Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Outdoors colorado 70 lt sırt çantası - Nasıldır?
Bu çantadan almaya karar verdim ama kullananlar varsa biraz daha yorum yapabilirlermi. Ben şimdilik yazın plajlarda kullanmak için almayı düşünüyorum 4-7 günlük kamplarda yeterli olur mu?
Kamp ocağı hakkında
Yapım
kullanım şekli
maliyet
ve yeterlilik le ilgili olarak biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz. Denemek isteyen arkadaşlar için böylelikle daha faydalı olur.
Ynt: Japonya gezisi( hokkaido,kyushu)
İnceleme raporlarını inşallah gezenbilir de paylaşırsın. Hayali japonya olan birisi olarak başlıgı görünce bi hevesle hemen içeri girmiştim:)
Malesef ögrenci olduğum ve maddiyatımı şuanda aştıgı size katılamıcam :(
Ynt: Adalarda Kamp?
Konuyu hortlatıyım biraz :o
Yasak hala geçerli mi adalar. Gerçi yasak olsa da arkadaşlar çok güzel kamp yerleri tarif ediyorlar başka böyle yerler bilenler bizimle paylaşmak isterler mi :D :D
Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz
Asasian tavsiyen için teşekkür ederim.
enjn internet fiyatı 60 ama metroda fiyatı 30 onu söylemek istedim.
http://www.avmarketi.com/asp/product/3353/ACTIVE-ONTARIO-CADIR-2-KISILIK
bu çadır 30 liraymış kdv dahil.
Yorumun için teşekkürler bugün metroya gittim 50 milyona 3 kişilik daha güzel çadır vardı. Bu tarz dandik çadırların :) daha iyilerini gördüm 35 40 liraya ekstradanda kargo parası ödemek zorunda kalmazsın orayada bakmanı tavsiye ederim:)
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19102&Productid=spordelta892
Üniversiteden arkadaşımla yazın daha çok plaj kenarlarında kamp yapmayı düşünüyoruz. Kesin olarak karar vermesekte 1 hafta civarında sürecegini tahmin ediyoruz. Yukarıdaki çadır bizim işimizi görür mü...