Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Herkese iyi akşamlar,işlem tamam.Etrafımızdakileri de katkıda bulunmaları için yönlendirelim,sağlıcakla.

2. A

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Tüm Gezenbilir ailesine,hepinize hayırlı bayramlar.Yollarda kazasız belasız gittiğiniz yerlerden dönmeniz,trafik canavarına yakalanmamanız dileğiyle,iyi tatiller.
  3. A

HAYIRLI BAYRAMLAR

Tüm Gezenbilir ailesine,hepinize hayırlı bayramlar.Yollarda kazasız belasız gittiğiniz yerlerden dönmeniz,trafik canavarına yakalanmamanız dileğiyle,iyi tatiller.

4. A

benim yeni discommm

Ynt: benim yeni discommm Hayırlı olsun,kazasız belasız zevkle kullanmanız dileğiyle.
  5. A

TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! )

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Yalnız Discovery 3 tabiri caizse evrim geçirmiş.Benim ki ve diğer TD5 resmen yanında antika gibi duruyorlardı.Bir de Discovery 2 ile uğraşmak gerçekten çok zevkli ancak ciddi anlamda zaman ayırmak gerekiyor,D3 biraz da bunu çözmüş...

6. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Merhaba üstad.Bu arada merkezi kilit problemini söylediğiniz gibi içerden denedim.Merkezi kilit tuşuna bastığımda 'tık' diye bir ses geliyor (kilitlerken),tekrar bastığımda ise hiç ses yok.Dediğiniz gibi sigortayla alakalı ise nasıl...

7. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Herkese iyi akşamlar.Sevgili Dixie ve Enis bey sizlerle dünkü gezimizle ilgili sizinle birkaç anekdot paylaşmak istedim.Öncelikle son dakika (ya da en azından ben öyle biliyorum) ekibe bir ağabeyimizin yakın arkadaşı olduğunu...
  8. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Olur mu olur.Ben yaklaşık 35 yıldır Yeşilyurttayım.Çocukluğum ve gençliğimi Başak sok.'ta geçirdim.Benimde aile hala Yeşilyurt'ta,kendimde şu an Yeşilköy'deyim.Bu arada gelip gidenden hala çıkamadım ama çıkar çıkmaz ilk olarak...
  9. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Merhaba.Birazdan sahaya çıkıcam ve söylediğinizi denicem.Bagaj ve ön arka sol kapılar çalışıyor,sadece sağdakiler gitti.Bu arada ben Yeşilköy'deyim,bir ara görüşelim.Ağabeyimizin konusu da;Biraz herhalde yaşından dolayı uğraşmak...

10. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Merhabalar.sevgili Dixie emin olun inattan değil sadece vakitsizlikten.Yok sigortaya zannediyorum bakılmadı.Dün sabah aracı komple bıraktım ve akşama kadar bırakın ön tarafı nerdeyse civatalarına kadar baktırdım ki bırakmışken başka...

11. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Herkese iyi akşamlar.İşlerden vakit ayırıp aracı tamire bırakmaya vakit bulamadım ki dün sabah sol arka tamamen çöktü.Ben de alelacele sevgili Dixie'nin verdiği telefonu aradım.Ancak servis yoğun olduklarını söyleyince ustama götürmek...
  12. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) ;D Tavırlarından oldukça bilgili gibi duruyordu ama!.Bu hafta işlerden bulduğum ilk fırsatta söylediğiniz servise gidicem.Sıkıntının ne olduğunu öğrenir öğrenmez de sizleri bilgilendiricem,teşekkürler.

13. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Selamlar,iyi pazarlar Dixie.Az önce sizin ve Enis bey'in bahsettiği sensöre baktım.Görebildiğim ve anlayabildiğim kadarıyla bir anormallik,bir kırık yok.Bu arada ben aracımın altında sensörün yerini bulmaya çalışırken ;D yanında park...
  14. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Evet değişmedi.Sorun umarım dediğiniz gibi havayolundandır.Sizin bahsettiğiniz zıplama şu an bana araç giderken sol arka oturduğunda oluyor,üstelik kayda değer bir zıplama abartısız neredeyse taş düşürtecek kadar ancak işin ilginç yanı...
  15. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Selam Dixie,öncelikle aklın yolu bir.Ben konuya sizler kadar vakıf olamama rağmen kendisiyle görüştükten sonra yeni bir usta arayışına girdim.Zaten ustanın tavırları belirttiğiniz gibi Harvard Quantum fizik değilse de kesinlikle...

16. A

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) Merhabalar Landscape ve Dixie.Her ikinize de ilgilenip zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Bir de sizinle paylaşmak istediğim birşey daha var.Ustanın fikrine göre körükleri iptal ettirmeliymişim.Ancak bu bana ne mantıklı,ne...
  17. A

Öncelikle iyi akşamlar ve tüm GEZENBİLİR ailesine selamlar.2001 TD5 sahibiyim.Hiçbir sorun yokken birdenbire sol arka taraf tabiri caizse çöktü.İşin ilginç yanı şu ki;durup dururken (park halinde,seyehat halinde vs.) arka taraf kendi kendine inip,kendi kendine kalkıyor.Sizlerden ricam bu konu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri