Arama sonuçlarınız

1. kotu_adam

Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu

Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu Merhaba. 93 model zj me bu gün merkezi sistem beyni ve anahtarı yaptırdım. Anahtarcı anahtarımı keserek kumandama montaj etti. olan oldu. kapıyı kumanda ile açalım dedik security mod denilen olay oldu sanırım. Daha önce sitede merakımdan...

2. kotu_adam

Yardım lütfen

Ynt: Yardım lütfen Bilgiler için teşekkurler. bu gün elektrikciye gittim. koltukları halledebildik. motorları arızalıymış. diğer işlere daha sonra bakacağız. ieytan kulağına ustam süper. Yarın şanzımanı soktureceğim. bakalım şansımıza ne çıkar..
  3. kotu_adam

Yardım lütfen

Ynt: Yardım lütfen güncel

4. kotu_adam

ust ve alt bilgisayar

Ynt: ust ve alt bilgisayar
  5. kotu_adam

Yardım lütfen

Selamlar. 1993 Model 4.0 motor Grand Chorekee araç aldım. Aracımı aldıktan sonra komple motor yaptırdım. Dün marşına bastık. Birkaç problemi var; bunları internetten araştırdım ancak işin içinden çıkamadım. Yardım konuları aşağıya sırayla yazdım. Tecrübeleri olanların desteğini bekliyorum. 1-...

6. kotu_adam

satılık 93-98 zj parçaları (jant,difransiyel ve bir çok malzeme)

Ynt: satılık 93-98 zj parçaları (jant,difransiyel ve bir çok malzeme) haberdar edersiniz beni inşallah. iyi aksamlar

7. kotu_adam

satılık 93-98 zj parçaları (jant,difransiyel ve bir çok malzeme)

Ynt: satılık 93-98 zj parçaları (jant,difransiyel ve bir çok malzeme) amartisörlerin durumu nedir?
  8. kotu_adam

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar Mehmet ali bey selamlar. Zahmet olmazsa bana da mail atabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim. orhan-cakmak@hotmail.com
  9. kotu_adam

xj için çelik ön tampon

Ynt: xj için çelik ön tampon xj nin yeni kasasına yani kare kasadan sonra çıkana uyar mı?

10. kotu_adam

Satılık - XJ Tampon,Arb Model 10000'lik Vinç

Ynt: Satılık - XJ Tampon,Arb Model 10000'lik Vinç 93 model Kare kasadan sonra çıkan kasaya olur mu? güncel fiyatınız nedir?

11. kotu_adam

4.0 xj amörsitör seti

Ynt: 4.0 xj amörsitör seti malzemeler duruyormu?
  12. kotu_adam

Nissan Skystar Hakkında Yardım?

Ynt: Nissan Skystar Hakkında Yardım? Ben de 2007 model contry 4x4 modelini aldım. Ankaradan tabzona 210 tl lik yakıtla 1080 km yol yaptım. km/h 90-100 yukarı geçmemek koşuluyla. arazisini daha ölçmedim. onuda eklerım. saygılar

13. kotu_adam

Mitsubishi L200 Delta 4X4

Ynt: Mitsubishi L200 Delta 4X4 bu uygulamanın maliyeti ve detaylarını nerden öğrenebiliriz?
  14. kotu_adam

Satılık AT Lastikler (Depomu Bosaltıyorum)

Ynt: Satılık AT Lastikler (Depomu Bosaltıyorum) Lastiklerinizin fotolarını yuklermisiniz. diş derinliği nedir?
  15. kotu_adam

Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler sen kimlerdensin demştim muhtemelen amcanları veya kuzenlerini tanıyorum ben oğuzluyum

16. kotu_adam

Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler Sappanu doğru genelde avu derler. :) Gerçek adları sarısı zifin mavisi komardır. sevgiyle kal. Bu arada hangi sapanlardansın sen?
  17. kotu_adam

İlginç...

Ynt: İlginç... ilüzyon bu
  18. kotu_adam

TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010)

Ynt: TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010) Emir bey; gerçekten yamaç paraşütü seyredemedik. İyi zorlamışınız makinaları anladığım kadarıyla. En son resimlerde ki göl veya deniz veya?? nerde?

19. kotu_adam

Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler Rica ederim. İyi seyirler
  20. kotu_adam

Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)

Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010) 24 temmuz geç olabilir. Tam tarihini bilmiyorum ama Her sene Temmuzun 3. cuma günü kadırga şenliği yapılır. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bizim buralarda şenlikler Temmuz ayının 2. haftası başlar Ağustos 2 haftasına kadar devam ediyor diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri