Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
Eğer şehir içi seyahat için kesinlikle otomatik; Arazi için kesinlikle manuel ve hem şehir hem arazi içinse triptronik olmasi sart. :)) Şaka bu yana 4x4 kullanıcısı olaraktan kesinlikle manuel diyorum. saygılar
Aslında uzun zamandır forumu takip ediyorum. 2007 model L 200 4x4 sahibiyim. 1 senedir bende ve çooooookkk memnunum. Giripte çıkamadığım iniş olmadı şükür. Birkaç fotoğrafta ben yolliyayım bari. :))
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun klubümüz. Bende bir BEŞİKDÜZLÜ olarak çok sevindim bu aktiviteye. en kısa zamanda ziyarete geleceğim. Bana ulaşabileceğim adres ve telefon nosu yollarmısınız. tekrar hayırlı olsun.