Arama sonuçlarınız

1. GencSamet

İp ve Düğümler

Ynt: İp ve Düğümler Harika bir paylaşım teşekkürler.

2. GencSamet

Outdoors colorado 70 lt sırt çantası - Nasıldır?

Ynt: Outdoors colorado 70 lt sırt çantası - Nasıldır? Bu çantadan almaya karar verdim ama kullananlar varsa biraz daha yorum yapabilirlermi. Ben şimdilik yazın plajlarda kullanmak için almayı düşünüyorum 4-7 günlük kamplarda yeterli olur mu?
  3. GencSamet

El Yapımı Kamp Ürünleri

Kamp ocağı hakkında Yapım kullanım şekli maliyet ve yeterlilik le ilgili olarak biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz. Denemek isteyen arkadaşlar için böylelikle daha faydalı olur.

4. GencSamet

gaz yağı lambası,teknolojisiz kamp

Ynt: gaz yağı lambası,teknolojisiz kamp Murat bey fotoğraflarla konuyu şenlendirseniz çok daha güzel olur sanırım :)
  5. GencSamet

Japonya gezisi( hokkaido,kyushu)

Ynt: Japonya gezisi( hokkaido,kyushu) İnceleme raporlarını inşallah gezenbilir de paylaşırsın. Hayali japonya olan birisi olarak başlıgı görünce bi hevesle hemen içeri girmiştim:) Malesef ögrenci olduğum ve maddiyatımı şuanda aştıgı size katılamıcam :(

6. GencSamet

Adalarda Kamp?

Ynt: Adalarda Kamp? Konuyu hortlatıyım biraz :o Yasak hala geçerli mi adalar. Gerçi yasak olsa da arkadaşlar çok güzel kamp yerleri tarif ediyorlar başka böyle yerler bilenler bizimle paylaşmak isterler mi :D :D

7. GencSamet

İzmir Civarında Tren ile Ulaşılabilecek Kamp Alanları

Nevremam gibi aynı şekilde bende bir tur yapmak istiyorum inşallah yardımcı olanlar çıkar. Konuyu takipte fayda var:)
  8. GencSamet

Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz

Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz Asasian tavsiyen için teşekkür ederim. enjn internet fiyatı 60 ama metroda fiyatı 30 onu söylemek istedim.
  9. GencSamet

Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz http://www.avmarketi.com/asp/product/3353/ACTIVE-ONTARIO-CADIR-2-KISILIK bu çadır 30 liraymış kdv dahil.

10. GencSamet

Ynt: Delta Kamp Çadırı hakkında tavsiyeleriniz Yorumun için teşekkürler bugün metroya gittim 50 milyona 3 kişilik daha güzel çadır vardı. Bu tarz dandik çadırların :) daha iyilerini gördüm 35 40 liraya ekstradanda kargo parası ödemek zorunda kalmazsın orayada bakmanı tavsiye ederim:)

11. GencSamet

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=19102&Productid=spordelta892 Üniversiteden arkadaşımla yazın daha çok plaj kenarlarında kamp yapmayı düşünüyoruz. Kesin olarak karar vermesekte 1 hafta civarında sürecegini tahmin ediyoruz. Yukarıdaki çadır bizim işimizi görür mü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR