Arama sonuçlarınız

1. PROF11

ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı

Ynt: ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı Aynen dusundugunuz gibi abdullah bey,sisitem vakum uzerinden calismakda Vakum calismadigi icin iki cekerede alsaniz Onler akis ve saft dif ici surekli doner,buda yakit sarfiyati demek,genelde bu arizayi pek Yapmaz bu araclar ama...

2. PROF11

ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı

Ynt: ZJ ön aks kilidinin çalışması hakkında bilgisi olan varmı Konu hakkında bizleride bilgilendirirseniz sevinirim,hem herkesde bilgi sahibi olmuş olur, unutmayınki bilgi paylaşıldıkça değeri artar..
  3. PROF11

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Kadir bey sildiğiniz dosyaların adı aklınızdamı,bilgisayara ilk bağladığınızda dosya adını hatırlayabiliyormusunuz, örnek( navigator mobile navigator) gibi saygılar

4. PROF11

satılık komple 47 11 diferansiyel

Ynt: satılık komple 47 11 diferansiyel Arkadasim bunlar jc5 olmazmis,bende rahtsiz etmek istemedim,saygilar
  5. PROF11

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? Harita bir isine yaramaz,size yazilim gerek,uzaktan yardim ile yapabilirim biraz uzun surer Teamviewer son surumu indirin bulunsun.. Binali genc olarak facenize ekleyin yardimci olmaya calisirim Saygilar

6. PROF11

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Konu birazda tepkime ile ilgili sizi cok iyi anliyorum,kendini kanitlamis araclar bir video ile kiyaslanmmali L200 de olda,hiluxda olsa deneme surusleri veriliyor zaten,kendiniz deneyip oyle karar vermeniz daha Dogru olmazmi ustadim,bir videosunu...

7. PROF11

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? Toyota hilux tabii otesi yok,aracida sadece bir video ile kiyaslamayin 87 hiluxler halen kaya gibi, arazide 87 hiluxlarin yaptigini bugun 2013 sifir araclar yukseltilmis donanim verilmis araclar yapamiyorlar, Tabi benim sahsi gorusum tum fikirlere...
  8. PROF11

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Takip diyelim konu zengin bakalim..
  9. PROF11

Ynt: satılık komple 47 11 diferansiyel Arkadaşım sen özelden fiatını ve telfon numaranı yaz bana,yarın aratıcam seni,saygılar

10. PROF11

Ynt: satılık komple 47 11 diferansiyel Ne istiyorsunuz bunlara fiat yazmamışsınız, bir arakadaşım istiyordu cj5 var kendisinde olur sanırım..saygılar

11. PROF11

yn 106 4 y benzinli hilux hakkında cil bilgi

Ynt: yn 106 4 y benzinli hilux hakkında cil bilgi Toyotalar sağlam araçlardır model farkı önemli değil,hılıxlar ise kendisi ispatlamış araçlardır,85,87 arası giren araçlar dizeldir,91 modeller ise benzinli bunlar tedaş daydı,şimdi piyasaya sürüldü,,motorlarını pek bilmiyorum parça sıkıntısı...
  12. PROF11

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Buda benim aracım 4runner 3.0 sr5

13. PROF11

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Bostancı sanayii sitesinde gittiğim zaman öğrenir bilgileri paylaşırım burdan,saygılar
  14. PROF11

Aks'larınıza Dikkat

Ynt: Aks'larınıza Dikkat Hiç sorun değil,bostancı oto sanayii sitesinde tamiri mümkün,tanesini 150 200tl arası yapıp size veriyorlar,1yıl garantili..
  15. PROF11

60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ

Ynt: 60 YAŞINDA SIRT ÇANTASI İLE İRAN, PAKİSTAN, HİNDİSTAN GEZİSİ İyi yolculuklar,sağlıklı günler bilgilerinizi burdan paylaşırsanız memnun oluruz,saygılar sunarım

16. PROF11

8-9 MART Edirne Hayata Bağış Off-Road Yarışı ve Kampı

Arkadaşlar konu ile bilgisi olan varmı,zaman belli fakat diğer sitelerde bununla iligili bir davet göremedim, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ..saygılar
  17. PROF11

Anadolu yakasında bu günlerde bi gezi varmı acaba?

Ynt: Anadolu yakasında bu günlerde bi gezi varmı acaba? Merhaba burak,offroad aktifde açılmış bir konu vardı,pazar günü çift alan tarafında sanırım,gitmeyi düşünüyorum ben kendi adıma görüşürüz inşallah,haberleşelim beraber geçeriz karşıya,saygılar
  18. PROF11

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI Başın sağolsun bülent kardeş,allah sabır versin,saygılar

19. PROF11

Bütün Off road araçlarına dodik

Ynt: Bütün Off road araçlarına dodik Emeklerineze sağlık toprağım,sivas zara,saygılar
  20. PROF11

537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Siz bildiğiniz yolu tarif edin bulurum ben,ataşehir tarafından gelicem,yada koordinat varsa verebilirsiniz,saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri