Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karakalem Çalışmalarım
Eline sağlık mehmet ali bey. Çok güzel çalışmalar. Benim teyzemde bu konuda çok başarılıdır. Hatta bir kaç resmi benim evimde asılı. Başarılarının devamını dilerim.
Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)
Arkadaşlar herkes buralara gelince misafirlikten bahsediyor. Ben oğuzlu bir genç olarak beşikdüzünde ikamet ediyorum. Hafta sonları köyüme yaylalarıma çıkıyorum. Buraya gelince sizlerle görüşmek tanışmak isterim. Misafir etmek isterim. Paylaşmak...
Ynt: Sisdağı Yaylasına Gittik (16 Mayıs 2010)
Sedat; yanlış hatırlamıyorsam eğer sis dede alimeydanı ve evliya kıranı var. Selam olsun sizlere ben de bir iki foto buldum pc de
:)
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler
Selam. Bu çiçeği çok severim. Mavisinin görünümüne sarısının kokusuna doyum olmaz. Bizim buralarda mavisine Komar sarısına Zifin derler . Güzel fotolar. Fırsatını bulursam ben de bir kaç foto yuklerim.
Ynt: Airbag Işığı Neden Yanıyor ?
Arkadaşlar;
Son olarak soketler de bir sey yok dediler. Direksiyon içerisinde ki zenberek denilen parça arızalanmış. Servis değişmesini tavsiye etti. fiyat 500 tl. Tamiri oluyor dediler ve fiyat 100 tl. bu kapsamda;
TEMSA DİYOLOG Hattını aradım. Sertan beyle...
Ynt: Airbag Işığı Neden Yanıyor ?
Ben soketleri bahtım çıkardım taktım ama bir şey değişmedi. servise götürdüm cihaza bağlattım bana direksiyondaki sargıdan dediler. lehimle tamir edilebiliyormuş.fırsatını bulunca bir baktırcam. sonucu paylaşırım yine. sağlıkla kalın
Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı
Tebrik ederim sedat. Benim için ayrı bir gurur bu. Tüm hemşerilerimi daima en iyi yerlerde görmek dileğiyle.