Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

İnanmayın böyle balon bilgilere hocam. Bizzat oralara gidenleri, deneyimi yaşayanları dikkate alın. Bu konularda çok bilgi kirliliği var. 8 Tane ülke gezdim, bu ülkelerde genel konuşuyorum, sizden istiyecekleri maksimum 50$ ciavrında trafik sigortası, 10-20 $ civarında da karantınaydı, asfalt...
  2. Arif Hüküm

16 Temmuz 2016 Sabah kalktık, kahvaltı ettik, çamaşır yıkadık, çamaşırları yolda arabanın içinde kurutacağız. Hareket ettik, saat 10.30 şimdi askerler pasaportlarımızı aldılar, kayıt ediyorlar. Geceyi güvenli rahat geçirdik askeri bölge içinde, buradan ayrılıyoruz, kapıyı açıyorlar ve çıktık...

3. Arif Hüküm

15 Temmuz 2016 Sabah 06.30 uyandım, gerçi gece ara ara uyandım yola baktım, arabalar yoktu. Şu an 08.30 yola çıktık, her şey çok güzel. Fransız delikanlı epey erken çıktı, birlikte kahvaltı yaptık, Vakhsh nehri paralelinde ilerliyoruz. Sarıpul'dan geçtik, ilginç bir köprüden geçiyoruz. Etraf...
  4. Arif Hüküm

14 Temmuz 2016 Sabah saat 07.30 gibi kalktık, duşlar alındı, hemen Sirkin oradaki bankaya gittik, kartla para çekemedik. İçeriden birisinin yardım etmek için geleceğini söylediler, epey bekledik sonra içeri aldılar ama para çekemedik, daha sonra bankacı bayan bizi başka bankaya yönlendirdi...

5. Arif Hüküm

13 Temmuz 2016 Sabah saat 08.00 de duşumu aldım, Arif'le Utku'yu kaldırdım. Oteldeki bayandan bankanın yerini öğrendik, para bozdurduk. Kahvaltıya gittik, aldıklarımızın çoğunu yiyemedik. Otele geldik, Arif duş alıyor, Utku'da alacak. İnşallah işlerimizi halleder yola çıkarız, saat 09.17. Evet...

6. Arif Hüküm

12 Temmuz 2016 Sabah arabamızı yıkadılar 20.000 som verdik, kalan Özbek paralarını da Tacik parasına çevirdik, kahvaltımızı yaptık, içeri girmek için kapıda bekliyoruz. Saat 07.51 asker geldi pasaportlarımıza bakıyor, turist dedi, şimdi gümrüğe giriyoruz. Bir askeri kamyonet geldi, onu içeri...

7. Arif Hüküm

11Temmuz 2016 Sabah saat 06.30 da uyandım, erken diye biraz oyalandım 07.30 da kalktım duş aldım, Utku'da kalkmış, kahvaltıya gittik. Bahçede yeşillikler arasında bin bir çeşit kahvaltı çeşitleri. Kompat( Komposto), kroket, lokma, yumurtalı ekmek, erik, kayısı, vişne reçeli, omlet, tereyağı...

8. Arif Hüküm

Buhara'dan devam ediyoruz.....
  9. Arif Hüküm

Azerbaycan umumi pasaportlara vize uyguluyor, bizim yeşil pasaportumuz olduğu için vizeden muaftık. Gümrükten girerken yalnızca araç için 3 günlük vize vermişler. Birde girişte tam rakamı hatırlamıyorum ama 30$ civarında trafik sigortası gibi bir şey yaptırdık. Kimsenin para filan istediği yok...

10. Arif Hüküm

Eyvallah Mustafa abi, gidersen hazır yol notları var.... :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri