Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Anahtarın Kırıldı ve Araç Security Lambası Sorunu
Merhaba. 93 model zj me bu gün merkezi sistem beyni ve anahtarı yaptırdım. Anahtarcı anahtarımı keserek kumandama montaj etti. olan oldu. kapıyı kumanda ile açalım dedik security mod denilen olay oldu sanırım. Daha önce sitede merakımdan...
Ynt: Yardım lütfen
Bilgiler için teşekkurler. bu gün elektrikciye gittim. koltukları halledebildik. motorları arızalıymış. diğer işlere daha sonra bakacağız. ieytan kulağına ustam süper. Yarın şanzımanı soktureceğim. bakalım şansımıza ne çıkar..
Selamlar. 1993 Model 4.0 motor Grand Chorekee araç aldım. Aracımı aldıktan sonra komple motor yaptırdım. Dün marşına bastık. Birkaç problemi var; bunları internetten araştırdım ancak işin içinden çıkamadım. Yardım konuları aşağıya sırayla yazdım. Tecrübeleri olanların desteğini bekliyorum.
1-...
Ynt: 1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar
Mehmet ali bey selamlar. Zahmet olmazsa bana da mail atabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim. orhan-cakmak@hotmail.com
Ynt: Nissan Skystar Hakkında Yardım?
Ben de 2007 model contry 4x4 modelini aldım. Ankaradan tabzona 210 tl lik yakıtla 1080 km yol yaptım. km/h 90-100 yukarı geçmemek koşuluyla. arazisini daha ölçmedim. onuda eklerım. saygılar
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler
Sappanu doğru genelde avu derler. :) Gerçek adları sarısı zifin mavisi komardır. sevgiyle kal. Bu arada hangi sapanlardansın sen?
Ynt: TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010)
Emir bey; gerçekten yamaç paraşütü seyredemedik. İyi zorlamışınız makinaları anladığım kadarıyla. En son resimlerde ki göl veya deniz veya?? nerde?
Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)
24 temmuz geç olabilir. Tam tarihini bilmiyorum ama Her sene Temmuzun 3. cuma günü kadırga şenliği yapılır. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bizim buralarda şenlikler Temmuz ayının 2. haftası başlar Ağustos 2 haftasına kadar devam ediyor diye...