Arama sonuçlarınız

1. modifiyeci

jeep

Ynt: jeep Merhaba İlginize teşekkür ederim bugün 42 c derecede sıcağın altında yaptığım işlerin resimleriine bakınız İyi günler Yılmaz Usta www.yilmazmotorsports.tr.gg

2. modifiyeci

Satılık Willys Jeep Parçaları

willys jeepler için difransiyeller muhtelif parçalar Yılmaz Usta
  3. modifiyeci

satılık jeep

Jeep 1965 model orjinal amerikan etiketinde cj-5 1965 model yazmaktadır. Temiz jeeptir. 4 lastik sıfır boya sıfır bir sürü yeri tertemizdir resimlerde görüldüğü gibidir. Fiyatı 6500 TL ' dir. Pazarlık payı vardır. Kış için ısıtma sistemi var ve fanlıdır. Karbüratörünü değiştirdim benzini az...

4. modifiyeci

jeep

Ynt: jeep Merhaba Netten bir sürü resimler indirdim yükledim bunlar sedece milletin görüp de fikir almaları içindir. Siteye bir 1959 model jeep resimleri yükledim ona iyi bakın son derece berbat herkesin yapabileceği uğraşacağı halt değildir. A dan Z' ye herşeyini benim yaptığımı...
  5. modifiyeci

opel senatör

1978 model opel senatör Araç düzgün 6 silindir otomatik otomatik şanzıman dişlisi deşimi için şanzıman indirilmilş duruyor vergi borcu var plakasız ruhsatsız olarak satıyorum. Komple pararlıksız plakasız ruhsatsız yedek parça olarak değerlendirmek isteyenlere fırsat 2000 Lira orjinal cantları...

6. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen Merhaba Buggy yavaş yavaş şekil değiştirecek dediğiniz gibi HOT ROD olacak henüz arka dev gibi tekerleri takamadım.Krom aksesuarlar uygulaması başlamadı motor henüz elden geçmedi daha çok iş var. Yalnız çalıştığım için bitirmekte zorluk çekiyorum. Motorun hali bu...

7. modifiyeci

vosvos şanzımanı

Şanzıman için yapılan işlemler Şanzıman her otomobil için çok önemlidir. Mutlaka çok itinalı bakım gerektirir. İçerisne konulacak yağlar çok önemlidir. Aracın yakıtı ile orantılıdr. Yeni üretilen yağlar son derece kalitelidir. Aracın sürtünme payını azaltır yaakıttan tasarruf sağlar hız artar...
  8. modifiyeci

volkswagen kaplumbağa şanzımanı

Şanzıman içindeki yağ yenilendi her tarafı temizlendikten sonra kaliteli ısıya soğuğa suya her türlü hava şartlarına dayanıklı gres yağı kullanılarak kollar ve rulmanlar bakıma alındı. Yeni contalar yağ keçeleri O ringler rulmanlar yenilendi. Üzeri kaliteli boya uygulaması yapıldı. yılmaz Usta...
  9. modifiyeci

volkswagen tosbağa şanzımanı

Volkswagen tosbağa şanzımanı 1300 cc motor için tasarlanmıştır. AP-AM-BA-BC-DK-BK işaretli şanzımanlar 1300 cc hava soğutmalı 4 zamanlı motorlarda kullanılır.

10. modifiyeci

volkwagen

Ynt: volkswagen

11. modifiyeci

Jeep Restorasyonu

1959 willys jeep restorasyonu devam etmektedir üzerinde son derece rezil 1-1,5 mm kalınlığında boya maddesi var, boyayı kazımakla günüm geçiyor. Yılmaz Usta Marmaris-TÜRKİYE www.yilmazmotorsports.tr.gg
  12. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

13. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen
  14. modifiyeci

Jeep Restorasyonu

Ynt: Jeep Restorasyonu Merhabalar Sayın Arkadaşlar jeep restorasyonu konusunu takip edip mail gönderip iyi dileklerde bulunanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Keşka buralarda olsanız da çalışmalarımı yakından görseniz. Gerçekten oldukça yorucu ve masraflı oluyor. Fakat severek işi bilerek...
  15. modifiyeci

jeep

Merhaba jeep arazi otomobilleri severler kullananlar ilgi duyanlar araçalarınızı biraz daha yükseltilmesin isterseniz en iyi şekilde itinalı olarak yapılır Yılmaz www.yilmazmotorsports.tr.gg

16. modifiyeci

Portbagaj

Portbagaj*otomobilin üzerine monte edilen* Dört ayağı da ayarlı sağa sola doğru araçların birbirine uymadığı için portatif yapılmış *el *ile kelebek vidaları açılıp kapatılıyor çok rahat bir şekilde montaj oluyor. Alaşımlı çok hafif sağlam dayanıklı metal malzemelerden yapılmış çok...
  17. modifiyeci

İsuzu Jant Göbeği

İsuzu arazili jeepten çıkma 4 adet 6 bijon delikli cant göbekleri Malzemeler orjinal japon malı ikinci el kalitelidir. Her 6 bijon cantlara uyumludur 4 adedi 200 TL dir Kargo alıcıdan gönderilir Yılmaz Cenger Marmaris-TÜRKİYE 05383296828
  18. modifiyeci

Off Road Bugy

Ynt: Off Road Bugy selamlar ... 3 tane başlık var bunların hangisini takip edeceğiz : Merhaba Resimlere bakınız konu off road bugy yapımı daha sonra siteme bakarak detaylı bilgileri resimleri görebilirsiniz iyi günler Yılmaz Usta www.yilmazmotorsports.tr.gg 0538 3296828 Marmaris-TÜRKİYE

19. modifiyeci

Jeep Restorasyonu

Jeep restoresi: Uzun zamandır bu konularda çalışmalarım devam etmektedir. Şu an bir 1959 model willys JEEP Senelerdir yatan 2200 cc 4 silindir benzinli, üzerinde ilkel şekilde yapılmış kabini atmakla işe başladım. resimlerde görüldüğü gibi boyası berbat yapılan işçilik kullanılan malzemeler...
  20. modifiyeci

Off Road Bugy

Ynt: Off Road Bugy Klasik volkswagen otomobilden yapmakta olduğum off road bugy restorasyon çalışmalarım İstek üzerine *Resimli Tanıtım* www.yilmazmotorsports.tr.gg Yılmaz Usta 05383296828 Marmaris-TÜRKİYE

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR