Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..
Mardin yarisi ve yarista derece yapan Terrano fotograflari var (gezi fotolarinin altinda)....
Ilgilenenlere...
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
selam ben melih 97 model nissan terrano ll sahibiyim aranıza katılalı 5-6 ay oluyor ama buforumu ilk kez görüyorum.
Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??
selam ben 97 mod.2,4İ Terrano II kullanıcısıyım,C.B isimli arkadaşa cevaben şunları söyleyebilirim araçların modelleri ve motorları yüksek olduğundan vergi ile ilgili problemleri kaçınılmaz ama fiyat ve kalite açısından da avantajlı.Bir cj5 veya defender ın...
Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..
selam ben 3 yıldır 97 mod terrano ll kullanıcısıyım.benim anlam veremediğim land rover kullanıcılarının nedense her araç için bir yorumları oluyor bu arkadaşlar bu işi çok mu iyi biliyorlar damı yorum yapıyorlar yoksa laf olsun diyemi.bana göre...
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)
elinize ayağınıza sağlık bir sonraki gezilerinize katılmak isterim
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam ben izmir den melih 1970 doğumluyum 97 model nissan terrano araca sahibim en kısa zamanda off road gezilerinde görüşmek ümidiyle
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam ben red cab 39 yaşındayım izmir liyim en kısa zamanda terrano mun fotosunuda ekliycem tanışmak ve görüşmek dleğiyle.