Arama sonuçlarınız

1. onkal

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yılında 98 Etkinlik

Ynt: 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. Yılında 98 Etkinlik http://www.canakkale.bel.tr/bpi.asp?caid=212&cid=16639 http://e-kitap.canakkale.gov.tr/18mart_2013/

2. onkal

Gezenbilir Çanakkale Grubu

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Hoşgeldiniz Deniz Hanım, hem siteye hem de Çanakkale'ye :)
  3. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Sizde sağolun, dediğim gibi alana da satana da hayırlı olsun :)

4. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Kızmanıza gerek yok Niyazi Bey (abi demiştim samimiyetinize güvenerek ama yanıldım sanırım). Sizden önce ki sahibinin ilanına rastladım aracı araştırırken o zamandan bu yana geçen zamanda bu kadar prim yaptığına göre sizin için göz bebeği olmuş anlamında...
  5. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Eski ilana göre iyi prim yapmış gözüküyor iki ayda Niyazi Abi sevmesen aracını o kadar etmezdi zaten ;)

6. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Yok almadım Cihat bakmaya da gidemedim beklemedeyim şu anda.

7. onkal

Satılık Hyundai Galloper Iı Lpg Ruhsata İşli

Ynt: SATILIK HYUNDAİ GALLOPER II lpg ruhsata işli LPG'li ve benzinli yakıt tüketim değerleri nedir Niyazi Bey? Bu arada hayırlı satışlar :)
  8. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Bizde stadyumun arkasında oturuyoruz Çanakkale Lisesine doğru. Telefonunuzu mesaj atarsanız gelmeden önce ararız sizi.
  9. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Eğer merkezdeyseniz hafta içinde sizi rahatsız edebiliriz

10. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu İlanı varsa linkini gönderebilirmisiniz? Fiyat ne düşünüyorsunuz?

11. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Mehaba Niyazi Bey, cevabınız için teşekkür ederim. Aracınızı arazide kullandınız mı? Kullandıysanız arazi kabiliyeti nasıl? Biz arazide de kullanabileceğimiz bir araç arıyoruz.
  12. onkal

Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu Arkadaşlar herkese merhaba. Aramızda defender aracı olan var mı? Defender araç alıp uğraşmayı düşünüyoruz eşimle ancak bazı soru işaretlerimiz var. Kiralık araç baktım İstanbul'a gidip geliyoruz varsa kiralayıp bakalım diye ama bulamadık. Aklıma burası geldi...

13. onkal

Çanakkale Off-road Ekibimiz

Çanakkale Off-road Ekibimiz Merhaba, hoşgeldiniz.
  14. onkal

Çanakkale Off-road Ekibimiz Millet buralarda değil herhalde :)
  15. onkal

300 tdi defender mi, 2.8 hilux mu?

Bende katılıyorum arkadaşa :)

16. onkal

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Land Rover Defender Satış İhaleleri Takip
  17. onkal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni dostlarımız hoşgeldiniz. :)
  18. onkal

Ynt: Çanakkale Off-road Ekibimiz Vural Hocadan duymuştum bu grubu takipteyim :-)

19. onkal

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, darısı da isteyenlerin başına ;)
  20. onkal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeşler hoşgelmiş :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri