Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tırmanmak için ideal bir mekan
Düzenleme/altta yazmış olduğum 2 mesajda kabak koyu içindir. Yanlış bilgiler için özür dilerim.Diğer bilinen adıyla kabak koyu sanırım burası.
Herkes buranın işletmecilerinin para göz olduğunu ve gelen tatilcileri yoluncak kaz olarak gördüklerini...
Ynt: Kate Clow'un "Likya Yolu" Kitabının Türkçesi'ni Arıyorum?
Arkadaşlar bu yaz yapmayı düşündüm likya yolu yürüyüşü için.
Kate Clow' un kitabını almayı düşünüyorum ama içeri hakkında hiç bir fikrim yok. Kitabın içinde harita var mı? yoksa yollarda geçen anılarınımı anlatıyor?
Ayrıca...
Ynt: Likya Yolu Haritası Bulunur !
Link paylaşımı için teşekkürler.
İçerik olarak çok fayfalı duruyor ama ben pek birşey anlamadım:D bilen birisine danıştıgımda muhakkak o anlayacaktır:D
Ynt: St Paul Yolu yürüyüşü Kasım 2010
Güzel bir yürüyüş olmuş ve anlattıklarına göre gerçekten köylülerin misafir perverliği 10 numaraymış:)
Likya yolundaki yazıları okurken köylüler hep para göz olarak nitelendiriliyordu St.Paul yolu daha iyiymiş:)
Ynt: TREKKING(ÇIRALI-TEKİROVA 2)
Fotograflar biraz az olsada çok güzel ve net paylaştıgınız için teşekkürler.
Benim bir sorum olacak örnegin ilk fotografta çadırla ücret ödemeden kamp yapabilecegimiz bir alan var mı? Gördügümüz boş arazilerde kamp yapabilirmiyiz?
Ynt: Çanta seçimi hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Can bey yorumlarınız için teşekkürler yaz dönemi gitmeyi planlıyoruz. İlk başlarda aklımda 70-80 lt lik çantalar vardı ama 60 lt lik cantanın hacmini görünce ve sizin dediginiz gibi içine ne koyacagımı hesapladım. Yanımda teknik malzeme pek...
Ynt: Çanta seçimi hakkında yardımlarınızı bekliyorum
60 lt olan daha kullanışlı ve göze hitap ediyo gibi geldi ama hacminin yetip yetmeyecegi konusunda sıkıntım var.
Digerlerininde hacimleri iyi ama baglama ipleri vs. daha az gibi görünüyor.
Çantalar hakkında ilk değerlendirmeyide kendim yapim :P
Merhaba arkadaşlar. Kamp hakkında hiç tecrübem yok ve yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle şunları belirtmekte fayda olacağını düşünüyorum. Yukarıda bahsettigim gibi hiç kamp tecrübem yok ve bu yaz Adrasan ve Olimpos da tatil yapmayı düşünüyorum. Gündüzleri plajda geceleri ise çadır kurarak...
Ynt: Antalya Serbest Muhabbet Köşesi
fidodido Agustosun 2. haftasına dogru düzenlersen o zaman bende gelebilirim :D Yaz okuluda var malesef benim iş uzun:D
Gerçi Antalyalı değilim ama dedigim tarihlerde adrasan olimpos arası çadır tatili yapmayı düşünüyorum:)
Ynt: olympos bey dağları parkında kamp?
Takip.
(ayrıca yazın olimpos ve adrasana gitmeyi düşünüyoruz arkadaşımla sanırım 1 günlük bir yol yürüyüş parkuru varmış 2 bölge arasında. Bu konuda bilgili olan danışabilecegim birisi var mı? )
Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım?
Yazın plajl ve çevrelerinde kamp yapmak için (en az 4 gün en fazlada sınır yok:D ) çanta arıyorum arkadaş ama daha önce hiç kamp tecrübem yok ve kaç lt ne kadar eşya alır ve daha doğrusu yanıma neler alacagım tam olarka bilmiorm.
60lt...
Öncelikle herkese merhaba.
Bu yaz Gaziantep'de yaz okuluna kalacağım ve civar şehirlerde plaj kenarlarında hem denize girip hem kamp yapabileceğim yerler arıyorum. İskenderun Samandağ- Arsuz gibi yerler geçiyor benim aklımdan ama buralarda daha önce kamp yapmış birisi varsa tam olarak...
Ynt: Hatay Çadır Kampı Nerede Yapabilirim!
üzerinden bir sene geçmiş ama kampınızı yaptınız mı acaba? Bende bu sene samandağ da kamp yapmayı düşünüyorum. Yaz okuluna kaldım ve 3-5 gün plaj kamp yapmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı?