Arama sonuçlarınız

1. red crab

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. Mardin yarisi ve yarista derece yapan Terrano fotograflari var (gezi fotolarinin altinda).... Ilgilenenlere...

2. red crab

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi selam ben melih 97 model nissan terrano ll sahibiyim aranıza katılalı 5-6 ay oluyor ama buforumu ilk kez görüyorum.
  3. red crab

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? selam ben 97 mod.2,4İ Terrano II kullanıcısıyım,C.B isimli arkadaşa cevaben şunları söyleyebilirim araçların modelleri ve motorları yüksek olduğundan vergi ile ilgili problemleri kaçınılmaz ama fiyat ve kalite açısından da avantajlı.Bir cj5 veya defender ın...

4. red crab

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. merhaba kendimize ait bir forumda buluşma fikri hoşuma gitti
  5. red crab

Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko.

Ynt: Türkiyede İlk; Mini Jip Üretildi: Eko. resimleri merakla bekliyorum,başarılar.

6. red crab

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. selam ben 3 yıldır 97 mod terrano ll kullanıcısıyım.benim anlam veremediğim land rover kullanıcılarının nedense her araç için bir yorumları oluyor bu arkadaşlar bu işi çok mu iyi biliyorlar damı yorum yapıyorlar yoksa laf olsun diyemi.bana göre...

7. red crab

Hummer Benzeri Araçlar

Ynt: Hummer Benzeri Araçlar elinize sağlık harika resimler
  8. red crab

Suzuki Jİmmy 4WD CD

Ynt: Suzuki Jİmmy 4WD CD standartına göre çok farklı bir araç olmuş arazi performansı konusunda bilgi verebilirmisniz.
  9. red crab

Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba

Ynt: Yunanistan'da İlginç Bir Kasaba çok değişik bir yer ama bana daral getirdi böyle bir yerde yaşamak istemezdim.

10. red crab

Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası

Ynt: Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası Paylaşım için teşekkürler.Daha buna benzer ne yasalar vardır ama.

11. red crab

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. gezenbilir ailesine hayırlı ve uğurlu olsun çalışmalarınızda başarılar.
  12. red crab

Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ?

Ynt: Gezilerde Yaşanabilecek Kazaların Sorumluluğu Kime Aittir ? Alper hoca bu konuda haklı çünkü gezilerin hiçbir resmi dayanağı yok.

13. red crab

İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009) elinize ayağınıza sağlık bir sonraki gezilerinize katılmak isterim
  14. red crab

Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası

Ynt: Sibirya'da Şantiyeye Ulaşma Çabası işiniz zormuş allah kolaylık versin
  15. red crab

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben izmir den melih 1970 doğumluyum 97 model nissan terrano araca sahibim en kısa zamanda off road gezilerinde görüşmek ümidiyle

16. red crab

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Melih Uslu Doğum Tarihi ve Yeri: 1970 - İzmir Memleket: Semt: Buca Meslek: Serbest Meslek İlgi Alanı: 0ff-road
  17. red crab

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben red cab 39 yaşındayım izmir liyim en kısa zamanda terrano mun fotosunuda ekliycem tanışmak ve görüşmek dleğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri