Arama sonuçlarınız

1. onkal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Her ne kadar bende cok eski olmasam da aramıza yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz :)

2. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz.
  3. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) bende tavsiyenize uymak istiyorum bir dahaki organizasyonda organizasyonlarda :) şekspir gibi benimde boynum bükük kaldı; "olamadım ben orda olamadıııııııııım" ;D

4. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking (29 - 31 Ekim 2010) fotoğrafları görünce gelemediğimiz için içim daha bi cııızzz etti :-\
  5. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Demek istediğim sıcağın doğada çözümü zor iken soğuğa önlem alınabilir gibi bir şeydi :) Kamp yapıyorsak piknik masasına ne hacet, yayılalım ve yumulalım ;D

6. onkal

Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Benim gezenbilir ile ilk etkinliğim olacak eğer o hafta sonuna bir şey çıkmaz ise minimum iki kişi olarak katılmayı planlıyoruz. ilk etkinlik acemilik var aklıma takılanları sormak istedim; yemek işi nasıl...

7. onkal

Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010) Normalde eylül ayından sonra Kaz Dağı serin ve yağmurlu olur ama mevsimlerin dengesi değişti ekimde nasıl olur bilemedim. Sıcağa çözüm yok; soğukta kalın giyiniriz mantığıyla temiz havası yeter diyorum :)
  8. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz... :)
  9. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkescikler hoşgelmiş :)

10. onkal

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Bende Çanakkale için elimden gelen çalışmayı yaparım.

11. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Cümleten hoşgeldiniz efendim. :)
  12. onkal

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hayat ve iki teker tecrübelerinize istinaden benim ve bir çoğumuzun üstadısınız efenim, önerileriniz bizler için değerlidir :)

13. onkal

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Üstadımsınız peşinizdeyim o zaman :D
  14. onkal

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Hoşbulduk arkadaşlar, Etabın tozu, asfaltın sesi, dört tekerleğin aşkı damarlarımda dolaşıyorken iki tekerleğin heyecanı gizli kalmış, bir fırsat bulup ortaya çıkıyor şimdi hatta geç bile kalmış sanırım :D Genlerde de var sanırım dede, baba eski...
  15. onkal

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba, Otomobil sporlarıyla ilgileniyorum ama şimdiye kadar motorla hiç ilgilenmedim hiç dikkatimi çekmemişti yakın zamanda hep denildiği gibi bir anda içime giriverdi. Temmuz döneminde A2 ehliyetimi alıp yaz döneminde ise motor alarak yeni...

16. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm çiçeklerimizin 8 Mart'ı kutlu ve hoş olsun :)
  17. onkal

Mevlit Kandili

Ynt: Mevlüt Kandili Cümlemize hayırlı kandiller...
  18. onkal

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan dostlarımız aramıza hoşgeldiniz, Ve hepimize hayırlı kandiller... :)

19. onkal

Çanakkale Ulaşım

Ynt: Çanakkale Ulaşım Artık Bozcaada ve Gökçeada'ya Çanakkale Merkezden kalkan deniz otobüsleriyle ulaşma imkanı da var. http://www.gdu.com.tr/
  20. onkal

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Biga'da köfte ve özellikle yoğurdunu yemeden dönme

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code