Arama sonuçlarınız

1. dosod

"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

2. dosod

"DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı eline saglık yiğitcan. :D
  3. dosod

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı hüseyin yakup arkadaşım zaten gerekeni söylemiş durum öyle görüşmek üzere..

4. dosod

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı Bu arada arkadaşlar hafta sonu etkinlik alanına geçeceğiz çalışmalara başlamak bununla ilgili görselleride sizlerle paylaşacağız.
  5. dosod

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı Fatih bey teşekkürler güzel sözleriniz için, bizlerde sizin gibi dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız selamlar.

6. dosod

Ynt: "DOSOD" Düzce Offroad 2012 1.etkinliği 29-30 Haziran 1 Temmuz Akçakoca, Çayağızı Gezenbilir le çakışabilir, ama bölge içinde musait tarih bu hüseyin yinede saol uyarın için..

7. dosod

DOSOD la bayramlaşma...

Ynt: DOSOD la bayramlaşma... Kardeşim seni bekliyoruz tekrar sohpetini özledik hem seneye yarışa hazırlanırsın :D düzce şu an off road cenneti haline geldi muazzam bir doğası var kesinlikle bekliyorum.
  8. dosod

DOSOD la bayramlaşma...

Ynt: DOSOD la bayramlaşma... ABLACIM BEN TEŞEKKÜR EDERİM GELDİĞİNİZ İÇİN VE BU GÜZEL ANILARI HERKESLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN. HERKESE SELAMLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE.
  9. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Kardeşim çok teşekkür ediyorum bende sana bizleri böyle bir günde yanlız bırakmadığınız için sohpetin ayrı bir güzeldi tolgayla birlikte, güzel anılar yaşandı iki günde bence yeniden görüşmek umuduyla saygılarımla.

10. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Arkadaşlar etkinliğe katılan ve katılamayan bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürlerimi DOSOD adına sizlere iletiyorum. sponsorlarımız DİVAN MOBİLYA VE POWER VİNÇ onlarada sonsuz teşekkürler ve bu güzel paylaşımlar içinde teşekkür ediyorum saygılarımla DOSOD...

11. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team
  12. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ HAİN TERÖRİSLERİN YAPTIKLARI BU VAHŞETİ TÜM OFF ROAD CAMİASI OLARAK ŞİDDETLE KINIYORUM , ONLAR NE YAPARSA YAPSIN BU TOPRAKLARDA ONLARIN YERİ OLMADIĞINI ANLATABİLMEK İÇİN HEMDE DUYGULARIMIZI VE TEPKİLERİMİZİ BELİRTMEK İÇİN BEN ŞAHSIM ADINA...

13. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Kapı koymanın bi amcıda şudur kapının bulunduğu yerdeki engelin içinden geçmektir yoksa kapı olmazsa çoğu pilot kenarından yada düzgün bir yer bulup geçiyor buda haksızlıklara yol açıyor. gelelim diğer konuya tabiki araçın kayması durumunda yapıcak pek bişey...
  14. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Hüsnü bey kapılarla ilgili tam bir kesinlik yok çünkü zemin gerçekten çok bozuk o yüzden onu bir iki güne dahada netleştiricez havalar biraz düzelsin zemin biraz düzelir diye umuyoruz ama şu bi kesin kapı çezaları bu sefer kesinlikle uygulanıcaktır...
  15. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Etap zaten gerekdiğinden fazla çamurlu zaten bende bunu bilhassa belirtiçektim çünkü co pilotlara çok fazla iş düşücek gibi gözüküyor, gelirken yanlarında bolca eşya getirmelerini tavsiye ederim :) görsellik olarak çok harika olucağına eminim çünkü...

16. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Abicim valla ben bile anlamadım muhtarın akrep konusunu ama heralde traktör sisteminden bahsediyor bildiğim kadarıyla 4x4 traktörü birkaçtane var heralde onunla ilğili birşey anlatmak istedi ama benim arcımda LSD kilit var akrep yok ;D
  17. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesin :D evet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.
  18. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Şamil abi v8 sesi güzel geliyor ama, sonunda az kaldı traktör çagırıyorduk v8 çıkartmak için :D

19. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Hüseyin selamlar, düşüncen güzel ama 50 aracın yarışa katıldıgını düşüncek olursak etap daha yarış başlamadan agırlaşıcak o yüzden sıkıntı yaşamama açısından yapamayız diye düşünüyorum görüşmek üzere.
  20. dosod

Düzce Off-Road Team

Ynt: Düzce Off-Road Team Herkese selamlar. İş dolayısıyla şehir dışındaydım iki gündür sohpete katılamadım sizlerle kusura bakmayın. fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel, görselliğiyle çok muazzam bir yayla, parkur ise kamp alanından çadırlarınızın fermarını açtıgınızda bile etbı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR