Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

02 Ağustos 2016 Sabah saat 08.00 de uyandık, Arif biraz daha yatalım dedi. Sonra biz kalktık, hazırlandık yakınımızdaki Etnoğrafya müzesine gittik. Utku gelmedi. Kapıdaki görevli Alman mı İtalyan mısınız? Dedi biz Turkiş, İstanbul dedik ses etmedi, gezeceğimiz kapıyı gösterdi. Kapı kapalıydı...

2. Arif Hüküm

01 Ağustos 2016 Sabah kalktık, kahvaltı ettik, su deposunu yandaki evin tulumbasından doldurduk. İki kadın tulumbaya ilk su koyup çalışmasını gösterdiler. Şimdi 09.51 Arif gelen askere pasaportları verdi kayıt yapıldı, Kazak kapısında sınırdayız. Bizden önceki arabalar girdi şimdi biz giriyoruz...

3. Arif Hüküm

31 Temmuz 2016 Sabah 07.30 da kalktık. Arif'le nehir ( İrtish) kenarında epey yürüdük, serin hoş bir yürüyüş oldu. Sonra Ortodoks kilisesini gördük, gittik, millet kiliseye geliyorlar, kapıda haç çıkarmaya başlıyorlar. Bayanların hepsi başı örtü takıyor, içeri haç çıkararak yani benim anladığım...
  4. Arif Hüküm

30 Temmuz 2016 Saat 08.16 hareket ediyoruz, 16.5° hava sıcaklığı, bu yeni günü inşallah güzel geçiririz. Polis kontrol noktası kimseler görünmüyor yola devam ettik. Gece ışıkları gözüken kasabaya Ayagoz'e geldik. Araba ile bir tur attık, bir şey bulamadık. Pazar yerini gördük, dönüp pazara...
  5. Arif Hüküm

29 Temmuz 2016 Saat 08.37 hareket ettik, Zhansugirov’dan ayrıldık, Akcy( Aksu) ya girdik, epey yerleşim yerleri (köyleri) geçtik, beğendiğimiz bir yerde durduk ve güzel bir kahvaltı ettik, toparlandık gidiyoruz saat 10.54. Başlıyoruz yeni bir güne, Sarkand büyük bir ilçe herhalde veya il...

6. Arif Hüküm

28 Temmuz 2016 Kalktık hafifi yağmur çiselemesi ile hemen toparlandık çölde kalmayalım diye, yağmur yağınca yol bozuluyor demişlerdi. Saat şu an 07.10 her arabada bir Ranger var, bizimki uyuyor, sabah 10.00 diye konuşmuştuk, görevlilerin kaldığı bir ev var orda yatıyordu kaldırdık. Saat 10.00...
  7. Arif Hüküm

27 Temmuz 2016 Gece yarısına kadar yanımızdaki arabadan kızların ve delikanlıların gülme, konuşma ve müzik sesleri ile pek uyuyamadım. Rahatsız olmadım, tedirginlik duymadım. Gece yarısından sonra onlar gittiler. Bende geceyi seyrettim, farklı bir güzeldi. O yağmur gök gürültüsünden sonra...

8. Arif Hüküm

26 Temmuz 2016 Sabah 07.30 a kalktık. Arif su, yumurta almaya gitti. Yandaki disko "Coyote" sabaha kadar müzik çaldı, müzik sesinden ziyade giden gelen araba seslerinden Utku'yla ben rahatsız olduk, ama gönül rahatlığı ile yattık. Uyuduğumda da deliksiz uyku uyudum. Arif geldiğinde kahvaltı...

9. Arif Hüküm

25 Temmuz 2016 Sabah kalktığımızda kaldığımız yerin öbür ucunda kırmızı bir araba vardı. Bir bay bayan dolaşıp şakalaşıp duruyorlardı. Kahvaltımızı ederken atları getirmeye başladılar. Kahvaltıdan sonra Çu nehrinde çamaşır yıkadık ve astık kuruttuk. Bu arada atlar yarışacak herhalde parkur...
  10. Arif Hüküm

24 Temmuz 2016 Sabah 08.30 a kadar uyuduk. Kahvaltımızı dışarıda göl kenarında ettik. Saat 09.50 gibi yola çıktık gidiyoruz. Çeşitli yerleri, pazarları geçtik ilerliyoruz, hala Issık göl kenarındayız demek bu göl çok büyük. Chon-Oruktu...Oital devam ediyoruz ve gölün sonu gözüktü. Gölün sonu...

11. Arif Hüküm

Kırgızistan devam.....
  12. Arif Hüküm

Kırgızistan devam.... Büyük Usta.... Ulu Önderimiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR