Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: jeep
Merhaba
İlginize teşekkür ederim bugün 42 c derecede sıcağın altında yaptığım işlerin resimleriine bakınız
İyi günler
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg
Jeep 1965 model orjinal amerikan etiketinde cj-5 1965 model yazmaktadır. Temiz jeeptir. 4 lastik sıfır boya sıfır bir sürü yeri tertemizdir
resimlerde görüldüğü gibidir.
Fiyatı 6500 TL ' dir. Pazarlık payı vardır. Kış için ısıtma sistemi var ve fanlıdır. Karbüratörünü değiştirdim benzini az...
Ynt: jeep
Merhaba
Netten bir sürü resimler indirdim yükledim bunlar sedece milletin görüp de fikir almaları içindir.
Siteye bir 1959 model jeep resimleri yükledim ona iyi bakın son derece berbat herkesin yapabileceği uğraşacağı halt değildir.
A dan Z' ye herşeyini benim yaptığımı...
1978 model opel senatör
Araç düzgün 6 silindir otomatik otomatik şanzıman dişlisi deşimi için şanzıman indirilmilş duruyor
vergi borcu var plakasız ruhsatsız olarak satıyorum.
Komple pararlıksız plakasız ruhsatsız yedek parça olarak değerlendirmek isteyenlere fırsat 2000 Lira
orjinal cantları...
Ynt: Off Road Bugy Volkswagen
Merhaba
Buggy yavaş yavaş şekil değiştirecek dediğiniz gibi HOT ROD olacak henüz arka dev gibi tekerleri takamadım.Krom aksesuarlar uygulaması başlamadı motor henüz elden geçmedi daha çok iş var. Yalnız çalıştığım için bitirmekte zorluk çekiyorum. Motorun hali bu...
Şanzıman için yapılan işlemler
Şanzıman her otomobil için çok önemlidir.
Mutlaka çok itinalı bakım gerektirir. İçerisne konulacak yağlar çok önemlidir. Aracın yakıtı ile orantılıdr. Yeni üretilen yağlar son derece kalitelidir. Aracın sürtünme payını azaltır yaakıttan tasarruf sağlar hız artar...
Şanzıman içindeki yağ yenilendi
her tarafı temizlendikten sonra kaliteli ısıya soğuğa suya her türlü hava şartlarına dayanıklı gres yağı kullanılarak kollar ve rulmanlar bakıma alındı. Yeni contalar yağ keçeleri O ringler rulmanlar yenilendi.
Üzeri kaliteli boya uygulaması yapıldı.
yılmaz Usta...
Volkswagen tosbağa şanzımanı 1300 cc motor için tasarlanmıştır.
AP-AM-BA-BC-DK-BK işaretli şanzımanlar 1300 cc hava soğutmalı 4 zamanlı motorlarda kullanılır.
1959 willys jeep restorasyonu devam etmektedir
üzerinde son derece rezil 1-1,5 mm kalınlığında boya maddesi var, boyayı kazımakla günüm geçiyor.
Yılmaz Usta
Marmaris-TÜRKİYE
Ynt: Jeep Restorasyonu
Merhabalar
Sayın Arkadaşlar jeep restorasyonu konusunu takip edip mail gönderip iyi dileklerde bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Keşka buralarda olsanız da çalışmalarımı yakından görseniz. Gerçekten oldukça yorucu ve masraflı oluyor. Fakat severek işi bilerek...
Merhaba
jeep arazi otomobilleri severler kullananlar ilgi duyanlar araçalarınızı biraz daha yükseltilmesin isterseniz en iyi şekilde itinalı olarak
yapılır
Yılmaz
Portbagaj*otomobilin üzerine monte edilen*
Dört ayağı da ayarlı sağa sola doğru araçların birbirine uymadığı için portatif yapılmış
*el *ile kelebek vidaları açılıp kapatılıyor çok rahat bir şekilde montaj oluyor.
Alaşımlı çok hafif sağlam dayanıklı metal malzemelerden yapılmış çok...
Ynt: Off Road Bugy
selamlar ... 3 tane başlık var bunların hangisini takip edeceğiz :
Merhaba
Resimlere bakınız konu off road bugy yapımı
daha sonra siteme bakarak detaylı bilgileri resimleri görebilirsiniz
iyi günler
Yılmaz Usta
0538 3296828
Marmaris-TÜRKİYE
Jeep restoresi:
Uzun zamandır bu konularda çalışmalarım devam etmektedir. Şu an bir 1959 model willys JEEP
Senelerdir yatan 2200 cc 4 silindir benzinli, üzerinde ilkel şekilde yapılmış kabini atmakla işe başladım.
resimlerde görüldüğü gibi boyası berbat yapılan işçilik kullanılan malzemeler...