epey gittik, bir yerden bir yola çıktık, gittik gittik Utku köy yolu dedi fakat Arif...

2. Arif Hüküm

Rica ederim hocam, darısı size de diyelim inşallah..:smiley:
  3. Arif Hüküm

Araçta Truma var hocam, malum irtifa sorunu yok hoş o da çalışmadı ama çalışsaydı konforumuzu yükseltirdi. Moğolistan'nın büyük bölümünde aslında yol yok zaten hocam, sorun burdan kayanaklanıyor..... :)

4. Arif Hüküm

08 Ağustos 2016 Sabah kalktık, kahvaltı ettik saat 10:00 da yola çıktık. Altai merkezde Almanlarla karşılaştık, Utku ve Arif sohbet ettiler, gece Alman arkadaşları ile karşılaştıklarını ve onlarla kamp yaptıklarını söylediler, bizde patlayan lastiği yaptırıp devam edeceğimizi söyledik "yavaş...

5. Arif Hüküm

07Ağustos 2016 Biz kahvaltı yaparken Alman yeşil kamyon gibi karavanın geçtiğini gördük, bizde saat 10.05 de yola çıktık gidiyoruz. Bayağı manzaramız güzelmiş göl, dağ yan yanımızda, sağ tarafımızda yeni yapılan yol inşaatının kenarında yattık, ne bileyim iyiydi. Gidiyoruz Altai şehrine doğru...

6. Arif Hüküm

06 Ağustos 2016 Yeni bir güne ailece başlıyoruz, meğer sıkılmışım kızlardan, biraz da acıdım hallerine neyse bu gün evlenme yıldönümümüz bakalım Arif hatırlayacak mı? Yol güzel, hava güzel manzara güzel, iyi bir gün geçiririz inşallah. Uygun bir yerde kahvaltı edeceğiz, Altay dağları da devam...
  7. Arif Hüküm

05 Ağustos 2016 Sabah kalktık, dışarıda kahvaltı ettik, toplandık saat 11.30 yeni bir güne başlıyoruz Moğolistan'da hayırlısıyla. Şu an yol asfalt iyi gidiyoruz, hava sıcak, her şey yolunda. Bir adam işaret etti döndük geldik, iki turist kız Khovd'a gidiyormuş alın dedi aldık, su sorduk var...
  8. Arif Hüküm

Tam hatırlamıyorum ama 30-40 $ civarında yol vergisi+sigorta gibi bir şeyler ödedik.....

9. Arif Hüküm

Teminat gibi bir şeyler var konuşulan, detayını bende bilmiyorum. Belki bahsedilen o dur....selamlar.

10. Arif Hüküm

İşte o zaman sanıyorum Teminat devreye giriyor. Ne kadar, nasıl saptanıyor, kalacak gün sayısı ile ilgili mi, geri nasıl alınıyor bilmiyorum.
  11. Arif Hüküm

Hocam ben Türkiye Hopa'dan Gürcistan'a Kımızı Köprü kapısından da Azerbaycana'a geçtim. Azerbaycan normal pasaportlara vize uyguluyor, yeşil pasaportlardan da vize istemiyor. Gümrükten de rutin işlemlerle geçtik. Teminat, triptik filan istemediler, araca 3 günlük vize uyguladılar, sanıyorum...

12. Arif Hüküm

Webastom yok Truma var, o da arızalıydı çalışmıyordu. Çalışsaydı çok işe yarardı herhalde... :) Bildiğim bir tane filitre var, malum aracım 2001 model çok fazla elektronik yok, mazot konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım...
  13. Arif Hüküm

Evet 4000 metrelerden geçtik, bir gecede kamp yaptık. İnsanı etkiliyor tabi ki, hafif baş ağrısı ve nefes tıkanması. Hayati bir şey yok, panik yaparsanız etkileri artıyor. Çözümü hızla aşağılara inmek ama o coğrafyada aşağı inmek bile 1-2 gün sürer. :smiley: Araç konusunda 4x4 olması gerekşart...
  14. Arif Hüküm

Tamam Şadan hocam, yavaşlıyorum... :smiley:

15. Arif Hüküm

04 Ağustos 2016 Sabah saat 08.00 de kalktık, Ruslar kalkmıştı. Kahvaltı ettik, hazırlandık, adamlar geldi off-road kulüp pankartı ile bizim arabanın yanında resim çektiler, allahaısmarladık dediler bizde bayanların yanına gittik allahaısmarladık dedik ve şu an su depomuzu dolduruyoruz. Buradan...

16. Arif Hüküm

03 Ağustos 2016 Sabah saat 08.00 de kalktığımızda bir grup Rus genci sporlarını yapıyorlardı, daha sonra koca karılar mayolarını giyip aşağıda askeri bölge var, herhalde oraya gittiler. Akşamki müzisyen bir bayanla mayolarını giymiş göletin başında sohbet ediyorlar, biz karavanın kapısını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR