Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Rusyanın Gaz Firmasının Yeni Arazi Aracı
Dünya bugün emperyalizm sistemi ile yönetiliyor,siz halen o araba bu araba gibi saçma kavramlar üzerinde duruyorsunuz,
sistem sana burada araba yapma imkanı vermez,o imkanı tanımaz, bakın yapamaz demiyorum, o imkanı asla vermez,
japonu almanı...
Ynt: bacak kırılması (femur kırıgı)
Öncelikle çok geçmiş olsun,okurken bile inanın başım döndü,ki siz bu acıyı yaşamış biri olarak yaşadıklarınızı burdan
paylaşma cesareti göstermişsiniz sizi ayrıca tebrik etmek istiyorum,anlatırklarnız paylaşımınız basit bir şey değil,tabii anlayana
tekrar...
Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi
Çok güzel etkinlik olmuş belli,ömer bey çok güzel batmışsınız geçmiş olsun ama o kadar araç ile ordan çıkamamak
agoff a pek yakışmadı açık söylim,ahh ah tam benim yerimmiş valla
bende diğer tarafda niye resim yok diye isyan ediyorum,bir tanenizde link verin...
Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)
Belliki çok güzel bir gezi olmuş,yasin de harikalar yaratmış ellerine sağlık.
bir dahaki sefere artık,yağmurda yağarsa harika olur artık..saygılar
Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri
Emeği geçen herkese çok teşşekür ederim güzel bir gündü,resimler bir harika teşşekürler
en kısa zamanda görüşmek dileği ile,saygılar...
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz
Güzel gezi olmuş belli,benim neden haberim olmadın bundan,selim bey,hakan bey,ömer bey,
sorarım bunu ben sizlere,,,,,,,,,,,,,satış demek
saygılar
Ynt: Çelik Tel Testere+11 Fonk.Çelik Kart+Magnezyum Firestarter+Sönmeyen Kibrit+Düdük
Ürünler gerçekden çok güzel,hele fenere olağan üstü güzel harika bir şey,yeri geldiğinde arayıpta bulamıyacağınız
gereçler,tel olsun kibrit olsun kaliteli ürünler,teşşekürler enis bey,saygılar
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?
Nerde bozuk selim bey yağmadı bile baksana,bence yarın için gezi düşünenler listeyi eklesinler kendini selim bey.
katılım nasıl olucak bakalım..
Ynt: Hem asfalt hem offroad için alınabilecek araç?
Hem asfalt,hem arazi,hem dayanıklılık dersen toyota derim,vx 80 evet derim,4runner lerde 3.0 cc tercih edin
2.4 ler arazide çok iyi ama asfaltta biraz yetersiz.
parça sıkıntısına gelince ülkemizde her araç için parça sıkıntısı her araç için...