Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
slm arkadaşlar..evet pazar günü hart bir offroad oldu...videolar en kısa zamanda ekranda olacak bugun bir kac foto atıyorum...iyi geceler..
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=2982561
antalya offroad takımının tanıtımına yardımcı bir video...... geçmişte yaşadıklarımız...gelecekte yapacaklarımızın göstergesidir....
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
% 5 i gecemez...diyor..bu sıfır arac için bizimki neredeyse 13 yaşında.... yıldan da indirimi var...1-3-7-11 diye gidiyor vergı dilimi.....vergı daıresınde bilgisayarlar otomatık hesaplıyor siz gidin ve hesaplatın...ha unutmadan 4 yıl da geriye dönük...
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek
ne yarışı yaaa.....her aracın kendıne özgü yeteneklerı var.. kumda.... çamurda....karda....land rover üzerine tanımam....asvaltta da land cruıser iyi bunu kabul etmek lazım...
gecen sene bile çok odemişşin... ben 253 tl odedim...98 model 2.7 model araca....
sana bir tiyo vereyım... vergi dairelerınde matbu bir evrak var araç vergi indirimi için... aracımın vergısının kasgo bedelinın % 5 ne indirilmesi diye... çünkü kanun...
evet aynen orada....direksiyonun altında plastık bölümün alt kısmında...muhtemelen soketin kapagı vardır...onun için göremediniz...
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ANTOFF
ALANYA OFFROAD
BEYOFF
ORTAK BULUŞMASINDA .... SEVGİLİ AHMET DEMİRAĞ (alanya offroad üyesi arkadaşımızın) ev sahipliğinde sünnet düğününe davetliyiz
organizasyon şekli şudur.
tarih 05-02-2011
yer alanya cumartesi saat...