Arama sonuçlarınız

1. modifiyeci

Off Road Bugy

Ynt: Off Road Bugy Klasik volkswagen otomobilden yapmakta olduğum off road bugy restorasyon çalışmalarım İstek üzerine *Resimli Tanıtım* www.yilmazmotorsports.tr.gg Yılmaz Usta 05383296828 Marmaris-TÜRKİYE

2. modifiyeci

Off Road Bugy

Klasik volkswagen otomobilden yapmakta olduğum off road bugy çalışmalarım İstek üzerine *Resimli Tanıtım* www.yilmazmotorsports.tr.gg Yılmaz Usta 05383296828 Marmaris-TÜRKİYE
  3. modifiyeci

Off Road Bugy

klasik volkswagen otomobilden yapmakta olduğum off road bugy çalışmalarım İstek üzerine *Resimli Tanıtım* www.yilmazmotorsports.tr.gg Yılmaz Usta 05383296828 Marmaris-TÜRKİYE

4. modifiyeci

volkwagen

1975 model brezilya yapımı volkswagen beetle Öncelikle aracın iç tarafı pastan arındırıldı temirlendi özel oldukça pahalı astar boya ile boyandı Çamurlukların dördü de çıkarıldı Motoru çıkarıldı restore için masa üzerine yatırıldı Şanıman akslar fren tablaları komple kasadan çıkarıldı parçalara...
  5. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

6. modifiyeci

Satılık - Volkswagen BUS - 73 Jant

Merhaba Dört adet ikinci el T3 volkswagen bus' lar için gayet güzel tertemiz darbesiz KROM ÇELİK cantlar var Ölçüleri: 14x6 inch Fiyatı: 400 TL. (dörtyüz liradır) Kargo alıcıdan gönderilir. Yılmaz Usta Marmaris-TÜRKİYE www.yilmazmotorsports.tr.gg

7. modifiyeci

Vw bus T 2 motoru

Ynt: Vw bus T 2 motoru
  8. modifiyeci

Vw bus T 2 motoru

Ynt: Vw bus T 2 motoru
  9. modifiyeci

Çıkma CJ - Jeep Parçaları

Ynt: Çıkma CJ - Jeep Parçaları Merhaba Size neler lazım yazmalısınız ki gidip depoya bakayım 10 ton civarında jeep parçaları var Örnekler: şanzıman*arazi* dodge difransiyeli*motor parçaları* bazı dişli grupları vesaire yazın veya telefon ediniz iyi günler

10. modifiyeci

Vw bus T 2 motoru

Volkswagen motoru 1600 cc T 2 minibüs' den çıkardım bakımları yapıldıktan sonra çalışır durumda satacağım ilanlarıma ve siteme bakınız. Volkswagenler konusundaki çalışmalarımı sitemden takip edebilirsiniz. Çıkma yedek parçalar ve motorlar var tamir bakım modifiye konularında çalışmalarım devam...

11. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen Sedat Bey Eski harddisc imi bulup konuya cevap vereyim.Sizin bir bugy düşünceniz mi var? satın almak mı istiyorsunuz? yaptırtmak mı düşünceniz? planını sun size bir bugy hazırlıyayım. Teklefon edin görüşelim. Eğer Marmarise yolunuz düşerse uğrayın çalışmalarımı...
  12. modifiyeci

jeep

1965 model cj 5 jeep'imi satıyorum 1965 model cj jeep yazılı orjinal etiketi üzerindedir boya yeni koltuklar yeni alttakım yeni 8 balata yeni freni ve el freni sorunsuz tutuyor lastikler asfalt &stabilize yol için uygun stepne çok temiz cantları orjinal 16'' 4x4 çalışıyor ön şaftı üzerinde%80...

13. modifiyeci

Ynt: Çıkma CJ - Jeep Parçaları Resimdeki WILYS JEEP 1951 MODEL ** HER PARÇASI ORJİNAL OLARAK BENDE MEVCUT HENÜZ BİTİREMEDİM. BAZI YERLERİNİ YAPTIM ZAMANIM AZ VE EKONOMİK AÇIDAN İLGİLENEMEDİM. HENÜZ TOPLAMA SIRAS WILYS GELMEDİ . CİDDİ İSENİZ TELEFON EDİNİZ GÖRÜŞELİM FİYATI HİÇ PAZARLIKSIZ BU...
  14. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen Merhaba Klasik otomobil sevenler Klasik otomobillerle uğraşmaktayım yakndan tanıyanlar bizzat beni ziyaret edenler var. Eğer yolunuz Marmarise düşerse *özel kahve* içmeye buyrun geliniz. WEB: yilmazmotorsports.tr.gg Mail: yilmazmotorsports@hotmail.com Mail ...
  15. modifiyeci

Off Road Bugy Volkswagen

Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

16. modifiyeci

klasik volkswagen

Uzun yıllardır klasik volkswagen konularında çalışmaktayım. Tamir bakım modifiyesi tarafımdan en iyi şekilde yapılmaktadır sitemi inceleyiniz Çıkma temiz yedek parçalar vardır Yılmaz web: yilmazmotorsports.tr.gg iletişim: classicvolkswagenci@gmail.com Alo : 0538 329 68 28 Marmaris-TÜRKİYE
  17. modifiyeci

CJ ve willys jeeplerin muhtelif çıkma parçaları mevcuttur iletişim: yilmazmotorsports@hotmail.com classicvolkswagenci@gmail.com Alo: 05383296828 Marmaris-TÜRKİYE
  18. modifiyeci

Modifiye Araç Yapmak İsteyenlere

Modifiye otomobil yapmak isteyenlere çeşitli otomobil parçaları motor*şanzıman*difransiyel*göstergeler*cantlar*lastikler*direksiyonlar 4-6-8 silindir motorlar elektrik malzemeleri* çok çeşitli otomobil çıkma parçaları çok malzeme alana modifiye proje desteği(ücretsiz) Sorunuz danışınız mail...

19. modifiyeci

Çok özel amaçlı otomobil

Arama kurtarma amaçlı son derece özel güzel bir araç yapmak istiyorum Plan hazır projem için maddi kaynak ve sponsora ihtiyacım var Konu üzerinde ciddi çalışmalar yapmaktayım Yapmak istediğim araç memleket ve millet yararına olacaktır Ciddi *Türk* sponsor aramaktayım İlgilenenlerin mail...
  20. modifiyeci

Elektronik Parçalar

Elektronikle amatörce uğraşanlar için Çok çeşitli blendajlı kablolar muhtelif elektrolitik kondansatörler ilginç parçalar fotokopi elektronik ve mekanik parçaları eski model radar eski model faxlar eski model telefonlar çeşitli amatör CB sabit ve el telsizleri Antenler RG 58 anten kabloları PC...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR